Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možné to samozřejmě je. U druhého jsem ho taky dělala před termínem MS, ale to jen proto, že jsem měla divný pocit a těhotenství jsem chtěla vyloučit.
Měla jsem tam dvě tlustice.
Jinak se doporučuje s testem počkat až když mešká MS, protože se stává, že se vajíčko neudrží a MS normálně dorazí. Člověk si tak ušetří zbytečné zklamání.
Možné to je, ale dost nepravděpodobné. Mě testy vycházejí pozitivní až skoro 14 dní po očekávané MS. Vždy ale došlo ke špiněni při uhnizdování- takže jsem hned věděla, ze jsem těhotná.
@Fima Dekuji,ja si to myslela no ze bude lepsi pockat az pokud MS bude meskat.Ale mam porad takovy divny pocit v podbrisku az jako obcas ze zaboli…S manzelem sex byl 3 pros…a 4 prosince…A pak az minuly vikend 13ho pros..Tak je asi stejne brzy jeste na test.Ten podbrisek me poboliva od toho cca zacatku prosince. Antiko jsem vysadila 26 listopadu. Zadny zavery nedelam, ale zvedavost byla no
, takze uvidime a pockame na MS. Chteli by jsme prave 2 ditko.
@smudlinky Ja kdyz byla poprve tehotna test jsem si delala az kdyz me meskala MS, meskala 5 dni, a delala jsem si asi 4 testy a vsechny byly poz..
![]()
Běžně jsem měla 2 dny před MS 2 krásné čárky na testu s citlivostí 25, citlivost 10 mám pozitivní už tak 4-5 dní před MS. Takže to opravdu možné je ![]()
Dekuji tezi.
No me zadny jiny ani test nenabidli.Dala me prave ten co jsem psala z kaufu je no. Citlivost 10,a ja tomu prd rozumim, te citlivosti.
Takze ti tetsy vysly ju???Tehotna jsi, nebo byla jsi???
Když mi test ukázal dvě čárky, tak jsem těhotná byla. Teď jsem ve 14tt a test jsem měla pozitivní 5 dní před očekávanou MS
. A čím nižší číslo, tím je test citlivější a dokáže těhotenství zjistit dřív ![]()
Lady Max 10 je spolehlivý, citlivý tak akorát a obsahuje dostatek barviva. Já měla ducha cca 10DPO, obden jsem testovala a postupně sílil. Zkus to za pár dní a uvidíš. Když bude výraznější - jsi těhotná
3 dny před MS už je duch na desítkovém testu celkem dost pravděpodobný. Zkus další v den očekávané MS a věř, že bude čárka sílit. Moc držím palce. ![]()
Jistě, že to je možné, že jsi těhu
Ale počkala bych až jak to bude s MS, aby jsi se nenadchla moc dopředu:)
Udělej si třeba v den očekávané MS, protože vím, jak je těžké vydržet ![]()
Já jsem si taky zkusila udělat test 3 dni před mestruací a objevily se mi tam jedna sílná a potom slabší čárka. Já měla takový divný pocit tlačení v podbřišku a objevila se zácpa, tak jsem měla trochu tušení.29. prosince 2014 jsem objednaná k lékařce, tak uvidíme, zda těhotenství potvrdí či ne?
@anairda Dekuji.Uvidime, zatim to nejak nehrotim.Mam jeste jeden tak pockam. @Lejaa Jj vydrzet je tezke. Ale pockam. necham se prekvapit. Zatim to nejak nehrotim, je jeste brzy! Carka byla opravdu hodne slaba, opravdu maly dusik, ale ja ji videla. I manzel, kdyz jsem mu ukazala kde presne ji vidim. ![]()
Jeste bych dodala, ze jsem brala antiko 3 a pul roku, mozna uz 4 roky.Je mozne ze by se takto brzy zadarilo??Kdyz jsem antiko vysadila 26 listopadu? Po tolika letech brani??
Ja jen ze nas prvni syn trval cca 3 mesice. A to jsem brala taky antiko cca 3 roky. ![]()
Mozne je všechno. Ja mela test pozitivni 5 dni pred MS, dalnici jak hrom. Musis ale pocitat i s tim, ze to neni 100 % vysledek. Pred MS se to pohybuje kolem 80 - 90 %.
Ahojky holky,
mam v patek dostat menses, jiz jsem to nemohla vydrzet a delala jsem si dneska tehu test, videla jsem tam dusika, kontrolni carka byla viditelna dost, a ta druha byla hodne, hodne slaba ale byla tam, videla jsem ji.
Muze to znamenat ze muzu byt tehu? Test to byl z kauflandu Lady MAX test 2v1,citlivost 10mlU/ml
Zajima me zda nevadi ze jsem si test delala 3 dny pred ocekavanou MS?!Zda to nevadi ze jsem si ho delala pred MS. Nebo je lepsi si ho delat az kdyz je spozdena MS??
Dekuji, prosim zachovat anonym, chodi sem hodne znamych a nerada bych abych byla prozrazena.