Potrat a následné těhotenství

62
1.2.19 17:31

Ahoj,

taky jsem v červnu byla na revizi kvůli ZT poté 3 měsíce pauza v říjnu už MS nedorazila jenže jsem v 6 tt začala špinit takže klidový režim, neschopenka předepsán Utrogestan a Prednison ani ne týden na to červené krvácení a pohotovost (myslela jsem si, že je konec a o miminko jsem přišla) a výsledek podle doktora živé těhotenství a hematom takže pokračovat v léčbě a přísný klid na lůžku no pak už žádné špinění ani krvácení hematom zmizel a nyní jsem ve 20 tt a v úterý jdu na velký utz a doufám, že bude vše v pořádku ;) mysli pozitivně :) držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
1.2.19 17:41

@mishulka26 Děkuju :) Také beru utrogestan a ascorutin. Hematon teda ani jeden z lékařů nenašel, takže nevím proč jsem krvácela. Jak dlouho si musela ležet? Protože mě už to docela nebaví. Jinak jsem ráda, aspoň vidím, že nejsou jen špatné konce :) Jinak tedy gratuluji ke zdravému těhotenství a také držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.2.19 17:41

Ahojky, já potratila v 8. týdnu, teď jsem už v pokročilém těhotenství ale v nějakém 14. týdnu ze mě ve sprše vypadly krvavé chuchvalce, vypadalo to jako při MS kusy sliznice, akorát byly světle červené, pak se k tomu přidaly křeče, verdikt- nic to není (na utz vše ok, pohmatem taky, žádný hematom), některé ženy prostě při těhotenství krvácí a neví se proč… Jsem 32tt a vše je na 1*, neboj se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.2.19 17:42

Jo a ani mi nic nepředepsali :lol: Prý jen klidový režim, takže když ti na to dali utrogestan, tak jsi na tom teď líp než jsem byla já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.2.19 17:47

@Kristynka22 Tak gratuluji :) a děkuji za uklidnění :) Tak doufám, že se přidám mezi Vás co si tím prošli a teď se těší v klidu na miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.2.19 17:48

@Kristynka22 no právě beru utrogestan a ascorutin a celkem 12 prášku denně.. To jsou dávky jak pro koně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.2.19 17:55

@Miunka2 no potom krvácení jsem ležela 2 dny a chodila jsem jen na záchod, jídlo a sprchu pak kontrola a tam vše v pořádku hematom maličký asi odkrvácel a pak jsem se šetřila asi měsíc poté už jsem to tak neřešila, ale jelikož neschopenka stále trvala tak kromě starání se o domácnost jsem měla čas i odpočívat :) taky mě to ležení nebavilo, ale pro miminko jsem byla ochotná to vydržet ;) při tom špinění taky žádný hematom nebyl a při krvácení už byl, ale když jsem viděla, že prcek roste a už mu tluče srdíčko tak jsem věděla, že to bude dobré :) jinak utrogestan jsem brala do 10 tt pak mi doktorka řekla, že už ho brát nemusím, že už svoji funkci přebírá placenta a už je zbytečné ho brát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.2.19 18:00

@mishulka26 No já už právě ležím týden a vstanu jen na záchod, do sprchy nebo když potřebuji kvůli malé :? Ale ve středu jdu na kontrolu tak snad už pak taky budu moct běhat :) Protože když se o domácnost stará chlap, tak žádná sláva to není :lol: ale snaha se od něj cení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí