Jak probíhal druhý porod?

987
2.12.11 11:12

2.porod

Ahoj chci se zeptat jak u vas probihal druhy porod? ja mnela prvni uplne v pohode zadne velke bolesti bez siti no uplne poradku jak to u vas probihalo v cem to bylo jine? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jpichova
2.12.11 11:37

Ahoj,
já měla první porod na 1 s* půl hodinové bolesti a na 2,3 zatlačení holka venku,41+1tt. U druhého od 31tt hospitalizace pro odtok plodovky,nakonec císař ve 35tt a konec pánevní. Je to indivindy,já si třeba myslela,že budu zase přenášet a ani jsem nedonosila :mavam:

• Citovat
  • Upravit
486
2.12.11 11:39

první 36hod.zašitá snad všude druhý se vším všudy 4hoď a povrchové 3stehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
2.12.11 11:40

rozdíl mezi prvním a druhým porodem:

• druhý byl o něco rychlejší
  • o 100 % bolestivější
  • bez nástřihu, takže narozdíl od prvního porodu, kdy jsem 3 týdny po porodu ještě trpěla, tady jsem druhý den už běhala jak laňka :)
  • při kojení bylo dost cítit stahování dělohy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
2.12.11 11:47
Úplně stejné :mrgreen:
cancerka píše:
rozdíl mezi prvním a druhým porodem:
  • druhý byl o něco rychlejší
  • o 100 % bolestivější
  • bez nástřihu, takže narozdíl od prvního porodu, kdy jsem 3 týdny po porodu ještě trpěla, tady jsem druhý den už běhala jak laňka :)
  • při kojení bylo dost cítit stahování dělohy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
2.12.11 11:54

bolestivější???tak to mi ani snad nerikejte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
2.12.11 11:59

cca o hodinu rychlejší, bolel asi o něco víc (ale já si to fakt nepamatuju :oops: :mrgreen: ), šití míň, než při prvním, ale u druhýho mě nastříhávali, protože malej musel rychle ven a už přemýšleli i nad kleštěma, neměl dobrý ozvy… :think: Jinak by to bylo bez nástřihu… Na druhej porod mám lepší vzpomínky než na první, ale to spíš kvůli přístupu personálu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.12.11 12:01

Prvního jsem rodila 2,5h, z toho tak hodina silnější kontrakce, narozen 20min po příjmu v porodnici, žádné komplikace, hned po porodu jsem skákala jak laňka.
Druhý porod viz podpis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.12.11 12:02
Barborka4 píše:
bolestivější???tak to mi ani snad nerikejte :mrgreen: :mrgreen:

P prvním porodu bych byla rodila hned znovu, po druhém porodu jsem si říkala, že tohle teda bylo naposled, ale jen několik hodin, pak už jsem si říkala, že to třetě ještě zvládnem, ale asi až za dýl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.12.11 12:04

Druhý porod byl rozhodně rychlejší, intenzivnější… Ale jinak úžasný. Moc ráda na něj vzpomínám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
2.12.11 12:08

2 porod byl rychlý, a dost komplikovaný - ale to je individuální
Každopádně mě víc bolelo zavinování dělohy, zato jsem byla dřív čiperka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.12.11 12:12

Druhý porod byl prostě úžasný,první otřes,neskutečné bolesti,které trvaly 12 h,velké dítě,které nešlo vytlačit,obrovské poporodní poranění :poblion:
Druhý syn se mi narodil za dvě hodky od první kontrakce :pankac: :pankac: Sice od začátku jsem měla bolesti co minutu až dvě,takže docela maso,ale absolutně nesrovnatelné s prvním porodem.žádná unáva,dítko menší než první :mrgreen: takže jen tak vyklouzlo,maličký nástřih.Taky bych rodila klidně denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.12.11 12:13

NO ale jak psala Eviliska,zavinování dělohy byl snad horší než porod :zed: :zed: Lezla jsem po zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
2.12.11 12:14
Katka86 píše:
Druhý porod byl prostě úžasný,první otřes,neskutečné bolesti,které trvaly 12 h,velké dítě,které nešlo vytlačit,obrovské poporodní poranění :poblion:
Druhý syn se mi narodil za dvě hodky od první kontrakce :pankac: :pankac: Sice od začátku jsem měla bolesti co minutu až dvě,takže docela maso,ale absolutně nesrovnatelné s prvním porodem.žádná unáva,dítko menší než první :mrgreen: takže jen tak vyklouzlo,maličký nástřih.Taky bych rodila klidně denně :mrgreen:

Mně první velkej uchránil druhýho od těch kleští… Páč vrchní sestra říkala, že když jsem zvládla první mimčo velký, tak druhý zvládnu taky, že to ještě zkusíme… Tak se nakonec povedlo… Pak říkali, že kdybych tak zabrala hned na začátku, mohlo to bejt o dost dřív… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.12.11 12:17
kate02 píše:
Katka86 píše:
Druhý syn se mi narodil za dvě hodky od první kontrakce :pankac: :pankac: Sice od začátku jsem měla bolesti co minutu až dvě,takže docela maso,ale absolutně nesrovnatelné s prvním porodem.žádná unáva,dítko menší než první :mrgreen: takže jen tak vyklouzlo,maličký nástřih.Taky bych rodila klidně denně :mrgreen:
Mně první velkej uchránil druhýho od těch kleští… Páč vrchní sestra říkala, že když jsem zvládla první mimčo velký, tak druhý zvládnu taky, že to ještě zkusíme… Tak se nakonec povedlo… Pak říkali, že kdybych tak zabrala hned na začátku, mohlo to bejt o dost dřív… :nevim:

Mě strašili,že druhý prcek bude mít kolem 5 kg porodní vahu :zed: byla jsem z toho totálně na nervy,protože první kluk měl přez 4 kg a porod byl fakt horor.Jsem jak tyčka od smetáku a prostě vytlačit nešel.Měla jsem pohmožděné žebra od toho,jak mi po nich mudr skákal,2× nástřih a ještě se to natrhlo :? Takže udělal vlastně bráchovi pořádnou dálnici :P tak ten si jen tak proklouzl ven :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí