Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak my jsme byli a fakt to stálo za to
dostali jsme dvd a 4 fotky.Bylo to opravdu úžasný.Jen si nemůžu vzpomenout kolik jsme to za to dávali,ale mám tušení,že 1 500 Kč.
tak si to hezky užijte ![]()
Tak my jsme byli a fakt to stálo za to
dostali jsme dvd a 4 fotky.Bylo to opravdu úžasný.Jen si nemůžu vzpomenout kolik jsme to za to dávali,ale mám tušení,že 1 500 Kč.
tak si to hezky užijte ![]()
Niky, taky jsem se ted objednavala, jdeme lednu…za 600Kc, vcetne DVD a fotek..........a taky se hrozne tesim…
Verim, ze to bude uzasny zazitek........
kacenka
Jeee…tak to jsi mi udelala radost ![]()
Tady taky pry dostanu 4fotky a 20min video+komentar za 1000kc
Mersy
tak to je super
ja jsem si tam volala ted a Dr. rikal,ze ted kdyz jsem tech 23tt 24tt ze je to idealni a sestra me objednala na patek ,sice to bude stat 1000kc ale myslim,ze za neco tak krasnyho to urco stoji.
Je tam videt jake ma mimisek rysy atd ![]()
Tak my jdeme 6. ledna, za 950,–, má k tomu být DVD + foto (nevím kolik). Věřím a doufám, že to bude stát za to. Dneska jsme byli na genetickém UTZ, chtěli jsme 3D fotku už teď, ale mimčo si zakrývalo obličej - asi z něj bude celebrita
Ale super to bylo i tak, takže věřím, že až si ho zakrývat nebude (snad), tak to bude super dvojnásob ![]()
Hola ![]()
My byli v Prenatalu v Brne.. trvalo to cele asi 40 minut, mame fotky a DVD.
Bylo to moc krasne, doted je to super vzpominka ![]()
Tak at jste spokojeni ![]()
Ahoj,tak my byli v Praze v Gennetu,za 1200,– 20min záznam na dvd a fotku vidíte pod metříkem.Byli jsme nadšeni ![]()
GAVOTTKA : Fakt krásná fotka
- v kolikátem týdnu jste to pořídili?
KORENO-díky
bylo to 24+2,ale dle utz jsme o týden starší.Malá sice měla zabořenou hlavičku v placentě,ale i tak to stálo za to ![]()
Tak já byla na 3D/4D minulý pátek (27tt),a naše malá měla bohužel taky hlavičku nalepenou na placentu,takže nebylo nic vidět…Naštěstí mi nabídli zdarma nový termín,jdeme ted ve středu.
Nějak si ale nedělám naděje,že to bude lepší. Je to fakt hrozně o náhodě a štěstí,jak je mimi zrovna položeno..
Ahoj,
my byli taky ve 23tt+0 a bylo to super, máme DVD a fotky a moc jsme si to užili. Rozárka nám ke konci i mávla ručičkou a hlavně se usmála.
úsměv
https://www.emimino.cz/modules.php?…
a 36tt
http://i232.photobucket.com/…/3D_36tt.jpg
K
ahoj já byla v Brně Prenatalu.. stálo to za to! malej byl vidět úžasně! viz. podpis! a video taky boží!!!!!!
video - máš-li zájem mrkni!
http://video.google.com/videoplay?…
paní dr. nás chválila že prý jsme vidět úplně ukázkově.. nebyl hlavičkou v placentě!
fotek máme asi pět… a 11 min. videa…
já jsem zmatená s těma týdnama… Kdy je nejlepší jít? V Jablonci řikají mezi 20tt a 24tt a v HK zase že nejlepší je až 30tt. Tak já vůbec nevím, chci jít až po vánocích a nevím jestli už nebude pozdě to budu ten 25tt až výš, teďka ještě neobjednávám, nemám ještě výsledky z amnia. ![]()
My byli v Nymburce (kousek od Prahy), bydlíme tu, a bylo to super…Vzala jsem i manžela a staršího syna (sedm let), máme krásné fotky, viděli jsme, jak se malá protahuje, zívá, polyká, bylo to fakt úžasné a rozhodně to za ty peníze stálo (fotky 500kč, udělali nám jich asi 12, i se záznamem by to bylo za 1000kč).Byla jsem tam ve 30tt, doktor říkal, že je to už docela pozdě, ideál je prý okolo 25tt, ale malá byla dobře natočená, takže se to nakonec povvedlo…

Ahojky holky
nejak jsem se nemohla rozhoupat,ale nakonec jsem se dnes objednala k Dr. Poustkovi v Jihlave na 3D a 4D UTZ a pujdeme uz v patek ve 13.hod.
Strasne se tesim…
Chci se zeptat na vase nazory,tech co byly?Stalo to za to?
A dostaly jste Dvd a foto atd?A +- za kolik kc?
Moc diky