Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacenka.k8 ja jsem to tam chtěla úplně zmínit, že místo řešení blbostí jsem se mohla raději učit
![]()
@Anonymní píše:
@Kacenka.k8 ja jsem to tam chtěla úplně zmínit, že místo řešení blbostí jsem se mohla raději učit![]()
Jo, to by pomohlo ![]()
Máš 3 dny i s dneškem nebo tři dny od zítřka?
Dala bych si vždy dávku 3 okruhů za sebou a pak pauza, třeba půl hodiny. Snažila bych se to projet celé aspoň 2× za den, ideálně 3×. Pokud máš zkoušku až ve středu, projedeš to celé 6× - 9×, 30 stránek se musíš naučit snadno. ![]()
Z ceho je ta zkouska? Musis to umet nazpamet(terminologice, definice, zakladni pojmy) nebo to staci „jen“ pochopit a prevypravet vlastnimi slovy? Jak zkouska probiha? Test otazka-odpověď, zaskrtavaci test abcd, ustni zkouska?
30 stran? To se snad da naucit uplne s prehledem za 3 dny, co řešíš? Ja bych dala 2×15 a pak to projit vše ten třetí den a před zkouškou jen problémové části.
30 stran celá zkouška, nebo 30 stran každý okruh?
Jestli je to první případ, tak to musíš zvládnout, když se nebudeš rozptylovat. ![]()
Zdravím všechny. Mám 3 dny na naučení se na ústní zkoušku. Jsem lempl a vím to osobě a řeším tohle skoro před každou zkouškou…jsem na zabití. Jen tohle je ústní zkouška a mám z tohi šílený strach a pocit, že se to nestihnu naučit.. Je to asi 17 okruhů, ale max 30 stran. Což není tak hrozné. Ale měla jsem teď delší dobu pauzu a mám pocit, že mi do hlavy nic neleze.. Vůbec nevím jak se to efektivně naučit.. Nemáte nějaké tipy, co vám třeba při učení pomáhalo?