3 dny před menstruací, těhu test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.12.14 23:52

@bee.rush S tim pocitam ze to neni 100%.Proto pisu ze to nejak ted neresim, navic druha carka byla opravdu slaba. Proste jsem to jen zkusila!! ;) ;) Dalnici jako hrom opravdu tam nemam!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.14 09:11

Tak jsem zkousela opet testovat a druha carka hodne slaba, uplne stejne jak z uterniho rana! Tak asi ani nedoufam, je priliz brzy! Tak vyckam, zda ta mrcha dorazi zitra. :roll:

• Citovat
  • Upravit
4284
18.12.14 10:17

Šance ještě je, ale asi dost malá. Mrcha může dorazit dnes nebo taky až za týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.14 12:46

No kdybych tyden to nemela tak jsem v tom. Protoze menses mam krasne pravidelny! Nikdy zadny problem. Uvidime no,..Ale taky tomu moc neverim!

• Citovat
  • Upravit
4284
18.12.14 17:27

Kdybys to týden neměla a čárky furt nesílily, byl by to zamlklý potrat. Pokud je test pozitivní, pak jsi otěhotněla, ale známkou prosperujícího těhotenství je sílení čárek. Cca obden by měly být silnější. Přikládám fotku pro ukázku, jak to sílilo mně. Podobné to bylo i v létě, ale najednou se to zaseklo, nesílilo a dva týdny na to přišlo krvácení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.14 16:35

To mas pekne dalnice, pekne ti to sililo.. ;) ;) ;) Ja prilozim taky jednu fotku, tamty dva testy z uterka a ze ctvrtka jsem vyhodila. Ale dneska v patek jsem delala test, jelikoz jsem to jeste nedostala, a dneska mam termin MS. A vysledek testu je, ze tam ta druha carka je hodne uz viditelna. V utery a ve ctvrtek byly carky nepatrne videt skoro vubec, opravdu jen duch, ale dneska tam je krasna carka videt. Posilam foto!!Takze asi v tom budu, ale porad tomu nechci nejak verit holky!

• Citovat
  • Upravit
4284
19.12.14 18:30

Tohle je jasně pozitivní test. Jestli úterní byl slabší, tak není co řešit. Testy sílí, ms nečekej :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.14 19:25

@Icestar Skoda ze jsem vyhodila ten uterni a ctvrtecni, na obouch kloudne nic nebylo, jen dusik nepatrny, ale byl tam..A dneska takova carka.Ale je slabsi no.Ale zase o dost silnejsi nez z uterka a ctvrtka. ;) ;)
No ja tomu nemuzu uverit, ze by se zadarilo tak brzy, kdyz jsem vysadila antiko 26 listopadu.3 a 4 prosince jsme meli s manzelem sexik, mela jsem plodny dny, a pak byl sexik jeste jednou nasledujici tyden ale to jsem nemela zadny plodny nic, ze by to slo tak rychle?? :think: :think:
Asi jo covece. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.14 11:19

Jeste se zeptam na Dr je jeste prilis brzy ze? Jsem takova nesva, ze nevim na cem primo jsem!!Testy stale ukazuji // carky! ;) :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.14 12:45

Prosím taky se chci zeptat, za jak dlouho po nidačním špinění, lze udělat test? Děkuji :)

Anonym 2.

• Citovat
  • Upravit
1166
21.12.14 12:49

Přikládám svůj včerejší- 9DPO, 18 DC, cykly mívám 23-30 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
21.12.14 13:52

HOlky, chtěla bych se zeptat. Pokud nejde o těhotenství může se také objevovat nidační špinění. Takové ty řekněme nitky. Nebo je to pouze tehdy, když jde o uhnizďování vajíčka? Pardon možná někomu z takový dotaz.
Jsem 7 DPO a mám od rána sem tam růžové „nitky“, bolí mě břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
21.12.14 14:09

@pepina12 tak určitě to může být i něco jiného, do těla vidět nejde, ale nidační špinění se často právě takhle projevuje - hlen s nitkami krve. Těhu je plánované nebo ne-e? ;)

• Citovat
  • Upravit
295
21.12.14 15:03

@IamSherlocked Jo, jo, byla bych moc ráda. Tak uvidíme. Kéž by to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
21.12.14 15:10

@pepina12 Tak budu držet palečky ;) bylo by to první dítko?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex