Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, projela sem kus diskuse a nic podobnýho sem nenašla…asi bych potřebovala trochu uklidnit…
v dubnu 09 sem objevila // (to bylo asi půl roku od porodu), jenže koncem května sem začala krvácet a musela sem na revizi…podruhé sem našla // v září, ale byl to jen „duch“ a za dva dny přišla ms…potřetí a vlastně druhé regulerní těhotenství sem zjistila v lednu 2010, ale kolem 8tt sem začala špinit a tím, že do mě v nemocnici dopovali ascorutin, tak sem se rozkrvácela až začátkem března…samozřejmě revize…moje dr mě poslal na hemologicé vyšetření, kde mi ale vůbec nic nenašly, teda zvýšený faktor VIII, ale dr řekla, že to nic neznamená…dali sme si podstivou tříměsíční pauzu (díky vztahové krizi se nám protáhla na 4 měsíce) a dali sme se do boje znovu…jaké bylo překvapení, když jsem 26.7 objevila //!!! mám sice radost, nemůžu tomu uvěřit, ale mám hrozný strach, ani se mi nechce k dr…přemýšlím, jestli jí zavolat, že sem těhotná nebo počkat až třeba do toho 7-8tt a pak tam rovnou zajít… ![]()
ja jsem mela jedno zamlkle tehu v 9tt ale vacek se nevyvíjel uz kolem 5tt,no ted kdyz jsem nasla// tak jsem byla stastna zaroven se bala jak hrom,chtela jsem jit az v 8tt protoze uz jsem nechtela ty stresy ale nakonec jsem sla drive,dostala jsem utrogestan protoze jsem zacala trocha spinit ted uz jsemskoro ve 13tt ale bojim se porad..nevim pokud budes bez problemu tk bych pockala,je to min o nervy ![]()
ahoj, ja mam za sebou 2 potraty v 11.tydnu, takze treti tehotenstvi jsem prozivala dost stresove a furt se sledovala…a dobre to dopadlo… ziji v UK, kde nedelali zadne vysetreni na zjisteni priciny potratu a prvni vysetreni u tehotnych je az ve 12.-14.tydnu… takze jsem mela silene nervy co a jak… myslim, ze je fakt lepsi jit trosku pozdeji k doktorovi, kdyz uz je tam „neco“videt, ale asi ne tak pozde jak ja- nervama nespis
a tez-doktor ti mozna predepise Utrogestan ci neco podobneho… drzim palce!!!
holky, já to vidím tak, že se objednám na toho 20. 8…to budu nějak 7+1tt, to už by něco vidět být mělo, ne?! teda pokud se do té doby nic nestane…
Ahojky,určitě vidět bude já tam měla krásnou malou „tečku“ a to jsem byla7+0tt a neboj dobře to dopadne držím palečky
Dani, díky moc
to sem přesně potřebovala slyšet
jenom aby se ten čas trošku míň vlekl
![]()
Neboj uteče to rychle a teď už jsem 13+4tt a ani nevím jak
a já nemám čas se bát protože tohle u nás obstarává manžílek on vyšiluje a já ho uklidňuji
já mám naštěstí jednoho skoro dvouletýho raubíře, tak mám o zábavu postaráno
tak doufám, že to uteče…
Ahoj. Já mám za sebou sice „jen“ jedno ZT, ale i tak jsem se následujícím těhotenstvím prostrachovala (a nepřešlo to ani po porodu
). Můj gynekolog si zve normálně až tak na cca 8.tt, asi aby už mohl potvrdit srdíčko. Takže při posledním těhotenství jsem se objednávala taky tak nějak (objednává dost dopředu, páč mívá plno), ale nakonec jsem šla asi o týden dřív, začala jsem špinit a probíhalo to dost podobně jako při druhém těhotenství, které dopadlo jak dopadlo. A už v tom 7.tt bylo vidět bijící srdíčko, a to si myslím, že můj gynekolog má spíš méně podrobný UZ.
Přeju už jen klidné a šťastné těhotenství a hlavně zdravé miminko
.
To znám ta moje devítiletá dračice se mi o zábavu stará pravidelně a když přijedou ty dva starší tak to je vražedná kombinace
a pak mi to utíká ještě líp
určitě adrenalínové sporty jsou nejlepší
to ani si nevšimneš a měsíc je pryč ![]()
to jo…a když bude teplo, tak napustíme bazén, to bude paráda ![]()
doufejme, že nějaké ještě bude, ale nějaké rozumné ty pařáky už néé i když já je víceméně prospala ![]()
no takový, jak se nemůžeš ani pohnout taky nemusím
ale teplo by být mohlo ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.