Snažení

19
12.9.16 09:35

Dobrý den chtěla jsem se zeptat

Dobry den, chtěla jsem se zeptat a popřípadě doufám že mi poradite :? S přítelem se snažíme tak měsíc o miminko, ms bych měla dostat za týden, ale poslední 3 dny jsem unavená a hrozně mě bolí břicho právě jak přes ms ale zatím nic. Chtěla bych dneska zajít na krev tam by to měli zjistit. Je možnost že se nám to povedlo tak rychle? Děkuji za odpověď předem, preji hezký den. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
299
12.9.16 09:39

@Azert Ahoj, tak zadařit se klidně mohlo, ALE - my se snažíme třetí měsíc a jednou se mi také stalo, že období od OVU do MS bylo takové, jak popisuješ ty. Že jsem si říkala, jestli se náhodu nezadařilo… Ale MS se dostavila, takže to bylo jen takový silnější PMS období :) ale samozřejmě ti přeji, aby se zadařilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.9.16 09:40

Možnost je, ale nebude levnější koupit těhotenský test a kdyby se menstruace zpozdila, tak otestovat? Málo komu se podaří otěhotnět první měsíc. Podle příznaků to nejspíš dostaneš, bude lepší vydržet do termínu ms a když nepřijde, tak testnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
12.9.16 09:41

Že se vám to povedlo tak rychle možné je, každopádně nikam nechoď, protože týden před MS ti nikdo nic nezjistí. Musíš počkat, jestli ti MS vynechá, pak si udělat test, pokud bude pozitivní, tak zhruba 2-3 týdny ještě počkat a pak se objednat k dr. Dřív nikdo nic nezjistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514

Proč bys jako měla chodit na krev? :roll: :roll: :roll: Ženský vy fakt některé nejste normální :roll:
Přestaň si vsugerovávat příznaky a až MS NEDOSTANEŠ!!! pak to teprve řeš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93

„Snažíme se měsíc o miminko“

To je zas co? Jako v měsíci můžeš být těhotná cca jen 5 dní, v období ovulace. Pokud máš ms dostat příští týden, ovulace jsi měla nejspíš tento týden nebo konec minulého.

V tom případě je blbost, abys měla těhotenské příznaky a ne, opravdu nikdo nic nepozná, prootže v těle se ti ještě netvoří dost hCg, aby bylo možný to zjistit.

leda že by sbyla těhotná z minulého měsíce.

na krvi ti stejně nic moc neřeknou.

Oplodněné vajíčko se uhnizďuje zhruba 7-10 dní po ovulaci a teprve pak začne produkce hcG, takže je zbytečný na krev a testy chodit týden před menstruací, nic nezjistí.

• Citovat
  • Upravit
Padme93
12.9.16 09:43

@Azert Plus tedy ještě, na UTZ tě stějn doktor objedná až tak v 7. tt dle poslední menstruace, protože dřív by se nic nemuselo poznat.

Já šla na krev pár dní po opožděné ms, kdy na tt byla druhá čárka a i tak mi řekli, že hcG je strašně nízký, že to tedy rané těhotenství může rozhodně být, ale ať se nenervuju, protože je to fakt jen úplně malinko zvýšené.

• Citovat
  • Upravit
2038
12.9.16 09:44

Taky nevím proč chceš chodit ns krev. Počkej týden na menstruaci a pokud jí nedostaneš tak něco řeš. PANEBOŽE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.9.16 09:45

Vsugerovat si nic nechci :P Rekli jsme si až to přijde tak to přijde. A přála bych si aby se zadařilo. Protože mám samé potíže a v budoucnu je možnost že děti mít nebudu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
12.9.16 09:47
@Azert píše:
Vsugerovat si nic nechci :P Rekli jsme si až to přijde tak to přijde. A přála bych si aby se zadařilo. Protože mám samé potíže a v budoucnu je možnost že děti mít nebudu moc.

A co budeš dělat, když to nevyjde? To budeš každý měsíc takto strašit? :think: :roll: Řekli jste si až to přijde, tak to přijde? Tak pak opravdu nechápu, co tady vlastně řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
12.9.16 09:48

@Azert Ale už si vsugerováváš - viz. ta únava, bolest břicha… To je klasický, normální stav těla týden před menstruací. Říká se tomu premenstruační syndrom.

„V budoucnu je možnost“ - nevím tedy, co máš za nemoc, ale ze zkušenosti, tuhletu větičku gynekologové říkají dost často a prakticky téměř každé ženě.

• Citovat
  • Upravit
3074
12.9.16 09:51

@Azert Podle mého taky není důvod chodit někam na krev. Nezjistili by ti nic nebo jen mírně zvýšené HCG. A i kdyby bylo více zvýšené, tak co? :nevim: Udělej si nejdříve v den vynechané MS těhotenský test a uvidíš. Stejně ti nezbývá nic jiného, než pak čekat, jestli se to bude vyvíjet nebo ne. To, že budeš vědět brzy, že jsi těhotná z krve, ti nezaručí, že to dobře dopadne. Chce to trpělivost. Držím palečky, ať ti to brzy vyjde a hlavně se zbytečně nenervuj, stejně to neuspíšíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
12.9.16 09:55

A hlavně, dost často se stává, že se třeba vajíčko zachytí, je oplodněné, ale i tak se s menstruací vyloučí, takže fakt počkej, až jestli nevynechá.

Snažit se měsíc a hned testovat mi přijde úsměvný, vždyť se tomu ani nedá takhle brzo říkat snažení…

• Citovat
  • Upravit
19
12.9.16 09:55

Nikdy před ms jsem takove obdobi neměla vzdycky trpim az den ms. A jak se říká nic neni nemozna, zname se to povedlo hned napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
12.9.16 09:56

Tak pockej, až ti vynechá menstruace. Chodit teď na krev žádný smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí