Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych vědět, jak dlouho mám čekat na doručení doporučeného balíčku. Dne 29.11. jsem poslala doporučený balíček. Na stránkách pošty ho sleduji, v pondělí to bude 14 dní a tam je stále napsáno, že balíček je přepravován k dodací poště. Nevíte, do kdy ho musí doručit, jak dlouho mají na doručení. Pak vím, že existuje možnost reklamaca, ale nevím po jaké době. Poradíte.
Na doručení mají týden, ale teď před Vánocemi bych to brala s rezervou… Já čekala na balík 12 dní a kupodivu se dočkala…Ale jestli v pondělí ještě nebude aspoň na pobočce, kam mířil, tak bych tam určitě zavolala !!!
me vzdy pani na poste rikala za 4+1den,takze bych si na postu zasla nebo zavolala a a zeptala se,co se jako deje,protoze 14dni uz je celkem dost.
My posíláme hodně balíčků- za poslední rok tak 80% balíků byla na místě už druhý den, zbytek šel tak 3 dny. Ale teď pošta fakt nestíhá, tak mě těch 14 dní ani nepřekvapuje…Spíš mě štve, že se pak ani neobtěžují ty balíky přivézt, prostě jen vhodí oznámenku a někdy ani to ne ![]()
Já posílala balík včera a to mi paní za přepážkou trvdila, že mám počítat minimálně týden, že teď před vánocema nestíhají a tak jsem to poslala jako EMS a to mají na doručení 24 hodin a je to jako přednostní balík a připlácela jsem jen 9kč. Ale 14 dní mi příjde už dost dlouhá doba, asi bych volala nebo šla na poštu a zjišťovala, co se děje ![]()
Jodi píše:
My posíláme hodně balíčků- za poslední rok tak 80% balíků byla na místě už druhý den, zbytek šel tak 3 dny. Ale teď pošta fakt nestíhá, tak mě těch 14 dní ani nepřekvapuje…Spíš mě štve, že se pak ani neobtěžují ty balíky přivézt, prostě jen vhodí oznámenku a někdy ani to ne
Jodi tak ja mam zase v posledni dobe zkusenost,ze cely den cucim na net kde se pise ze je dorucovan,do vecera nic,tak tam volam a ze pry se to nestihlo tak zitra a dalsi den do vecera zase dorucovan a balik nikde.
Ale jinak je pravda,ze v prubehu roku skoro kazdy balicek byl dalsi den na miste.
To jsi na tom ještě dobře, paní mi odesílala balíček údajně 24.11 a pořád mi nic nepřišlo :-/
![]()
Tak já teď několik věcí objednala a vše došlo do 3-4 dnů
Určitě bych zašla na poštu a zeptala se kde je chyba ![]()