3 dotazy

1769
12.12.10 11:38

3 dotazy

ahoj, mam tri dotazy:

1. jak poznam ze mimcu rostou zuby?? malej je uz tak tyden protivnej, porad slinta a rve si ruce do pusy, ale dasne cerveny nema a dnes ma i zvysenou teplotu (37,2- po odectu).
    1. dnes jsme se s pritelem milovali, ja jeste nemam nasazenou antikoncepci a pritel na to nak zapomel :zed: tak mam ted strach jestli nemuzu byt tehotna, menstruaci jsem mela od 30.11 do 4.12. tak mam ted strach :cry:
    1. chci dnes delat brokolici, jak myslite ze bude chutnat s zapecena stema nokama? (ty gnoči nebo jak se jim rika :lol: ) a mam tu brokolici nejdriv uvarit jak kvetak a pak dat pect??

holky moc dekuji za odpovedi :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
12.12.10 11:42

1. podivej se na dasynka, budou otekla, ze předu i něco uvidíš.

2. můžeš a nemusíš, to ti ted nikdo neřekne.

3. povařila bych chvilku a dala zapect.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
12.12.10 11:42
  1. zuby mu asi rostou
  2. asi můžeš - uvidíš nejdřív za 2-3 týdny z testu :-)
  3. předem bych to uvařila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
12.12.10 11:46
  1. tak myslite ze by to mohli byt zoubky? me se to zda brzo, ale nevim od kolika muzou rust.
  1. hm, tak to nejsem moc potesena, te prasek po je do 24hod.?? a nevite jestli mi ho prodaj v lekarne bez predpisu??
  1. dekuji, povarim :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
12.12.10 11:49
  1. mužou,ale taky nemusi. obe moje deti slintaly a pora neco rvaly do papulky a prvni zub se objevil až v 8 měsících.
  1. ne bez predpisu ti ho nedaji. taze jedine na pohotovost pro recept. ale je to svinstvo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
12.12.10 11:50

Marrket
Zuby to být můžou, ale třeba Vítek slintal 2 měsíce předtím, než vmu první zub vyrostl.
Prášek PO ti bez předpisu neprodají. Musíš na pohotovost, kde vyplázneš kolem asi 400kč za napsání a dalších asi 200 v lékárně.
Borkolici neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená mati
12.12.10 11:55

dotaz 2

exisitují pilulky „po“ i do 72 hodin (Postidor, Escapelle, více tabletek HA od dr.,..) jsou na předpis (v čr), který ti může napsat jakýkoliv dr, někde ti můžou v lékárně dát „na slovo“ s tím, že jim předpis pak dodáš
a počítej s vedlejšími účinky

• Citovat
  • Upravit
1769
12.12.10 11:58

ach jo, neumim si predstavit mit ted dalsi mimi. vim ze rekne ze jsem mela davat pozor, ale ja spolihala na pritele ze da bacha, zatim to tak bylo a bylo mi trapny mu pripominat at to do me nehazi :oops: asi me zitra nemine mudra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
12.12.10 12:01
market.s.87 píše:
ach jo, neumim si predstavit mit ted dalsi mimi. vim ze rekne ze jsem mela davat pozor, ale ja spolihala na pritele ze da bacha, zatim to tak bylo a bylo mi trapny mu pripominat at to do me nehazi :oops: asi me zitra nemine mudra.

No ona to stejně asi zítra nepozná…
Kamarádce se jednou stala podobná nehoda a když šla na pohotovost, tak jí řekli, že to stejně den po styku nepoznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
12.12.10 12:02
market.s.87 píše:
ahoj, mam tri dotazy:
  1. jak poznam ze mimcu rostou zuby?? malej je uz tak tyden protivnej, porad slinta a rve si ruce do pusy, ale dasne cerveny nema a dnes ma i zvysenou teplotu (37,2- po odectu).
    1. dnes jsme se s pritelem milovali, ja jeste nemam nasazenou antikoncepci a pritel na to nak zapomel :zed: tak mam ted strach jestli nemuzu byt tehotna, menstruaci jsem mela od 30.11 do 4.12. tak mam ted strach :cry:
    1. chci dnes delat brokolici, jak myslite ze bude chutnat s zapecena stema nokama? (ty gnoči nebo jak se jim rika :lol: ) a mam tu brokolici nejdriv uvarit jak kvetak a pak dat pect??
holky moc dekuji za odpovedi :huban:

1/ zoubky to být mohou, ale vylézt můžou třeba až za měsíc, dva

2/ taky bych se bála :wink:

3/ to neporadím… já ji miluju zapečenou s tvrdým sýrem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
12.12.10 12:13

1. Zuby to můžou být nicméně, mě malá slintá od půl roku a má 14 měsíců a nemá ještě ani jeden zub, dásna má zduřelé ale jinak nic nejde vidět :)

2. Upss :) počkej a uvidíš a nebo si skoč pro ten recept :) To ti teď opravdu nikdo přesně neřekne.

3. Nejdřív povařit a pak zapéct.

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
12.12.10 12:24
  1. Raději bych řešila co nejdřív a nenechávala to náhodě. Milovali jste se 13.den cyklu, což může být období ovulace. Také hraje určitou roli, jestli kojíš, ale nespoléhala bych se na to, když už máš MS.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
12.12.10 12:39
nepřihlášená mati píše:
exisitují pilulky „po“ i do 72 hodin (Postidor, Escapelle, více tabletek HA od dr.,..) jsou na předpis (v čr), který ti může napsat jakýkoliv dr, někde ti můžou v lékárně dát „na slovo“ s tím, že jim předpis pak dodáš
a počítej s vedlejšími účinky

Doporučila bych zařídit si výpomoc k malýmu, pokud na ten prášek dojde. Já po něm kdysi blila 6 hodin v kuse (daň za mladickou nerozvážnost :oops:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
12.12.10 12:43

fakt? no to mi ten sex stal za to teda :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
12.12.10 12:50

takze ted k tomu sexu, takze zitra muzu zajit k doktorce, rict ji to a ona mi napise prasek?? doufam ze se zitra dostanu dolu, bydlim na horach a od rana chumeli a mame tady tak metr snehu :-x no v nejhorsim by asi mel matysek sourozence driv nez jsme chteli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová