3 dotazy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
12.12.10 13:07
market.s.87 píše:
takze ted k tomu sexu, takze zitra muzu zajit k doktorce, rict ji to a ona mi napise prasek?? doufam ze se zitra dostanu dolu, bydlim na horach a od rana chumeli a mame tady tak metr snehu :-x no v nejhorsim by asi mel matysek sourozence driv nez jsme chteli :zed:

No lepší mít chráněný sex než se potom takhle stresovat, ale … zkus ten prášek, kdyžtak budete mít další miminko no :) a nebo je taky možné že nejsi těhotná. Chce to doktora :) Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
12.12.10 13:24

Doporučuju Escapelle,já ho měla a muže se i při kojení. Naštěstí mi nic neudělal,čekala jsem,ze mi bude blbě a nic,ale je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.12.10 13:54

ahojky,

1. já myslím, že to zoubky spíš nebudou, moc se mi nezdá, že by takhle brzo lezly… sice je můžou bolet na etapy, že chvíli jako povylezou a pak zase přestanou, můžeš zkusit chladivý gel z lékárny (našim dětem tedy nezabral), 1. synovi vylezly zoubky v 5tém měsíci a 2. synovi na konci 4tého měsíce, slintali hodně dlouho a ruce si taky cpali pořád do pusy, je to spíš takové období, že ochutnávají ruce…
  1. no to je o nervy… buď zkus ten prášek nebo doufej, že se z toho nic nevyklube… :-) pokud kojíš, tak bys měla být trochu víc chráněná, i když na to se nedá samozřejmě spoléhat, ale ze začátku většinou jo, pokud kojíš víckrát denně. Na tvém místě bych si zavolala k dr. a zeptala se, co dál…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
12.12.10 14:01

holky ja prave ani nekojim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.12.10 13:24

tak jak jsi dopadla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
17.12.10 09:35

Taky jsem zvědava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čaver
17.12.10 10:21
  1. zuby nepoznám do teď, malá je taky protivná jak prdka a slintá, jak kdyby měla mít slintavku
  2. neřeš - pokud dostatečně kojíš, pravděpodobnost je dost nízká, i když - udělej si cca za 10-14 těhu test
  3. jo, dobré to bude - abys to měla rychleji - noky uvař, brokolici cca na 2 min do horké vody, poté zamíchat, přidat trochu koření, do trouby a buď zalít smetanou a nebo přidat sýr nebo obojí. Bude to mňamka!
  • Citovat
  • Upravit
1769
18.12.10 17:17

tak jsem u doktorky nebyla, nak jsem se pres tu kalamitu u nas nedostalam takze budu delat test, nebo pockam jestli dostanu menzes a pak si ho stejne jeste pro jistotu udelam. dam pak vedet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová