Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, mam tri dotazy:
holky moc dekuji za odpovedi ![]()
1. podivej se na dasynka, budou otekla, ze předu i něco uvidíš.
2. můžeš a nemusíš, to ti ted nikdo neřekne.
3. povařila bych chvilku a dala zapect.
Marrket
Zuby to být můžou, ale třeba Vítek slintal 2 měsíce předtím, než vmu první zub vyrostl.
Prášek PO ti bez předpisu neprodají. Musíš na pohotovost, kde vyplázneš kolem asi 400kč za napsání a dalších asi 200 v lékárně.
Borkolici neporadím
exisitují pilulky „po“ i do 72 hodin (Postidor, Escapelle, více tabletek HA od dr.,..) jsou na předpis (v čr), který ti může napsat jakýkoliv dr, někde ti můžou v lékárně dát „na slovo“ s tím, že jim předpis pak dodáš
a počítej s vedlejšími účinky
ach jo, neumim si predstavit mit ted dalsi mimi. vim ze rekne ze jsem mela davat pozor, ale ja spolihala na pritele ze da bacha, zatim to tak bylo a bylo mi trapny mu pripominat at to do me nehazi
asi me zitra nemine mudra.
market.s.87 píše:
ach jo, neumim si predstavit mit ted dalsi mimi. vim ze rekne ze jsem mela davat pozor, ale ja spolihala na pritele ze da bacha, zatim to tak bylo a bylo mi trapny mu pripominat at to do me nehaziasi me zitra nemine mudra.
No ona to stejně asi zítra nepozná…
Kamarádce se jednou stala podobná nehoda a když šla na pohotovost, tak jí řekli, že to stejně den po styku nepoznají.
market.s.87 píše:
ahoj, mam tri dotazy:holky moc dekuji za odpovedi
- jak poznam ze mimcu rostou zuby?? malej je uz tak tyden protivnej, porad slinta a rve si ruce do pusy, ale dasne cerveny nema a dnes ma i zvysenou teplotu (37,2- po odectu).
- dnes jsme se s pritelem milovali, ja jeste nemam nasazenou antikoncepci a pritel na to nak zapomel
tak mam ted strach jestli nemuzu byt tehotna, menstruaci jsem mela od 30.11 do 4.12. tak mam ted strach
- chci dnes delat brokolici, jak myslite ze bude chutnat s zapecena stema nokama? (ty gnoči nebo jak se jim rika
) a mam tu brokolici nejdriv uvarit jak kvetak a pak dat pect??
1/ zoubky to být mohou, ale vylézt můžou třeba až za měsíc, dva
2/ taky bych se bála ![]()
3/ to neporadím… já ji miluju zapečenou s tvrdým sýrem ![]()
1. Zuby to můžou být nicméně, mě malá slintá od půl roku a má 14 měsíců a nemá ještě ani jeden zub, dásna má zduřelé ale jinak nic nejde vidět ![]()
2. Upss
počkej a uvidíš a nebo si skoč pro ten recept
To ti teď opravdu nikdo přesně neřekne.
3. Nejdřív povařit a pak zapéct.
nepřihlášená mati píše:
exisitují pilulky „po“ i do 72 hodin (Postidor, Escapelle, více tabletek HA od dr.,..) jsou na předpis (v čr), který ti může napsat jakýkoliv dr, někde ti můžou v lékárně dát „na slovo“ s tím, že jim předpis pak dodáš
a počítej s vedlejšími účinky
Doporučila bych zařídit si výpomoc k malýmu, pokud na ten prášek dojde. Já po něm kdysi blila 6 hodin v kuse (daň za mladickou nerozvážnost
).
takze ted k tomu sexu, takze zitra muzu zajit k doktorce, rict ji to a ona mi napise prasek?? doufam ze se zitra dostanu dolu, bydlim na horach a od rana chumeli a mame tady tak metr snehu
no v nejhorsim by asi mel matysek sourozence driv nez jsme chteli ![]()