Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osobní zkušenosti nemam, ale prý mohou spermie prezit i pět dni ![]()
To jsem taky cetla, ted jeste jestli se to nekomu takhle povedlo. On totiz manzel jeste na treti nekyvl uplne, ale nechranil se, coz nikdy nedela, takze to tak nejak napul nechava jakoze na prirode
Chtela jsem to zkusit jeste v den ovulace, ale to byl manzel unaveny. ![]()
U nás to tak bylo a už nám doma běhá dvouletá cácorka
. Šance určitě je ![]()
@Anonymní píše:
To jsem taky cetla, ted jeste jestli se to nekomu takhle povedlo. On totiz manzel jeste na treti nekyvl uplne, ale nechranil se, coz nikdy nedela, takze to tak nejak napul nechava jakoze na prirodeChtela jsem to zkusit jeste v den ovulace, ale to byl manzel unaveny.
Ovulaci potnate nebo dle nejakyho stahleho kalendare?
Jo, takhle nějak jsme ke třetěti přišli. 28.4 ve velmi brzkých ranních hodinách sex, a 1.5. po poledni ovulace-bolest v boku. ![]()
Já otěhotněla ze sexu pět dní před ovulací.
Tři dny naprosto s přehledem ![]()
Držím palce!
@Klementyna dekuji moc, ted jeste tak dvanact dni pockat, ale jak se znam tak to bude tak deset
Dve detu nam vysli hned. Tak jsem zvedava
tohle posledni tretatko bych si moc prala ![]()
@Klementyna dekuji moc, ted jeste tak dvanact dni pockat, ale jak se znam tak to bude tak deset
Dve detu nam vysli hned. Tak jsem zvedava
tohle posledni tretatko bych si moc prala ![]()
@Anonymní píše:
@Klementyna dekuji moc, ted jeste tak dvanact dni pockat, ale jak se znam tak to bude tak desetDve detu nam vysli hned. Tak jsem zvedava
tohle posledni tretatko bych si moc prala
Já vždy testovala už od osmého dne. Při druhém i třetím těhotenství jsem už 8DPO našla slaboučkého ducha. Při posledním až 10DPO ![]()
@Klementyna u prvniho tehu 10dpo vecer slaby duch, u druheho uz 9dpo duch. Takze ten 10.den to asi zkusim. Nebo mozna neezkusim vubec, ms prichazi pravidelne za 14dni od ovulace
Ale vydrzet to ze? ![]()
Pak dam teda vedet, jestli se zadarilo. Spis si myslim, ze ne. Dcera je den pred ovulaci a syn nevime, tam jsme to zkusili trikrat
pred, v den ovu a den po ![]()
Tak jsem zitra 8dpo, uz me svrbi prsty jestli to nahodou nezkusim, ted me druhy den poboliva v podbrisku. ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem zitra 8dpo, uz me svrbi prsty jestli to nahodou nezkusim, ted me druhy den poboliva v podbrisku.
Ahoj, tak jak jsi dopadla? Je z toho fazolka? ![]()
Hezky vecer preju. Zajimalo by me, jestli je nejaka sance k oplodneni, kdyz byl styk 3 dny pred ovulaci? Nechraneny styk byl 9.9. rano, ovulace 12.9. tak nejak od poledne. Mam silne bolesti, tak to poznam. Je tu nejaka sance? Otehotnely jste nektera kdyz byl styk 3dny pred ovulaci? Hlavne si kratim dloubou chvili a premyslim jestli muzu asppon trosku doufat. Vim, ze nemate vesteckou kouli, ale zajimajo me konkretni pripady treba. Prosim anonymne, uz dve ditka mame, nechci aby nekdo vedel, ze bysme radi i treti