Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
tina11 píše:Minki píše:hexu a i priorix v jeden den?
Zdravím, také naše doktorka vyžaduje, abychom na očkování byli zdraví - druhé očkování jak u syna tak u dcery bylo spolu s hexavakcinou a to druhé očkování jim oběma trošku ztvrdlo místo vpichu a dva dny byli trošku takoví uplakaní, ale bez teplot.
Je možné, že tyto reakce jsou v kombinaci s
hexavakcinou, když vidím, že ostatní jste bez reakcí. Všechna očkování co absolvovali byli v pohodě bez nějakých vážných reakcí nebo teplot.
Taky dobrá doktorka…
![]()
peggy.sl píše:tina11 píše:Taky dobrá doktorka…Minki píše:hexu a i priorix v jeden den?
Zdravím, také naše doktorka vyžaduje, abychom na očkování byli zdraví - druhé očkování jak u syna tak u dcery bylo spolu s hexavakcinou a to druhé očkování jim oběma trošku ztvrdlo místo vpichu a dva dny byli trošku takoví uplakaní, ale bez teplot.
Je možné, že tyto reakce jsou v kombinaci s
hexavakcinou, když vidím, že ostatní jste bez reakcí. Všechna očkování co absolvovali byli v pohodě bez nějakých vážných reakcí nebo teplot.![]()
tak to taky čumim
![]()
to je přímo vražedný koktejl. Ale věřím tomu, že nějaký dr je do toho fakt úchyl. Nemají nějaký bonusy od těch firem co dodávají vakciny? Mně se zdá naše dr poslední dobou do toho blázen. Roky očkovala 1den v týdnu, poslední dobou už má na to 2dny. ![]()
tina11 píše:
to je přímo vražedný koktejl. Ale věřím tomu, že nějaký dr je do toho fakt úchyl. Nemají nějaký bonusy od těch firem co dodávají vakciny? Mně se zdá naše dr poslední dobou do toho blázen. Roky očkovala 1den v týdnu, poslední dobou už má na to 2dny.
To si piš, že mají bonusy a ne malý… ![]()
peggy.sl píše:tina11 píše:To si piš, že mají bonusy a ne malý…
to je přímo vražedný koktejl. Ale věřím tomu, že nějaký dr je do toho fakt úchyl. Nemají nějaký bonusy od těch firem co dodávají vakciny? Mně se zdá naše dr poslední dobou do toho blázen. Roky očkovala 1den v týdnu, poslední dobou už má na to 2dny.
pak už chápu že byla krklá, když jsem dneska odložila na únor…humus. Zajímalo by mě jestli by očkovali svoje děcka hned podle prvního možného termínu a několik najednou:-))) 2 do nohy a 2 do ruky…a jako bonus do zadku:-)
a nespletla si to Minki s Prevenarem? ten se obvykle s hexo dává. Já myslím, že dávat žvou vakcínu s hexou je kontraindikované. ![]()
Taky bych rekla,ze to je blbost,davat hexu a priorix najednou ![]()
Alpaka píše:
a nespletla si to Minki s Prevenarem? ten se obvykle s hexo dává. Já myslím, že dávat žvou vakcínu s hexou je kontraindikované.
Není to kontraindikované, je to dovolené, ale je to teda pěknej humus…
Náš teda dostal druhou 6 měsíců po první. Reakci měl 7. den, dvoudenní teploty přes 38 a podrážděnost, nechutenství.
Náš dr. teda neočkuje při nemoci, po příchodu se ptá, jestli během minulých 14 dnů neproběhla nějaká rýma apod. a před samotnou injekcí poslechne srdce, plíce a koukne do krku.
mother píše:
Např. dovolená, ehm, pardon, kongres v zahraničí
to jsi vystihla ![]()
MaryClementine píše:
Náš teda dostal druhou 6 měsíců po první. Reakci měl 7. den, dvoudenní teploty přes 38 a podrážděnost, nechutenství.
Náš dr. teda neočkuje při nemoci, po příchodu se ptá, jestli během minulých 14 dnů neproběhla nějaká rýma apod. a před samotnou injekcí poslechne srdce, plíce a koukne do krku.
Tak to máš štěstí na pediatra. I na tu 2.dávku l reakci??
tina11 píše:MaryClementine píše:Tak to máš štěstí na pediatra. I na tu 2.dávku l reakci??
ted uplne nechapu, jak to myslís s tou reakci
Měl reakci na obe dávky, na prvni vyssi teploty tri dny, nechutenstvi tyden, na druhou teploty trochu nizsi dva dny a nechutenstvi asi tri dny.
Obecne se rika, ze na druhou jsou reakce mensi, protoze nejake protilatky uz v tele jsou od prvni.
MaryClementine píše:tina11 píše:ted uplne nechapu, jak to myslís s tou reakciMaryClementine píše:Tak to máš štěstí na pediatra. I na tu 2.dávku l reakci??
Náš dr. teda neočkuje při nemoci, po příchodu se ptá, jestli během minulých 14 dnů neproběhla nějaká rýma apod. a před samotnou injekcí poslechne srdce, plíce a koukne do krku.Měl reakci na obe dávky, na prvni vyssi teploty tri dny, nechutenstvi tyden, na druhou teploty trochu nizsi dva dny a nechutenstvi asi tri dny.
Obecne se rika, ze na druhou jsou reakce mensi, protoze nejake protilatky uz v tele jsou od prvni.
Prý na 2.moc reakce není, tak jsem se ptala, abych se ujistila. Nás to čeká v únoru - 2.
Holky jsem „matěj“ jasně, že jsem to pořádně „zkonila“
hexa byla s prevenarem. a tam byly pouze reakce.
Priorix jsme měli naprosto bez reakci.
Ještě jednou se omlouvám
![]()