Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky koceny, asi uz jsem opravdu magoor nebo nevim, delala jsem ovu testy a podle nich je pozitivni 15dc…dnes jsem 32dc, tudiz podle toho bych mela byt cca 16dpo…tt negativni rano samozrejme, tak jsem zkusila ovu test ted odpoledne, pry dokaze i odhalit tehotenstvi o neco driv nez tt…a vyslo mi tohle…fotky pridavam…diky moc vsem za rady, uz si pripadam jako blazen…
![]()
No, co si udělat klasický těhotenský, líp kvalitní? Rozhodně určí těhotenství líp, jak ovulační. Ovulační test je citlivý na jiný hormon, než těhotenský test.
Teď máš dostat menstruaci, ne? Nebo jak dlouhé máš cykly? Taky je dost možný, že prostě tenhle měsíc oplodnění nevyšlo.
Tak si udělej těhotenský s citlivostí 10 (nejlépe z dr.max ), klidne i odpoledne, Já mela vzdy silnější test odpoledne, ráno jsem mela dokonce i negativní
kdy to máš dostat?
@Padme93 tt byl kvalitni…cykly mivam 30-33dni…ale mrcha stale jinde…jinak hormon LH je podobny jako HCG…na zacatku tehu maji tehulky i pozitivni ovulacni test…kdyz je ovu test pozitivni v dobe ms, tak Ti muze ukazat tehu driv nez tt…
![]()
@štěpánka11 ahojky,delala jsem rano maxe a prave nic…a jiny uz nemam…musela jsem do lekarny a tam mi museli objednat comfort…tak jsem zatim zkusila ovu…
maxe tady nemame… ![]()
To vypadá nadějně…někde jsem četla, že ten ovulační dokáže těhotenství odhalit dříve než těhotenský test
zkusila bych znovu těhotenský test třeba za dva dny…budu držet palce ![]()
Ja si omylem udelala misto tt ovulacni (mela jsem v nich kapku bincus) a vysel krasne pozitivni. Tehotensky tedavpak taky.
Raději anonymně, jelikož jsem ještě nebyla u lékaře…
Minulý cyklus jsem si udělala v den očekávaného příchodu menstruace ovulační test (po přečtení pár diskuzí) a druhá čárka byla o hodně slabší než kontrolní. Následující cyklus jsem si dva dny před očekávanou menstruací udělala též ovu test a druhá čárka byla mnohem výraznější než v prvním případě, takže jsem tušila, že by se mohlo něco dít. V den příchodu menstruace jsem si udělala TT od Maxe a vyšly dvě čárky…
Držím palce!!!
Já teda když jsem si dělala tt, taky jsem omylem sáhla po ovulačním, byl negativní. To bylo v den, kdy menstruace měla přijít a nepřišla. Ten samý den tt ukázal ducha.
@verrys dekuji za nazor, jsi moc hodna…no snad to konecne dopadne, mam v planu testik v patek…diky moc… ![]()
@Schara dekuji za prispevek…aspon mam porad jeste aspom trosku nadeji, diky moc… ![]()
@Anonymní píše:
Raději anonymně, jelikož jsem ještě nebyla u lékaře…
Minulý cyklus jsem si udělala v den očekávaného příchodu menstruace ovulační test (po přečtení pár diskuzí) a druhá čárka byla o hodně slabší než kontrolní. Následující cyklus jsem si dva dny před očekávanou menstruací udělala též ovu test a druhá čárka byla mnohem výraznější než v prvním případě, takže jsem tušila, že by se mohlo něco dít. V den příchodu menstruace jsem si udělala TT od Maxe a vyšly dvě čárky…
Držím palce!!!
mockrat dekuji za prispevek…
takze to nemam jeste vubec ztracene…
uvidime v patek a dekuji za podporu… ![]()
@chipsa píše:
Proč proboha děláš ovulační a pak z toho šílíš?
Uz jsem to psala proc ovulacni…a jsou tu i prispevky proc i ostatni delaji ovulacni driv nez tt… ![]()
Dle mého názoru hodnotit ovulační testy, stejně jako ty těhotenské je pěkná kravina. Já když jsem ty ovulační taky zkoušela, tak jsem je měla pozitivní, ale těhotná jsem nebyla. Takže zbytečné nervy.