2. dávka Priorixu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9044
25.10.11 08:12
Minki píše:
Holky jsem „matěj“ jasně, že jsem to pořádně „zkonila“ :-D hexa byla s prevenarem. a tam byly pouze reakce.
Priorix jsme měli naprosto bez reakci.
Ještě jednou se omlouvám :zed: :zed: :zed: :zed:

V pohode,hlavne ze se to uvedlo na pravou miru ;)
Jsou vselijaky doktori,ale podat hexu s priorixem,to by si snad nikdo nelajznul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.10.11 08:15
Minki píše:
Holky jsem „matěj“ jasně, že jsem to pořádně „zkonila“ :-D hexa byla s prevenarem. a tam byly pouze reakce.

v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
25.10.11 19:18

Tino, tak u nás nejspíš teda ten druhý priorix bez reakce jako první. Má totiž angínu :roll: :zed: Teď je otázka, jestli díky očkování nebo by ji chytil i tak :lol:

Minki, tak se to osvětlilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
25.10.11 21:54
Pajule22 píše:
Minki píše:
V pohode,hlavne ze se to uvedlo na pravou miru ;)
Jsou vselijaky doktori,ale podat hexu s priorixem,to by si snad nikdo nelajznul :)

Ale lajznul… bývalá dětská doktorka to píchá naprosto běžně.
Syn byl takto očkovaný, reakce šílená, jen několik hodin brečel, potom v jednom kuse nemocný a po 1,5 roce diagnoza diabetes 1 typu.
Od toho okamžiku jsem přestala očkovat, dorazila mě hláškou, že přece přeočkováním v 5 letech tu imunitu musíme znova nabudit. Při autoimunitním onemocnění-děkuji pěkně, stačí nám cukrovka.

Jen za syna nebyl Priorix, ale Trivivac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
29.10.11 14:10

Simi, taky znam holcicku, ktera byla ockovana v oslabeni po nestovicich zivou vakcinou a rovnez skoncila s DM…Proste telo si neporadilo a odnesla to slinivka… Strasne, hlabvne opravdu trapeni pro rodinu i prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 16:01

Ahoj holky,
dnes jsem byla s dcerou na 2. dávce Priorixu a už mi 3 hodiny spí a neprobudí ji ani telefon. Normálně spí 1,5 hodiny. Teplotu nemá. Po první dávce neměla žádné reakce. Je možné, že je to tím očkováním? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.3.14 16:18

@Hello Kitty75 myslím, že je to možné. Obě mé děti měli takovou reakci, spali po očkování cca o 2h více než obvykle, ale prospali se a žádná další reakce nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 16:25

@Hello Kitty75 ahoj, může to být i očkováním, ale také může být malá prostě jen utahaná. můj malý je po očku také vždy více unavenější. přece jen v tom tělíčku se odehrává něco jiné, než na co je zvyklé. neboj se, určitě bude prostě jen unavenější a dobře se ji spinká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek