Trapná situace v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Katanovak
4.9.21 11:34

Trapná situace v práci

Ahoj holky potřebuji poradit jak by jste z tohohle vybruslili vy. V červenci jsem dala výpověď tudiz mi běží dvouměsíční výpovědní doba, je ti z důvodu dojíždění a velké buzerace v práci a sefka je strašná puntickarka, nic ji není dobre ale to je vedlejší. Jeden z důvodu taky byl ze se snažíme o miminko a tak bych nechtěla dělat úplně v takovém středovem prostředí 14 hodin na nohou skoro bez jídla(gastronomie)Stala se mi taková věc dala sem výpověď a nechala práci kam nastoupim osudu, před 14ti dny sem dostala nabídku jít dělat od pondělí do patku 8mi hodinové směny do jedne cukrarny přímo u nás ve městě, tak sem na to kývla v Te staré práci sem udala důvody ze chci byt v klidu a ze s touhle práci se to proste nedá..sefka je na mě hodně naštvaná, nebaví se a děla naschvaly což se dalo čekat ale co se nestalo z mě bývalé práce sem nastupuje moje bývala kolegyně která tak semnou byla jen parkrat a Te sem říkala jak je to tady v Te práci náročné sefova ze není nic moc ze je tady buzerace.Ta moje bývala kolegyne ví ze mám nastoupit do té nové práce tak se bojím ze ji to všechno vyzvoni a já budu mít ten poslední měsíc ještě větší peklo než mám teď..vůbec nevim Jak se k takové situaci postavit, staré šéfové sem řekla ze už nejspíš nechci práci v tomto oboru a teď by se měla dozvědět toto je mi to dost trapné. Jak by ste z toho vybruslili vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
4.9.21 11:37

Proč se jí bojíš? Poslední měsíc v práci jsem měla absolutně u zadku. Jako jo chodila jsem včas a nedělala schválnosti. Kdyby po mně i tak někdo chtěl něco, tak bych řekla, počkej jak je to slovo… :think: jo, myslím, že to slovo je „NE“,ideálně doplnit úsměvem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
4.9.21 11:47

@Bubla Bůčková no já sem takovej blbec blbej ze sem ji ještě vzala sichty navíc. A dozvidam se o sobě tady takové věci ze je to strašný.. všude mě pomlouva všude

• Citovat
  • Upravit
7354
4.9.21 12:29
@Katanovak píše:
@Bubla Bůčková no já sem takovej blbec blbej ze sem ji ještě vzala sichty navíc. A dozvidam se o sobě tady takové věci ze je to strašný.. všude mě pomlouva všude

a proč ze sebe děláš takového kašpara? Končíš, protože je příliš mnoho směn a kývneš na další? 8o
Před rokem jsem končila v práci také z důvodu změny pracovní doby s 2měsíční výpovědní lhůtou. Dané prodloužené směny jsem vůbec neměla, když kvůli nim vlastně odcházím. Práci jsem dělala dál, tak jako do té doby.
Ještě na předchozím místě mě chtěla vedoucí vyšoupnout ve chvíli, kdy měla 2 nové prac. síly, klidně prý ze dne na den, že jako zítra už chodit nemusím. Tak jsme si to vysvětlili s oblastním vedoucím a závěrečná verze zněla k veliké nelibosti vedoucí takto: dosloužím za stávajících podmínek měsíc + dostanu další 1 plat navíc (prostě jakoby náhrada za 2měsíční lhůtu).
Takže se určitě můžeš zkusit ještě obrátit na dalšího nadřízeného v řadě, pokud existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
4.9.21 12:37

@dedrichov Nene neexistuje tohle je soukromnice 😊

• Citovat
  • Upravit
35531
4.9.21 12:48

Nechápu co řešíš. Nikomu nic vysvětlovat nemusíš a kam nastoupís je tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
4.9.21 13:26

Nejak mi unika, co „trapneho“ se stalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
4.9.21 13:33

@cecetka no to že by to ta moje bývala kolegyně mohla tady vše říct co sem ji říkala o tom co mi tady v práci vadí a ze sefka je taková jaká je..

• Citovat
  • Upravit
53518
4.9.21 13:43
@Katanovak píše:
Ahoj holky potřebuji poradit jak by jste z tohohle vybruslili vy. V červenci jsem dala výpověď tudiz mi běží dvouměsíční výpovědní doba, je ti z důvodu dojíždění a velké buzerace v práci a sefka je strašná puntickarka, nic ji není dobre ale to je vedlejší. Jeden z důvodu taky byl ze se snažíme o miminko a tak bych nechtěla dělat úplně v takovém středovem prostředí 14 hodin na nohou skoro bez jídla(gastronomie)Stala se mi taková věc dala sem výpověď a nechala práci kam nastoupim osudu, před 14ti dny sem dostala nabídku jít dělat od pondělí do patku 8mi hodinové směny do jedne cukrarny přímo u nás ve městě, tak sem na to kývla v Te staré práci sem udala důvody ze chci byt v klidu a ze s touhle práci se to proste nedá..sefka je na mě hodně naštvaná, nebaví se a děla naschvaly což se dalo čekat ale co se nestalo z mě bývalé práce sem nastupuje moje bývala kolegyně která tak semnou byla jen parkrat a Te sem říkala jak je to tady v Te práci náročné sefova ze není nic moc ze je tady buzerace.Ta moje bývala kolegyne ví ze mám nastoupit do té nové práce tak se bojím ze ji to všechno vyzvoni a já budu mít ten poslední měsíc ještě větší peklo než mám teď..vůbec nevim Jak se k takové situaci postavit, staré šéfové sem řekla ze už nejspíš nechci práci v tomto oboru a teď by se měla dozvědět toto je mi to dost trapné. Jak by ste z toho vybruslili vy?

Neděje si nic neobvyklého. Prostě neodcházíš v dobrém. Tu chvíli to vydržís. Šéfka snad tuší, že máš práci jinou. Kolegyni můžeš poprosit, aby o tom pomlčela, že to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.9.21 13:45
@Katanovak píše:
@cecetka no to že by to ta moje bývala kolegyně mohla tady vše říct co sem ji říkala o tom co mi tady v práci vadí a ze sefka je taková jaká je..

A ta šéfka nemá sebereflexi? Ona asi tuší, že je na vás přísná a že je tam hoňka. Až budeš jednou vedoucí, taky to nebudeš mít snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
4.9.21 20:11
@Katanovak píše:
no to že by to ta moje bývala kolegyně mohla tady vše říct co sem ji říkala o tom co mi tady v práci vadí a ze sefka je taková jaká je..

tak to Ti může být jedno, povznes se nad to, že Tě pomlouvá, ber to jako zkušenost do budoucna. Až budeš v nové práci, nevykládej o nikom nic, mysli si své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
12.9.21 13:22
@Katanovak píše:
Ahoj holky potřebuji poradit jak by jste z tohohle vybruslili vy. V červenci jsem dala výpověď tudiz mi běží dvouměsíční výpovědní doba, je ti z důvodu dojíždění a velké buzerace v práci a sefka je strašná puntickarka, nic ji není dobre ale to je vedlejší. Jeden z důvodu taky byl ze se snažíme o miminko a tak bych nechtěla dělat úplně v takovém středovem prostředí 14 hodin na nohou skoro bez jídla(gastronomie)Stala se mi taková věc dala sem výpověď a nechala práci kam nastoupim osudu, před 14ti dny sem dostala nabídku jít dělat od pondělí do patku 8mi hodinové směny do jedne cukrarny přímo u nás ve městě, tak sem na to kývla v Te staré práci sem udala důvody ze chci byt v klidu a ze s touhle práci se to proste nedá..sefka je na mě hodně naštvaná, nebaví se a děla naschvaly což se dalo čekat ale co se nestalo z mě bývalé práce sem nastupuje moje bývala kolegyně která tak semnou byla jen parkrat a Te sem říkala jak je to tady v Te práci náročné sefova ze není nic moc ze je tady buzerace.Ta moje bývala kolegyne ví ze mám nastoupit do té nové práce tak se bojím ze ji to všechno vyzvoni a já budu mít ten poslední měsíc ještě větší peklo než mám teď..vůbec nevim Jak se k takové situaci postavit, staré šéfové sem řekla ze už nejspíš nechci práci v tomto oboru a teď by se měla dozvědět toto je mi to dost trapné. Jak by ste z toho vybruslili vy?

Skončením pracovního poměru po skončení výpovědní doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat