Kde je ovulace

242
13.9.16 11:09

Kde je ovulace

Ahoj holky, v únoru jsem přestala po 3 letech brát HA(Minisiston, cyklus před braním HA jsem měla ustálený).Březen jsem se nijak nesledovala ale duben jsem zpozorovala ovulaci, píchal mě levý vaječník a test měl dvě stejně silné čárky. Bylo to 18 DC a v květnu další ukázková ovulace 15 DC. Vždy mě píchalo na levém vaječníku tak jsem si říkala že do budoucna vždy ovulaci poznám, ale červen-září už žádná bolest na vaječníku neproběhla, myslíte že ovulace probíhá ikdyž bolest zmizela? dnes jsem 17 DC a ovulační test negativní. MS jsem měla 27,31,29,28,30,32. Bojím se že ovulace proběhla jen dva měsíce a ted už ne. Začali jsme se snažit od srpna. Znepokojuje mě že zmizel můj hlavní ukazovatel bolest při ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102800
13.9.16 11:23

@Ellanka To ti nikdo neřekne, začni sledovat BT nebo dělat pravidelně testy nebo se můžeš domluvit s doktorem na sledování přes UTZ… nebo to hoď za hlavu a nech věcem volný průběh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.16 11:50

@Ellanka já vysadila prášky po 6 letech v říjnu/listopadu 2015 a nijak jsem se nesledovala, i když teď když si to vezmu tak asi nějaká ovulační bolest probíhala, jediné co pro mě byl nějaký ukazatel tak bylo ze MS dorazila vždy po 30 dnech tak jsem na netu „sledovala“ kdy asi bude ovulace, ale opravdu jsem ani já ani manžel nemeli chuť souložit podle kalendáře a když už jsem si myslela že zase nic objevily se dvě čárky, takže radim nechat to být a nebo pravidelně měřit BT a dělat ovu testy, ale pokud nespěcháš prvni půl rok bych to neřešila. Já otěhotněla v únoru 2016 v listopadu máme termín :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.9.16 12:03

@Kristyna.Vechtova Nespěchám,ale bez ovulace být nechci, ještě když vím že březen a duben byla 100 procent. A ted se bojím že je nějaký problém a ovulace u mě není, MS chodí každý měsíc v jiný termín no ale maximálně 32 dní a minimálně 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.16 12:11

@Ellanka a jak víš že není? Testovala jsi se pravidelně? Tak pokud máš takové rozmezí tak můžeš mít posunutou i ovulaci. A pokud víš že máš anovulační cykly tak to řeš s dr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.9.16 12:25

@Kristyna.Vechtova bolest kterou jsem mela dva mesice pri potrvrzene ovulaci testem uz nemam=usoudila jsem ze nemam ovulaci :)..tak snad pravdu nemam a ovulace je ale testuju a 17Dc negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.16 12:29

@Ellanka tak mě taky břicho nebolelo pokaždé - teda co si myslím, ale já si řekla že do května 2016 tomu nechám naprosto volný průběh a pak začnu řešit BT a ovu testy a věř že psychika je mrcha a třeba ovulaci máš jen u toho nepociťuješ bolest, myslím že to není to nejnutnější projev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
13.9.16 12:31

@Ellanka Já někdy bolest při ovulaci měla, jindy ne. Měřila jsem si BT a dělala ovu testy, tak vím, že probíhala. Zkus si měřit BT, třeba tě to uklidní. Mně to pomohlo se nenervovat - věděla jsem, že ovu proběhla a ještě jsem věděla, kdy očekávat MS. Taky jsem měla cykly rozhozené jako ty. Někdy byla ovu 18. DC, někdy i 23. DC. Otěhotněla jsem, když byla ovu 21. DC - dnes jsem 33. tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.9.16 13:22

@Majdina82 měřit zatím moc nechci :-) ale pokud se do ledna nic nezmění tak začnu měřit, tak děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí