Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím jestli je to normlani,ale me tvrdlo od 20.tt az do porodu a ten mi nakonec jeste museli vyvolat. Brala jsem horcik. Pokud ti netvrdne nejak bolestive a hodne pravidelně,neresila bych to ![]()
Mě taky hodně tvrdlo, hlavně po fyzické námaze. Neboj to je k tomu,
ale určitě je lepší to říct gynekologovi, a on ti na to napíše hořčík. Mě to po něm taky přešlo, nebo ne úplně, ale bylo to minimální.
Nenamáháš se nějak víc, jsi v klidu?
Normální to není, ale docela časté to je. Můžeš pít Magnezii, ale nejlepší je rozpustný Magnosolv, předepíše ti ho gynekolog. ![]()
Chystám pokojicek. Nic namahaveho nedelam. Citim, ze je prcek namacklej hodne dole.
Mně tvrdlo zhruba od 20 tt, brala jsem tuny hořčíku a moc to nepomohlo, dle Dr to tak prostě někdo má, že to má citlivější, za mě doporučuji klid, já ho moc neměla a taky rodila předčasně trochu (36 týden). Takže klídek pohoda ![]()
Ahoj, radsi to rekni na gynekologii. Muzes mit zanet, me hospitalizovali na mesic a pak jsem musela uz jen doma lezet. Lepsi je si to nechat proverit. Urcite to bude dobre, neboj. ![]()
Ja jsem u doktora byla dnes a vse je jinak v poradku. Jen mi to prostě neni prijemny
Já mám tvrdnutí od asi 24.tt, kolikrát jsem myslela, že už snad pojedu na pohotovost, protože tvrdnutí bylo bolestivé, bolest mi šla i do beder a tvrdlo mi třeba co 3 minuty hodinu v kuse
Začala jsem brát hořčík a zlepšilo se to, tvrdne furt, ale ne tolikrát denně. Důležité je, jestli ti to něco nedělá s čípkem, pokud ne, není čeho se bát ![]()
Ted mi pripada jak kdyby mel bolel cipek. Je to mozny? Jinak na kontrole byl zatim v pohode
Dobry den, je normální, aby mi ve 28 tt neustale tvrdlo bricho?