2. dávka Priorixu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
24.10.11 12:39

2.dávka priorixu

Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, syn dostal 1.dávku priorixu v 15.měsíci. Nyní je bratr nemocný, tak jsem odložila termín na únor. To bude od 1.dávky 22měsíců. Dle dr z vakciny.net to není problém. Máte taky někdo delší odstup od 1.dávky? A jaké byly rakce na 2. Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
24.10.11 12:47

Na Slovensku je přeočkování až v jedenácti letech, takže problém to určitě není. S reakcí neporadím, neočkuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.10.11 12:50

Právě. A naše dr mě strašila jak to malý může chytit:-)
A co dr na to, že neočkuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
24.10.11 12:58
tina11 píše:
Právě. A naše dr mě strašila jak to malý může chytit:-)
A co dr na to, že neočkuješ?

Chytit to může i když bude naočkovaný. Viz. příušnice v Ústeckém kraji.. :mrgreen:
Já mám jedno dvojče na sra.ky po očkování proti TBC, takže k dalším pokusům už mně nikdo nedonutí ani pod hrozbou vězení. Co si myslí doktorka je mi srdečně jedno, to dítě mám totiž doma já, ne ona… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.10.11 13:00

Právě. Naše klidně očkuje i při viroze. A pak to dopadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
24.10.11 13:03
tina11 píše:

Zabííít a pověsit do průvanu… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
24.10.11 13:10

Ahoj,prcek minuly tyden dostal 2.davku Priorixu 7 mesicu po te prvni.Nam teda rikala doktorka,ze to muze byt az do 10ti mesicu od prvni :nevim:
Jinak nase dr.neockuje ani kdyz ma jen sebemensi naznak rymy.
Dneska to je 7.den od ockovani a reakce zatim zadna,tak snad se nic nedostavi.U prvniho taky zadna reakce nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
24.10.11 13:10
tina11 píše:

Páni, já jsem tedy fakt vděčná za naši doktorku. U obou dětí mi před očkováním Priorixem vždycky zdůrazňovala, že dítě musí být 14 dnů před očkováním naprosto zdravé. U druhého dítěte to vztáhla i na sourozence.
S reakcí taky neporadím, naše obě děti to zvládly naštěstí úplně v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.10.11 13:52

Tak to závidím. Naše dr je jiná :nevim: Dneska synovi brala výtěr z krku - bráchovi a klidně by očkovala. Ikdyby byla celá rodina nemocná. Což ale jedině přes moji mrtvolu.Dneska když jsem ji řekla, že horní hranice není a na SK se dává v 11letech, najednou to šlo na únor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
24.10.11 14:09

Můj syn dostal 2dávku 8měsíců po 1. Dřív nebylo možné kvůli nemoci a tak. U nás se neočkuje ani při rýmě… Navíc prý horní hranice pro přeočkování je dlouhá…

Reakce, nikdy nic a teď po10-11 dnech hicuje a to docela dost, už se ho to drží 3-den.
Ale je možnost, že je to z blbého oblékání od babičky(jednou málo pak moc, chodím do práce, tak hlídá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.10.11 14:19

Tu 2.jste dostali tedka někdy, že hicuje? prý na tu 2.dávku je reakce menší, proto by mě zajímalo jak je to z praxe u 2.dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
24.10.11 14:25

dostal ji 11.10. první známky něčeho byly 21.10.
Ale jak říkám, je možné, že to s tím nesouvisí, viz babička…
Protože nikdy na žádné očkování reakci neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.10.11 16:47
peggy.sl píše:
tina11 píše:
Zabííít a pověsit do průvanu… :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
24.10.11 16:51

Zdravím, také naše doktorka vyžaduje, abychom na očkování byli zdraví - druhé očkování jak u syna tak u dcery bylo spolu s hexavakcinou a to druhé očkování jim oběma trošku ztvrdlo místo vpichu a dva dny byli trošku takoví uplakaní, ale bez teplot.
Je možné, že tyto reakce jsou v kombinaci s
hexavakcinou, když vidím, že ostatní jste bez reakcí. Všechna očkování co absolvovali byli v pohodě bez nějakých vážných reakcí nebo teplot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.10.11 16:54
Minki píše:
Zdravím, také naše doktorka vyžaduje, abychom na očkování byli zdraví - druhé očkování jak u syna tak u dcery bylo spolu s hexavakcinou a to druhé očkování jim oběma trošku ztvrdlo místo vpichu a dva dny byli trošku takoví uplakaní, ale bez teplot.
Je možné, že tyto reakce jsou v kombinaci s
hexavakcinou, když vidím, že ostatní jste bez reakcí. Všechna očkování co absolvovali byli v pohodě bez nějakých vážných reakcí nebo teplot.

hexu a i priorix v jeden den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek