4. Hexavakcína a Synflorix dohromady?

1823
21.10.11 19:14

4. hexavakcína a synflorix dohromady?

Ahoj, zatím měla dcera první tři hexavakcíny společně se synflorixem. V týdnu jde na čtvrtou dávku, co se dává po půl roce a někde jsem četla, že ta by se společně se synflorixem dávat neměla. Nebo může? Jak to dali vašim dětem?

A víte někdo jaký je minimální rozestup mezi očkováním? Před 2 měsícema měla první dávku živé vakcíny priorix. Tak jestli dva měsíce po živé vakcíně stačí nebo by měly být tři? Měla očkování zezačátku pozdržené, tak nám to vyšlo takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16837
21.10.11 19:25

my jdeme taky na 4hexu+ prevenar a taky to bude mít zase dohromady,nikde jsem neslyšela že by se to nemělo. :think: jinak mezi očkováním by měla být pauza aspon měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
21.10.11 19:28

viki dostal zrovna ve středu čtvrtou dávku hexy společně s prevenarem 13. nepřipadá mi logické, že by se první 3 dávky mohly dávat společně a čtvrtá ne. je to stále stejné složení. Jinak opravdu minimální rozestup mezi jednotlivými očkováními je ten měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.10.11 19:38

Shodou okolností jsem se ptala u doktora na to samé. V roce se bude očkovat hexavakcína, v 15 měsících proti příušnicím atd. a v 18. měsících poslední dávka, my teda nemáme Sinflorix, Prevenaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
21.10.11 20:36

My jsme byly ve středu na 4 hexe se synflorixem a dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
22.10.11 08:21

My jsme byli zrovna před týdnem na 4. dávce hexy a synflorixu a bylo to dohromady stejně jako ty ostatní. Předtím neměla rekace žádné, ale teď to bylo nic moc. Horečka, rudý flek přes celé stehno několik dní pak jí vyskákaly pupínky, že jsem myslela, že to budou snad neštovice a nakonec rýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
23.10.11 17:31

Díky za odpovědi :palec: Tak to asi byla nějaká kachna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek