Snažilky - Olomoucko 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
23.10.16 15:04

@destovakapka Už jsem chtěla tiše závidět než jsem to dočetla do konce, tak to mě mrzí :? Já jsem dnes sedm dní do MS, tak se taky ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
23.10.16 15:11

@maxinda Ja jsem MS dostala 10.rijna a pak jsem od 19.rijna krvacela. V zari jsem MS dostala 13 a 23.zari jsem sla na HSG pruchodnost vejcovodu.Za 4 dny kontrola po prostouchnuti, pregnyl a planovany sex a zadarilo se ale bohuzel to odeslo.Co jsem cetla tak po biochemickem tehotenstvi je pry takzvane pohnojeno.Jo a jeste jsem od 12.rijna brala clostik 2× denne misto 1× denne ale to doktorka rikala ze se nic nedeje ze jsem brala vyssi davku nez jsem mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
23.10.16 20:27

@destovakapka Ty máš teda problémy, ale vidíš, už se podařilo, i když to odešlo, ale příště se podaří zase:-), kamarádka, co dlouho nemohla otěhotnět, šla taky na profouknutí vejcovodů a do tří měsíců se zadařilo a rovnou dvojčátka:-) Jinak já nikdy clostik nebrala, ale četla jsem v jiných diskuzích, že způsobuje cysty, tak radši opatrně. Jinak držím moc pěsti, ať to příště vyjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
23.10.16 20:36

@maxinda Ja se snazim otehotnet uz rok a mesic az tedka se zadarilo poprve ale odeslo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
23.10.16 20:58

@destovakapka Já myslím, že teď, když máš oba vejcovody průchodné je to otázka jen chvilky, pokud máš všechno jinak v pořádku a manžel taky, tak není důvod, proč by se nemělo zadařit. Prý každý měsíc se střídá vejcovod, z kterého menstruuješ, tak třeba jste se vždycky víc snažili, když byl na řadě ten méně průchodný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
23.10.16 21:38

@maxinda Na HSG se zistilo ze mam pruchodny jenom pravy vejcovod, ten hned protekl tou latkou jak to delaji.Levy vejcovod se naplnil do pulky a doktorka mi rekla ze levy vejcovod je pomaly, liny, zuzeny ze jim nepronde vajicko ze by to chtelo vic prostouchnout jeste. Doktor ktery mi to profukoval mi rikal ze na otehotneni mi staci jeden vejcovod.Kdyz jsem byla tedka ve ctvrtek v car na kontrole tak mi doktorka delala UZ a rikala ze na leve strane je folik 9mm a na prave strane folik o 10mm. Jinak manzel ma spermiogram ok.Ja mam hormonalni profil taky dobry akorat ze pry mam na hranici normi stitnou zlazu ale na ni nic neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
23.10.16 21:43

@maxinda V nemocnici kde mi to delali mi doktor rekl ze levy vejcovod se naplnil ale neprotekl, na kontrole v car po pruchodnosti mi doktor zas rekl ze se naplnil jenom do pulky az tedka na kontrole u doktorky mi bylo zas receno neco jineho ale vic toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
24.10.16 11:41

@destovakapka Jéé, tak to mě taky mrzí :( ale asi bylo něco špatně když to odešlo samo a tak brzy.
Ale snad se zase brzo zadaří :kytka:
Já nečekám ms 30.-31. tak jsem zvědavá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
24.10.16 13:09

@destovakapka No, ona ta kámoška, jak jsem o ní psala, že má teď dvojčátka, tak ta asi tři roky před narozením dětí šla na odstranění jednoho vaječníku, bo na něm měla velkou cystu a zjistilo se to pozdě. Každopádně doktorka jí řekla, že i když má jeden vaječník, tak to na otěhotnění vůbec nic nemění, ale právě asi tak rok a půl se snažili a nic a pak se zjistilo, že ten vejcovod, kde má zdravý vaječník je nějakýma srůstama neprůchozí, takže jí ho profoukli a jak jsem psala, do třech měsíců už čekala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
24.10.16 13:11

@Lucifer 84 A jak se cítíš do menstruace, máš nějaké těhu příznaky? Mně po ovulce pár dní bolel podbřišek jakoby na menses, ale teď už nic, tak jsem zvědavá, ale netestuju, jen by mě to stresovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
28.10.16 00:56

Ahoj holky, můžu se sem vecpat?
HA jsem vysadila v únoru, cyklus se už jakž takž srovnal, ale stále nic. Zpočátku jsem to hrozně hrotila, teď si vzpomenu při ovulaci (bolí mě břicho) a při výrobě potenciálního miminka. Taky, když vidím cizí tehotnej pupek, snažím se jim vyhýbat, ale rovnou tři jsou kamarádek. Když to shrnu, je fakt náááročné myslet na něco jiného, ale doopravdy se snažím, třeba tím, že šiju hračku do kočárku pro miminko nej kamarádky :lol: jsem pako a nestydím se za to. :mrgreen:
P. S.: jsem Peťa,29, Prostějov. Doufám v první miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
28.10.16 21:17

@Oneilka Ahojky, vítám tě tady, i když ta naše konverzace tady trochu vázne:-) Tak to už se snažíte celkem dlouho, ale né zas tak dlouho, aby ses musela tak stresovat, někteří lékaři tvrdí, že roční snažení je naprosto v normě, ale mně se to kecá, když už mám jednoho skřítka doma a snažení bylo jednoměsíční:-) Uvidíme, kdy budu mít v bříšku toho druhého skřítka:-) Jinak, my se snažíme teď druhý měsíc, příznaky na sobě nijak zvlášť nepozoruji, snad jen, že mě bolí více podbříšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
1.11.16 10:42

Ahoj holky, tak jak jste na tom? Já to včera dostala. MS je ale nějaká divná, taková hnědočervená hlenovitá, tak nevím, co to je, radši, kdyby se mi normálně rozjela, jako vždy, takto si říkám, jestli náhodou nejsem těhotná nebo byla a odešlo to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
1.11.16 18:19

Ahoj holky, tak mám další kontrolu v Car za sebou a další mám v pátek. Doktorka mi řekla že jsem opravdu byla těhotná, že to poznala z ultrazvuku že tam viděla malinkou tečku, bohužel prý to odešlo s MS (bylo to prý biochemické těhotenství).Děloha se prý vyčistila a prý mi roste nebo se dělá nová sloznice.DF na pravé straně mám 12mm. Prý mi folíci pěkně rostou i bez clostíku. Že se můžeme snažit dál. Že tady jde prý vydět že otěhotnět můžu. Přitom že v záři bylo v plánu že pokuď neotěhotním tak že se naplánuje IUI, já otěhotněla ale potratila a IUI asi posunují, že tomu davají šanci ještě přirozeně, když jsem přirozeně otěhotněla. V srpnu jsem brala clostík, v září jsem dostala injekci pregnyl, v říjnu jsem zas brala clostík tak jsem nadopovaná hormonama. Kolegyňka v práci se mě ptala asi jsem prý nepřibrala, mě to nepřipadá že jsem přibrala ale stalo se někomu že by po clostíku a pregnylu přibral? Jiná koleňka mi zas říkala že se mi zvědčily prsa, mě taky připadají pořád stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
1.11.16 19:00

@maxinda tak asi se nám virtuálně sjednotil cyklus :lol: mam ji slabší než obvykle, druhý den mívám nejsilnější a zatím nic moc teda (používám kalíšek). Přišla o týden dřív, i když o pravidelnosti se u mě moc mluvit nedá, od vysazení 51,35,36,35,41 a teď 29. ale když už to třikrát bylo kolem tech 35,myslela jsem, že se to tak bude držet, 41 bylo asi psychicky posunuto s začátkem školního roku (jsem učitelka),ale teď zase kratší cyklus, tak už nevím…
Tak za pár dní snažení nanovo. To se mi ale nebude úplně hodit, protoze bych rodila v srpnu a to se vdavam, tak raději se asi budeme nesnazit (proč mám takový tušení, že se zrovna jako na potvoru povede) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí