3 A v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Beckyttine5 píše:
Asi si vzal Sick Day.. A hlavně, prostě nepřišel a ani se neomluvil..
Sick days ani zdaleka není všude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok, den mu nebylo dobře, vzal si dovolenou. Když bylo jasné, že nedorazí ani další den, proč se opět neozval a nedomluvil se, zda dovča nebo neschopenka?
Proč ještě nebyl u lékaře? Teď bude záležet na tom, jak si ve firmě stojí. Ale pokud vyhrožují Áčkem, tak to asi žádná hitparáda nebude, tak jedině rychle pro tu neschopenku zpětně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Uslava na černo nepracuje pracuje už 17 let v masne. Ale on žádal o dovolenou ale dal mu ji pouze na úterý na další dny den když nepřišel
a dál to řešil jak? nebo jak dlouho chtěl být doma jen tak? Ví že dovolenou měl jen v úterý tak ve středu udělal co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem doma od čtvrtka. Na ten jsem dostala po domluvě s nadřízeným dovolenou. Ale protože mi nebylo dobře ani večer a čekal mě pracovní víkend, tak jsem si došla k lékaři a jsem na nemocenské
Já nechápu, co manžel čekal a čemu se teď oba divíte
O dovolenou musíš přece žádat dopředu a ani tak jí nemusíš dostat. Být na místě manžela, tak okamžitě naklušu k lékaři pro neschopenku, pak hned s prosíkem do práce a modlila se, abych nedostala okamžitý vyhazov, protože tohle se prostě nedělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezxx píše:
Já jsem doma od čtvrtka. Na ten jsem dostala po domluvě s nadřízeným dovolenou. Ale protože mi nebylo dobře ani večer a čekal mě pracovní víkend, tak jsem si došla k lékaři a jsem na nemocenskéJá nechápu, co manžel čekal a čemu se teď oba divíte
O dovolenou musíš přece žádat dopředu a ani tak jí nemusíš dostat. Být na místě manžela, tak okamžitě naklušu k lékaři pro neschopenku, pak hned s prosíkem do práce a modlila se, abych nedostala okamžitý vyhazov, protože tohle se prostě nedělá
to je k ničemu neschopenka jde vystavit zpětně jen 3 dny to mu tak jako tak nevyjde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
to je k ničemu neschopenka jde vystavit zpětně jen 3 dny to mu tak jako tak nevyjde
Časově mu to sice nevyjde, ale bude mít aspoň v ruce papír o tom, že šlo opravdu o nemoc a ne o „ulití“.
Čili za nadřízeným bude moci naklusat se sklopenýma ušima a prosíkem, že ho to strašně mrzí a je si vědom toho, že jak mu bylo špatně, tak to celé zvoral po formální stránce… atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP píše: Časově mu to sice nevyjde, ale bude mít aspoň v ruce papír o tom, že šlo opravdu o nemoc a ne o „ulití“.Čili za nadřízeným bude moci naklusat se sklopenýma ušima a prosíkem, že ho to strašně mrzí a je si vědom toho, že jak mu bylo špatně, tak to celé zvoral po formální stránce… atd.
pokud mu teda něco je a mudr na něm něco shledá, pokud mu je prd tak mu mudr nemusí neschopenku vystavit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
pokud mu teda něco je a mudr na něm něco shledá, pokud mu je prd tak mu mudr nemusí neschopenku vystavit
To je jasné, no…
Holt se vlastní blbostí dostal do situace, kdy už je závislý na dobré vůli ostatních zúčastněných ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Uslava na černo nepracuje pracuje už 17 let v masne. Ale on žádal o dovolenou ale dal mu ji pouze na úterý na další dny den když nepřišel
Dospělý člověk se pozná podle toho, že je schopen řešit své problémy včas a komunikovat se zaměstnavatelem. Což tvůj manžel mi moc nepřijde.
V pondělí byl omluven, v úterý dostal od benevolentního zaměstnavatele dovolenu i když mu ji dát nemusel, ale v každém případě v úterý nejpozději ve středu ráno už měl být u doktora a chtít nemocenskou. Klidně i na těch pár dní. Byli by jste v menším průseru, než jste teď.
Možná když se zaměstnavateli bude chtít, tak mu tam naháže dovolenu, ale příště za takové chování už bude výpověď, která může být už teď
- Citovat
- Upravit
@BohunkaP píše: Časově mu to sice nevyjde, ale bude mít aspoň v ruce papír o tom, že šlo opravdu o nemoc a ne o „ulití“.Čili za nadřízeným bude moci naklusat se sklopenýma ušima a prosíkem, že ho to strašně mrzí a je si vědom toho, že jak mu bylo špatně, tak to celé zvoral po formální stránce… atd.
Teď je otázkou jestli o tu nemoc skutečně šlo, dneska jde řešit neschopenka i po telefonu, pokud by mu bylo tak zle, že by nebyl schopnej dojet k lékaři,… mě to zní jako to, že 3× zakašlal, využil situace a teď se diví, kdyby byl v práci měsíc, tak si řeknu „mleej - blbej, snad se poučil“ ale jestli tam dělá 17 let tak musí vědět jak to chodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím chci se zeptat! Manžel v pondělí onemocněl stím že psal do práce že uvidí jak mu bude a když mu bude lépe tak že přijde. Bohužel se pro táhlo takže nepřišel a dnes mu mistr volal že se neomluvil i když mu psal SMS.. a že dostane nejspíš 3áčka prý se to bude ještě řešit. Pracuje ve velkofirme tak se chci se zeptat zda máte někdo zkušenost a zda vás vyhodil nebo vám jen sebral dovolenou děkuji![]()
Proč nešel k lékaři a nenechal si vystavit neschopenku, když viděl, že to bude na delší dobu? V té práci s ním počítají, víš, jak jim komplikuje situaci, pokud má například někdo naplánovanou dovolenou nebo podobně? Tvůj přítel je velmi sobecký. Na vyhazov to asi nebude, ale teda u kolegů oblíbený taky nebude. A dobře mu tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit