Šelest na srdíčku u miminek v děloze

Anonymní
1.2.19 14:00

Šelest na srdicku u miminek v děloze

Dobry den, dnes jsme byli s manzelen na 2.screeningu. Pani doktorka nam sdělila, ze miminko zadne vyvojove vady ani srdecni nema. Jen ze objevila malou šelet (ze se jeste plne nevyvynula chrupavka?) ale ze to neni nic zavazneho, že se to postupem vyvoje jeste muze zcela vyvynout. Mate s tim nekdo zkusenosti? Docela nas to s manzelem vylekalo. Pani doktorka nas radeji objednala na kontrolu k odbornikovi na srdicka. Doufame ze vse dobre dopadne :)!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2844
1.2.19 14:08
@Anonymní píše:
Dobry den, dnes jsme byli s manzelen na 2.screeningu. Pani doktorka nam sdělila, ze miminko zadne vyvojove vady ani srdecni nema. Jen ze objevila malou šelet (ze se jeste plne nevyvynula chrupavka?) ale ze to neni nic zavazneho, že se to postupem vyvoje jeste muze zcela vyvynout. Mate s tim nekdo zkusenosti? Docela nas to s manzelem vylekalo. Pani doktorka nas radeji objednala na kontrolu k odbornikovi na srdicka. Doufame ze vse dobre dopadne :)!

Už jsem se s tím setkala u kamarádek dvakrát - naprosto nic se z toho nevyvinulo, řekli jim to samé, co vám, po dobu těhotenství to víc sledovali, ale miminka se narodila úplně zdravá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.2.19 14:11

Ano mám zkušenost, pozvali si mě znovu na kontrolní utz o 2 týdny později a už tam nebylo nic. Oni ti doktoři furt zbytečně straší, však je jasné, že ve 20. týdnu srdíčko není plně vyvinuté a může tam být ještě nějaká drobná vada. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
1.2.19 14:12

Kamarádce řekli u jejího chlapečka, že to má také, ale do konce těhotenství se to zlepšilo a klučík je 100% zdravý.tak se nebojte, určitě to tak bude i u vás :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1332
1.2.19 14:26

Jo a ještě bych dodala na uklidnění (kdyby přeci jen šelest zůstal), mně tak týden dozadu nová praktická lékařka při vstupním vyšetření zjistila lehký šelest. První doktor v životě, co si moje srdce pečlivě poslechl a tohle zjistil, kdyby nebyla pečlivá, do konce života ani nevím, že se srdcem něco mám :lol: To jen tak pro uklidnění, že když je vada jen lehká, nijak to život nekomplikuje, lidi to mají celý život a neví o tom, protože žádné problémy jim to nedělá. V nemocnici na utz mi lékařka říkala, že problém je jen u vrcholových sportovců :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.2.19 14:31

Měli jsme u prvního syna, jen ho ještě 2× zkontrolovali na kardiologii a vyřadili. Kontroly byly na konci šestinedělí a pak v roce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.19 15:41

Jeeee dekuji vsem za zpravy! Uklidnili jste me :srdce: děkujiii :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.19 15:42

@Pety2 děkuji moc! Doufame ze to bude take vše v pořadku!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.19 15:43

@Kristynka22 ano i my jsme pozvani za14 dnu nakontrolu, tak snad bude vse v poradku :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.19 15:44

@Jančakecalka dekujeme!! Doufame ze bude vse v poradku a tak jak ma byt! :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.19 15:45

@Mollify83 dekuji :) uvidime jak dopadne kontrola za 14 dnu, ale snad bude vse tam jak ma byt!! :)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
1.2.19 15:46
@Anonymní píše:
@Jančakecalka dekujeme!! Doufame ze bude vse v poradku a tak jak ma byt! :)

Není zač, neboj, určitě bude vše v pořádku a mimi se bude mít čile k světu, držím moc palečky :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky