Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Najde se tu nějaká snazilka z Olomouckého kraje?
Ahoj, ano, hlasim se do party snazicich z Ol..
U me probiha teprve prvni mesic. Tak se telo teprve srovnava s vysazenou antikoncepci.
@žoffi Ahojky. Já vysadila antikoncepci v půlce června ale ms přišla až po 3 měsících. Tento měsíc máme taky první měsíc snažení.
Měla být ovu teď o víkendu a zatím nic, tak snad se něco „nepokazilo“ :-/
No uvidíme.
A můžu se zeptat kolik ti je, je to snažení o první mimi a odkud jsi pokud to není tajné ![]()
Ahoj.
No… zdá se, že moje snažení bylo velice nenáročné, hned první měsíc a mám //
takže asi už mezi snažilkovskou skupinu nepatřím.
Nicméně jsem z Ol., třeba se ti taky brzo zadaří a budem si předávat zkušenosti ve skupině těhotných… Hodně štěstí.
@Lucifer 84 Ahoj, tak já jsem z olomouckého kraje a snažíme se o druhé mimčo, jednoho prcouše už máme doma. Teď jsme začali ![]()
Ahojky, já jsem taky z Olomouckého kraje, snažíme se o první mimčo a rok.
@maxinda @destovakapka Vítám vás tady holky ![]()
Jinak Taky jsme začali v září první měsíc snažení a nevyšel, tak jedem dál.
A o první jsme se snažili taky rok ale snad se tentokrát zadaří dřív. ![]()
A měříte si BT a nebo hlídáte ovu jinak?
Napište mi něco o sobě ať o sobě víme víc. ![]()
Já jsem Lucie, v březnu mi bude 33 a máme doma 18ti měsíční holčičku Kristýnku a jsem od Uničova.
@Lucifer 84 Ahoj
Tak já se jmenuji Hanka, doma mám 17ti měsíčního chlapečka Kubu a jsem od Lipníka:-). Jinak dnes jsem to dostala, takže ve snažení pokračujeme dál. Doufám ale, že to půjde tak rychle jako při prvním, to se podařilo napoprvé..
teda teď už jen skoro jako při prvním. Já si nic neměřím, akorát by mě to stresovalo, kolem ovu se snažíme intenzivněji. Jo, jinak je mi 34 let ![]()
@Lucifer 84 Ahoj, ja se jmenuji Katka, tedka 17.rijna mi bude 33let. S manzelem se snazime rok o prvni mimco. Manzel ma 38let.Jsem z Prostejova.Ja jsem si ovulacni testy delala poprve v srpnu kdyz mi to rekla gyndarka. V srpnu mi i poprve dala clostibelgyt nevim na co kdyz ovulaci mivam. Spermiogram ma manzel v poradku 48% pohyblivych.Od zari navstevujeme centrum asistovane reprodukce primo IVF Clinic v Olomouci.Tam mi udelali hormonalni profil ktery je v poradku. Poslali me na HSG (pruchodnost vejcovodu).Tam mi zistily ze pravy vejcovod mam pruchodny a levy vejcovod s latenci.27.9.jsem byla na kontrole v car,dr.mi delal ultrazvuk a mela jsem folikum 16mm velky.Na druhy den pichnuty pregnyl a od ctvrtka naplanovany sex. Tedka cekam asi MS prinde nebo ne.
Tak u mě ms taky dorazila
a teď na pátek jsem objednaná na folikulometrii aby mi řekla kdy bude nejlepší snažení (v pátek budu 12dc).
Clostilbegyt jsem teď taky brala a taky mám ovulaci, určitě mi píchne i Pregnyl.
Možná se clostik používá na víc věcí, nevím ale pokud pomůže, tak je mi to jedno
@destovakapka a kdy nečekáš ms?
Přeji krásný den ![]()
@destovakapka a kdy nečekáš ms?
Ahoj, já MS dostala taky. Mám jít na kontrolu 11-13DC a to vychází na příští týden. To by se na kontrole mělo naplánovat IUI.
Ahoj holky, tak koukám, že nám to tento měsíc ani jedné nevyšlo
ale myslím, že se nám to brzy všem povede
Každopádně já jsem dnes 6 DC, MS už pomalu odchází, tak na to zítra s manžou hned vlítnem a budeme se snažit ob den tak do 20 DC, ať to pokryjeme co nejvíc, u našeho malého jsem měla ovulaci kolem desátého DC, takže celkem brzy.
@maxinda Už kolem 10DC
???
To já mívám až kolem 15-16dc, dnes jsem 17Dc a ms nečekám tak 30.10.-1.11., tak uvidíme.
A taky doufám že se nám to brzy povede ![]()
@Lucifer 84 JJ, muselo to být kolem desátého, bo pak už jsme s manžou nic neměli, protože jsem onemocněla. Sama jsem se divila, že to klaplo:-) Ale jsem ráda
Tak to máme stejné, já ms nečekám 1.11. Tak tfuj tfuj tfuj ![]()
Ahoj holky, ve ctvrtek jsem byla na kontrole car a doktorka mi rekla ze jsem pravdepodobne tehotna. Brali mi krev-pozitivni ale nizke.Ve ctvrtek i v patek jsem si delala TT pozitivni a slaba druha carka.Od stredy jsem slabe krvacela, v patek se to rozjelo vic a dneska ranno TT uz neni pozitivni.