Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
taky jsem v červnu byla na revizi kvůli ZT poté 3 měsíce pauza v říjnu už MS nedorazila jenže jsem v 6 tt začala špinit takže klidový režim, neschopenka předepsán Utrogestan a Prednison ani ne týden na to červené krvácení a pohotovost (myslela jsem si, že je konec a o miminko jsem přišla) a výsledek podle doktora živé těhotenství a hematom takže pokračovat v léčbě a přísný klid na lůžku no pak už žádné špinění ani krvácení hematom zmizel a nyní jsem ve 20 tt a v úterý jdu na velký utz a doufám, že bude vše v pořádku
mysli pozitivně
držím palce ![]()
@mishulka26 Děkuju
Také beru utrogestan a ascorutin. Hematon teda ani jeden z lékařů nenašel, takže nevím proč jsem krvácela. Jak dlouho si musela ležet? Protože mě už to docela nebaví. Jinak jsem ráda, aspoň vidím, že nejsou jen špatné konce
Jinak tedy gratuluji ke zdravému těhotenství a také držím palečky ![]()
Ahojky, já potratila v 8. týdnu, teď jsem už v pokročilém těhotenství ale v nějakém 14. týdnu ze mě ve sprše vypadly krvavé chuchvalce, vypadalo to jako při MS kusy sliznice, akorát byly světle červené, pak se k tomu přidaly křeče, verdikt- nic to není (na utz vše ok, pohmatem taky, žádný hematom), některé ženy prostě při těhotenství krvácí a neví se proč… Jsem 32tt a vše je na 1*, neboj se ![]()
Jo a ani mi nic nepředepsali
Prý jen klidový režim, takže když ti na to dali utrogestan, tak jsi na tom teď líp než jsem byla já ![]()
@Kristynka22 Tak gratuluji
a děkuji za uklidnění
Tak doufám, že se přidám mezi Vás co si tím prošli a teď se těší v klidu na miminko ![]()
@Kristynka22 no právě beru utrogestan a ascorutin a celkem 12 prášku denně.. To jsou dávky jak pro koně
![]()
@Miunka2 no potom krvácení jsem ležela 2 dny a chodila jsem jen na záchod, jídlo a sprchu pak kontrola a tam vše v pořádku hematom maličký asi odkrvácel a pak jsem se šetřila asi měsíc poté už jsem to tak neřešila, ale jelikož neschopenka stále trvala tak kromě starání se o domácnost jsem měla čas i odpočívat
taky mě to ležení nebavilo, ale pro miminko jsem byla ochotná to vydržet
při tom špinění taky žádný hematom nebyl a při krvácení už byl, ale když jsem viděla, že prcek roste a už mu tluče srdíčko tak jsem věděla, že to bude dobré
jinak utrogestan jsem brala do 10 tt pak mi doktorka řekla, že už ho brát nemusím, že už svoji funkci přebírá placenta a už je zbytečné ho brát ![]()
@mishulka26 No já už právě ležím týden a vstanu jen na záchod, do sprchy nebo když potřebuji kvůli malé
Ale ve středu jdu na kontrolu tak snad už pak taky budu moct běhat
Protože když se o domácnost stará chlap, tak žádná sláva to není
ale snaha se od něj cení ![]()