Snažilky - Olomoucko 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
1.11.16 21:42

@destovakapka Ahojky, no, tak teda, ty to máš pěkně složitý, ale super, že jsi otěhotněla, že to prostě jde. Tak třeba už se příště nejenom zadaří, ale i udrží. Já mám pocit, jestli jsem taky nebyla těhotná a menstruací se to nespláchlo, ale pro mě je lepší to nevědět. MS se mi už normálně rozjela, tak jsem ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
1.11.16 21:52

@Oneilka To jako, že dnes jsi druhý DC? Tak to je super. Jen já teda mívám MS pravidelně po 25 dnech, tak Ti pak asi uteču :mrgreen: Já ode dneška začala pít kontryhelový čaj, měl by pomáhat k otěhotnění a prý pomáhá i na urovnání MS, tak ho zkus taky, třeba ti zkrátí a stabilizuje cyklus. Měl by se tedy užívat od prvního dne cyklu zhruba do ovulky, u mě tak do 11DC.
Tak jestli se v srpnu vdáváš, tak to bys asi měla s tím snažením počkat minimálně ještě půl roku, ať se nasoukáš do svatebních šatů :lol: Já se vdávala půl roku poté, co se malej narodil, na fotkách jsem jak venuše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
2.11.16 16:10

@maxinda jj, kontryhel jsem pila, ale vzhledem k tomu, ze mam hlavu děravou, tak jsem na něj zapominala a nepila ho každý den. Asi to zase zkusím, aspoň párkrát když ho vypiju, třeba to pomůže. Já už čekat nechci, dost, že se ten můj odhodlal k tomu, že by mohl mít dítě a ještě si mě vzít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.11.16 19:31

@Oneilka Děláš dobře, nečekej, hodně holek si plánuje, kdy otěhotní a pak se diví, že to není hned. Nám se malej teda podařil opravdu na poprvé, a teď mu chceme pořídit parťáka a druhý měsíc už nic. Tak snad se brzy zadaří, začala jsem brát teď zase i kys. listovou a do toho ten kontryhel, přesně jak před prvním těhotenství, tak doufám, že tato kombinace brzy zabere :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
2.11.16 20:06

@Oneilka Ahojky. :mavam: Vítám tě tady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
2.11.16 20:12

Jinak holky příznaky před ms jsem žádné neměla, jen lehké píchání v podbřišku ale to občas bývalo akorát mi tak 4 dny před očekávanou ms byla vždy večer zima a to pěkně topíme :)
No a ms jsem neočekávala v neděli a ona opravdu nedošla ale i minulý měsíc měla dva dny zpoždění, tak jsem to neřešila. Bylo úterý ráno a ms pořád nikde, tak jsem zkusila test a nestačila se divit, byla tam druhá //. 8o :D
Jsem z toho jetě teď v šoku, nečekala jsem že by tak brzo když na poprvé jsem čekala rok.
Snad bude vše o. k. (musí) a zadaří se co nejdřív i vám. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
2.11.16 20:13

Tak to včera vypadalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
2.11.16 21:19

@Lucifer 84 gratuluju a přiznám i závist :roll:
Ať to hlavně dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.11.16 21:31

@Lucifer 84 @Lucifer 84 Ahoooj :mavam: tak to moc moc gratuluji, čárečka je moc pěkná, já myslela, že jsi založila diskusi a už se tu neukážeš. Ale jak píše Oneilka… taky závidím. Vidíš, já u prvního jsem otěhotněla napoprvé a teď zatím nic a v tobě už roste nový život. Snad nebudu ani já dlouho čekat. Tak ať dušík sílí a vše je v pořádku, a přijď nás sem občas navštívit s novinkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
4.11.16 09:24

@maxinda Určitě ukážu, jen byla malá nemocná a měla jsem toho nějak moc.
A moc přeju i vám ať najdete brzy ty vysněné 2//. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
4.11.16 09:25

A moc děkuji holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
4.11.16 15:58

Ahoj holky, dneska jsem byla na kontrolnim UZ v Car a dopadlo to spatne. Nevim co si mam o tom myslet. Chodim do IVF Clinic Olomouc k Dr. Souskove ale kdyz ma plno nebo tam neni tak me sestricka objedna k Dr. Vrublovskymu. V pondeli jsem byla na kontrolnim UZ u doktorky a na prave strane vydela DF 12mm. Dnesni kontrolni ultrazvuk u doktora a tam mi bylo receno ze tento mesic nic z toho nebude.Ze nemam zadne vajicko.Na vyvolani MS mi napsal Norethisteron ze ho mam zacit uzivat od zitrka (17DC) 1-0-1 a 8 dni.Po dobrani do 4 dnu mam dostat MS a pak od 3DC nasadit zas clostilbegyt 1×1 a pak dalsi kontrola 11-13DC. Nevim teda kde zmizel ten folik co videla doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.11.16 20:29

@destovakapka ahoj, no, já nevím, co bych ti na to napsala, je to moc informací, ale jedno vím jistě, nejhorší je, když člověk chodí pokaždé k jinému doktorovi, každej má jinej názor na věc a pohled… A taky, jak píšeš mi přijde, že toho bereš nějak moc a myslím, že to tělu taky nesvědčí. Však jsi psala, že kromě těch vejcovodů jste oba s manželem zdraví. Nevím tedy, jestli máš nebo nemáš pravidelnou menstruaci a jestli některé ty léky jsou na úpravu menstruace, ale vážně mi přijde, že si do těla pouštíš zbytečně moc chemikálii. Tak hlavně ať dostaneš brzy ms a můžete se začít snažit znovu :D Hlídáš si třeba bazální teplotu nebo hlen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.11.16 20:35

@destovakapka Jinak sestra už dvacet let bere prášky na štítnou žlázu a otěhotněla hned, když se začali snažit. A kámoška se už asi osm let snaží o miminko, bere na to různé hormony v prášcích i si cosi píchala a tak jí to rozhodilo štítnou žlázu, že musela na rok přerušit snažení o mimi, protože si tu štítnou žlázu musela zas dát nějak do normy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
4.11.16 21:52

@destovakapka no, každej doktor má jinej názor. A neptala ses ho, jak tam paní doktorka mohla něco vidět? Mohl přehlédnout nebo paní doktorka viděla „ufo“. Na jednu stranu je blbý, že nemáš pořád jednoho doktora, na druhou stranu je dobrej názor víc lidí. Ale té chemie máš asi fakt hodně. Otěhotnět evidentně můžeš, tak bych volila raději přírodní cestu - ale věřím, že touha po miminku nutí zkusit všechno.
Já se léčím se štítnou žlázou - má to každá druhá, beztak to způsobuje antikoncepce, jen to farmaceutický průmysl nechce přiznat.
Prapodivná MS skončila, tak už zase nové kolo snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí