3 A v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19981
6.9.21 11:58
@Beckyttine5 píše:
Asi si vzal Sick Day.. A hlavně, prostě nepřišel a ani se neomluvil..

Sick days ani zdaleka není všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.9.21 11:58

Ok, den mu nebylo dobře, vzal si dovolenou. Když bylo jasné, že nedorazí ani další den, proč se opět neozval a nedomluvil se, zda dovča nebo neschopenka? :think: Proč ještě nebyl u lékaře? Teď bude záležet na tom, jak si ve firmě stojí. Ale pokud vyhrožují Áčkem, tak to asi žádná hitparáda nebude, tak jedině rychle pro tu neschopenku zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59360
6.9.21 12:01
@Anonymní píše:
@Uslava na černo nepracuje pracuje už 17 let v masne. Ale on žádal o dovolenou ale dal mu ji pouze na úterý na další dny den když nepřišel

a dál to řešil jak? nebo jak dlouho chtěl být doma jen tak? Ví že dovolenou měl jen v úterý tak ve středu udělal co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
6.9.21 12:13

Tak 3 A je rovnou vyhazov to dovolená asi nezachrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
6.9.21 12:20

Zakladatelko, on je nemocný poprvé za těch 17let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
6.9.21 12:22

Já jsem doma od čtvrtka. Na ten jsem dostala po domluvě s nadřízeným dovolenou. Ale protože mi nebylo dobře ani večer a čekal mě pracovní víkend, tak jsem si došla k lékaři a jsem na nemocenské :think: Já nechápu, co manžel čekal a čemu se teď oba divíte :nevim: O dovolenou musíš přece žádat dopředu a ani tak jí nemusíš dostat. Být na místě manžela, tak okamžitě naklušu k lékaři pro neschopenku, pak hned s prosíkem do práce a modlila se, abych nedostala okamžitý vyhazov, protože tohle se prostě nedělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
6.9.21 12:33
@Terezxx píše:
Já jsem doma od čtvrtka. Na ten jsem dostala po domluvě s nadřízeným dovolenou. Ale protože mi nebylo dobře ani večer a čekal mě pracovní víkend, tak jsem si došla k lékaři a jsem na nemocenské :think: Já nechápu, co manžel čekal a čemu se teď oba divíte :nevim: O dovolenou musíš přece žádat dopředu a ani tak jí nemusíš dostat. Být na místě manžela, tak okamžitě naklušu k lékaři pro neschopenku, pak hned s prosíkem do práce a modlila se, abych nedostala okamžitý vyhazov, protože tohle se prostě nedělá :roll:

to je k ničemu neschopenka jde vystavit zpětně jen 3 dny to mu tak jako tak nevyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
6.9.21 12:43
@ka2ka píše:
to je k ničemu neschopenka jde vystavit zpětně jen 3 dny to mu tak jako tak nevyjde

Časově mu to sice nevyjde, ale bude mít aspoň v ruce papír o tom, že šlo opravdu o nemoc a ne o „ulití“.

Čili za nadřízeným bude moci naklusat se sklopenýma ušima a prosíkem, že ho to strašně mrzí a je si vědom toho, že jak mu bylo špatně, tak to celé zvoral po formální stránce… atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
6.9.21 12:45
@BohunkaP píše: Časově mu to sice nevyjde, ale bude mít aspoň v ruce papír o tom, že šlo opravdu o nemoc a ne o „ulití“.Čili za nadřízeným bude moci naklusat se sklopenýma ušima a prosíkem, že ho to strašně mrzí a je si vědom toho, že jak mu bylo špatně, tak to celé zvoral po formální stránce… atd.

pokud mu teda něco je a mudr na něm něco shledá, pokud mu je prd tak mu mudr nemusí neschopenku vystavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
6.9.21 12:46
@ka2ka píše:
pokud mu teda něco je a mudr na něm něco shledá, pokud mu je prd tak mu mudr nemusí neschopenku vystavit

To je jasné, no… :lol: Holt se vlastní blbostí dostal do situace, kdy už je závislý na dobré vůli ostatních zúčastněných :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
6.9.21 12:48
@Anonymní píše:
@Uslava na černo nepracuje pracuje už 17 let v masne. Ale on žádal o dovolenou ale dal mu ji pouze na úterý na další dny den když nepřišel

Dospělý člověk se pozná podle toho, že je schopen řešit své problémy včas a komunikovat se zaměstnavatelem. Což tvůj manžel mi moc nepřijde.
V pondělí byl omluven, v úterý dostal od benevolentního zaměstnavatele dovolenu i když mu ji dát nemusel, ale v každém případě v úterý nejpozději ve středu ráno už měl být u doktora a chtít nemocenskou. Klidně i na těch pár dní. Byli by jste v menším průseru, než jste teď.
Možná když se zaměstnavateli bude chtít, tak mu tam naháže dovolenu, ale příště za takové chování už bude výpověď, která může být už teď

• Citovat
  • Upravit
2558
6.9.21 14:17
@BohunkaP píše: Časově mu to sice nevyjde, ale bude mít aspoň v ruce papír o tom, že šlo opravdu o nemoc a ne o „ulití“.Čili za nadřízeným bude moci naklusat se sklopenýma ušima a prosíkem, že ho to strašně mrzí a je si vědom toho, že jak mu bylo špatně, tak to celé zvoral po formální stránce… atd.

Teď je otázkou jestli o tu nemoc skutečně šlo, dneska jde řešit neschopenka i po telefonu, pokud by mu bylo tak zle, že by nebyl schopnej dojet k lékaři,… mě to zní jako to, že 3× zakašlal, využil situace a teď se diví, kdyby byl v práci měsíc, tak si řeknu „mleej - blbej, snad se poučil“ ale jestli tam dělá 17 let tak musí vědět jak to chodí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
6.9.21 19:42
@Anonymní píše:
Zdravím chci se zeptat! Manžel v pondělí onemocněl stím že psal do práce že uvidí jak mu bude a když mu bude lépe tak že přijde. Bohužel se pro táhlo takže nepřišel a dnes mu mistr volal že se neomluvil i když mu psal SMS.. a že dostane nejspíš 3áčka prý se to bude ještě řešit. Pracuje ve velkofirme tak se chci se zeptat zda máte někdo zkušenost a zda vás vyhodil nebo vám jen sebral dovolenou děkuji :( :palec:

Proč nešel k lékaři a nenechal si vystavit neschopenku, když viděl, že to bude na delší dobu? V té práci s ním počítají, víš, jak jim komplikuje situaci, pokud má například někdo naplánovanou dovolenou nebo podobně? Tvůj přítel je velmi sobecký. Na vyhazov to asi nebude, ale teda u kolegů oblíbený taky nebude. A dobře mu tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat