Snažilky - Olomoucko 2016

909
12.9.16 17:08

Snažilky Olomoucko 2016

Ahoj holky. Najde se tu nějaká snazilka z Olomouckého kraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
12.9.16 18:56

Ahoj, ano, hlasim se do party snazicich z Ol..
U me probiha teprve prvni mesic. Tak se telo teprve srovnava s vysazenou antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
18.9.16 18:15

@žoffi Ahojky. Já vysadila antikoncepci v půlce června ale ms přišla až po 3 měsících. Tento měsíc máme taky první měsíc snažení.
Měla být ovu teď o víkendu a zatím nic, tak snad se něco „nepokazilo“ :-/
No uvidíme.
A můžu se zeptat kolik ti je, je to snažení o první mimi a odkud jsi pokud to není tajné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.9.16 12:23

Ahoj.
No… zdá se, že moje snažení bylo velice nenáročné, hned první měsíc a mám //
takže asi už mezi snažilkovskou skupinu nepatřím.
Nicméně jsem z Ol., třeba se ti taky brzo zadaří a budem si předávat zkušenosti ve skupině těhotných… Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.9.16 21:57

@Lucifer 84 Ahoj, tak já jsem z olomouckého kraje a snažíme se o druhé mimčo, jednoho prcouše už máme doma. Teď jsme začali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
29.9.16 22:57

Ahojky, já jsem taky z Olomouckého kraje, snažíme se o první mimčo a rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
6.10.16 20:51

@maxinda @destovakapka Vítám vás tady holky :mavam:
Jinak Taky jsme začali v září první měsíc snažení a nevyšel, tak jedem dál.
A o první jsme se snažili taky rok ale snad se tentokrát zadaří dřív. :)
A měříte si BT a nebo hlídáte ovu jinak?
Napište mi něco o sobě ať o sobě víme víc. :)
Já jsem Lucie, v březnu mi bude 33 a máme doma 18ti měsíční holčičku Kristýnku a jsem od Uničova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
6.10.16 21:35

@Lucifer 84 Ahoj :mavam: Tak já se jmenuji Hanka, doma mám 17ti měsíčního chlapečka Kubu a jsem od Lipníka:-). Jinak dnes jsem to dostala, takže ve snažení pokračujeme dál. Doufám ale, že to půjde tak rychle jako při prvním, to se podařilo napoprvé.. :mrgreen: teda teď už jen skoro jako při prvním. Já si nic neměřím, akorát by mě to stresovalo, kolem ovu se snažíme intenzivněji. Jo, jinak je mi 34 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
7.10.16 00:05

@Lucifer 84 Ahoj, ja se jmenuji Katka, tedka 17.rijna mi bude 33let. S manzelem se snazime rok o prvni mimco. Manzel ma 38let.Jsem z Prostejova.Ja jsem si ovulacni testy delala poprve v srpnu kdyz mi to rekla gyndarka. V srpnu mi i poprve dala clostibelgyt nevim na co kdyz ovulaci mivam. Spermiogram ma manzel v poradku 48% pohyblivych.Od zari navstevujeme centrum asistovane reprodukce primo IVF Clinic v Olomouci.Tam mi udelali hormonalni profil ktery je v poradku. Poslali me na HSG (pruchodnost vejcovodu).Tam mi zistily ze pravy vejcovod mam pruchodny a levy vejcovod s latenci.27.9.jsem byla na kontrole v car,dr.mi delal ultrazvuk a mela jsem folikum 16mm velky.Na druhy den pichnuty pregnyl a od ctvrtka naplanovany sex. Tedka cekam asi MS prinde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
11.10.16 12:51

Tak u mě ms taky dorazila :cert: a teď na pátek jsem objednaná na folikulometrii aby mi řekla kdy bude nejlepší snažení (v pátek budu 12dc).
Clostilbegyt jsem teď taky brala a taky mám ovulaci, určitě mi píchne i Pregnyl.
Možná se clostik používá na víc věcí, nevím ale pokud pomůže, tak je mi to jedno :) @destovakapka a kdy nečekáš ms?
Přeji krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
11.10.16 15:21

@destovakapka a kdy nečekáš ms?

Ahoj, já MS dostala taky. Mám jít na kontrolu 11-13DC a to vychází na příští týden. To by se na kontrole mělo naplánovat IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.10.16 20:40

Ahoj holky, tak koukám, že nám to tento měsíc ani jedné nevyšlo :,( ale myslím, že se nám to brzy všem povede 8) Každopádně já jsem dnes 6 DC, MS už pomalu odchází, tak na to zítra s manžou hned vlítnem a budeme se snažit ob den tak do 20 DC, ať to pokryjeme co nejvíc, u našeho malého jsem měla ovulaci kolem desátého DC, takže celkem brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
19.10.16 10:46

@maxinda Už kolem 10DC 8o???
To já mívám až kolem 15-16dc, dnes jsem 17Dc a ms nečekám tak 30.10.-1.11., tak uvidíme.
A taky doufám že se nám to brzy povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.10.16 14:56

@Lucifer 84 JJ, muselo to být kolem desátého, bo pak už jsme s manžou nic neměli, protože jsem onemocněla. Sama jsem se divila, že to klaplo:-) Ale jsem ráda :srdce: Tak to máme stejné, já ms nečekám 1.11. Tak tfuj tfuj tfuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
23.10.16 11:48

Ahoj holky, ve ctvrtek jsem byla na kontrole car a doktorka mi rekla ze jsem pravdepodobne tehotna. Brali mi krev-pozitivni ale nizke.Ve ctvrtek i v patek jsem si delala TT pozitivni a slaba druha carka.Od stredy jsem slabe krvacela, v patek se to rozjelo vic a dneska ranno TT uz neni pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí