3 dny před ovulací, moc brzy?

Anonymní
14.9.16 19:52

3 dny pred ovulaci, moc brzy?

Hezky vecer preju. Zajimalo by me, jestli je nejaka sance k oplodneni, kdyz byl styk 3 dny pred ovulaci? Nechraneny styk byl 9.9. rano, ovulace 12.9. tak nejak od poledne. Mam silne bolesti, tak to poznam. Je tu nejaka sance? Otehotnely jste nektera kdyz byl styk 3dny pred ovulaci? Hlavne si kratim dloubou chvili a premyslim jestli muzu asppon trosku doufat. Vim, ze nemate vesteckou kouli, ale zajimajo me konkretni pripady treba. Prosim anonymne, uz dve ditka mame, nechci aby nekdo vedel, ze bysme radi i treti ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2209
14.9.16 19:56

Osobní zkušenosti nemam, ale prý mohou spermie prezit i pět dni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.16 20:04

To jsem taky cetla, ted jeste jestli se to nekomu takhle povedlo. On totiz manzel jeste na treti nekyvl uplne, ale nechranil se, coz nikdy nedela, takze to tak nejak napul nechava jakoze na prirode :mrgreen: Chtela jsem to zkusit jeste v den ovulace, ale to byl manzel unaveny. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
895
14.9.16 20:12

U nás to tak bylo a už nám doma běhá dvouletá cácorka :srdce:. Šance určitě je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.16 20:15
@Anonymní píše:
To jsem taky cetla, ted jeste jestli se to nekomu takhle povedlo. On totiz manzel jeste na treti nekyvl uplne, ale nechranil se, coz nikdy nedela, takze to tak nejak napul nechava jakoze na prirode :mrgreen: Chtela jsem to zkusit jeste v den ovulace, ale to byl manzel unaveny. :nevim:

Ovulaci potnate nebo dle nejakyho stahleho kalendare?

• Citovat
  • Upravit
31672
14.9.16 20:52

Jo, takhle nějak jsme ke třetěti přišli. 28.4 ve velmi brzkých ranních hodinách sex, a 1.5. po poledni ovulace-bolest v boku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.16 21:00

@slavuska1 dekuju, tak mam aspon malickou nadeji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8284
14.9.16 21:06

Já otěhotněla ze sexu pět dní před ovulací.
Tři dny naprosto s přehledem :pankac:
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.16 21:08

@Klementyna dekuji moc, ted jeste tak dvanact dni pockat, ale jak se znam tak to bude tak deset :mrgreen: Dve detu nam vysli hned. Tak jsem zvedava :mrgreen: tohle posledni tretatko bych si moc prala ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.16 21:08

@Klementyna dekuji moc, ted jeste tak dvanact dni pockat, ale jak se znam tak to bude tak deset :mrgreen: Dve detu nam vysli hned. Tak jsem zvedava :mrgreen: tohle posledni tretatko bych si moc prala ;)

• Citovat
  • Upravit
8284
14.9.16 21:14
@Anonymní píše:
@Klementyna dekuji moc, ted jeste tak dvanact dni pockat, ale jak se znam tak to bude tak deset :mrgreen: Dve detu nam vysli hned. Tak jsem zvedava :mrgreen: tohle posledni tretatko bych si moc prala ;)

Já vždy testovala už od osmého dne. Při druhém i třetím těhotenství jsem už 8DPO našla slaboučkého ducha. Při posledním až 10DPO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.16 06:57

@Klementyna u prvniho tehu 10dpo vecer slaby duch, u druheho uz 9dpo duch. Takze ten 10.den to asi zkusim. Nebo mozna neezkusim vubec, ms prichazi pravidelne za 14dni od ovulace :mrgreen: Ale vydrzet to ze? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.16 10:34

Pak dam teda vedet, jestli se zadarilo. Spis si myslim, ze ne. Dcera je den pred ovulaci a syn nevime, tam jsme to zkusili trikrat :mrgreen: pred, v den ovu a den po :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.16 07:21

Tak jsem zitra 8dpo, uz me svrbi prsty jestli to nahodou nezkusim, ted me druhy den poboliva v podbrisku. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
779
6.1.17 02:11
@Anonymní píše:
Tak jsem zitra 8dpo, uz me svrbi prsty jestli to nahodou nezkusim, ted me druhy den poboliva v podbrisku. :nevim:

Ahoj, tak jak jsi dopadla? Je z toho fazolka? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital