3 měs. mimi chozeni ven

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3588
25.11.10 13:48

3 měs. mimi chozeni ven

Ahoj holky,
chci se zeptat do kolika stupnu minus , muzu chodit s malym ven. nekde jsem cetla do -5 pres den, plati to porad?nebo jak to je?diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
25.11.10 13:49

Taky jsem slyšela do -5…tak jsem zvědavá, co písnou holky :wink:

• Citovat
  • Upravit
2100
25.11.10 13:54

Ahoj, i nám to takhle pediatrička řekla. Kluci se narodili v lednu a dostali jsme instrukce, že ven do -5 st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.11.10 14:03

Mno tak tři měsíce už není zrovna novorozenec, takže v nějakých -20ti už bych nešla, ale třeba -8 bych neřešila, v kočárku jsou nabalení zabalení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.11.10 14:05

Ahoj já jsem se někde dočetla že do -7, je to kvůli plicním sklípků (snad to píšu dobře) no prostě kvůli dýchání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
25.11.10 14:05

Taky máme tříměsíční mimi, chodit ven budeme každej den, protože musím vyzvedávat starší kluky ze školky a vodit je na kroužky. Přece nebudem celou zimu sedět doma… Nejstarší je prosincovej a chodil ven od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
25.11.10 14:06

ja si taky myslim, ze bysme snad mohli ven i kdyby bylo vic jak -5 prece jen na vzduch potrebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
25.11.10 14:12

S novorozencem by se mělo opatrně a fakt tak kolem -5, ale se starším už je to jednodušší.Budu rodit v únoru a nebudu sedět do května doma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.11.10 14:15

nam se mala narodila loni v prosinci…bylo minus deset…a dom sme z porodnice museli :mrgreen: …takze poprve byla venku v -10 no a pak sme chodili na doporuceni dr kazdy den at bylo jak bylo…preci jen u nas takovy mrazy jak v rusku nebyvaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
25.11.10 14:26

Nám pediatrička řekla, že mimina do -5°C a nejlépe v poledních hodinách. Holky byly nedonošený (prosinec 08), takže jsem byla fakt opatrná a napřed je doma „otužovala“ (nechávala spát při otevřeným okně víc oblečený). Loni jsem ale nechodila pokud bylo víc jak -10 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.11.10 14:33

ahoj holky, já žiju ve Finsku a tady jsou někdy takové mrazy, že nejradši nikam nelezu já, ale maminky s kočárky dále vesele chodí po venku, takže si myslím, že to jít musí i při větších mrazech.. :D no ono asi podle toho :D.. v ČR do mě hustili, že v těhotenství se nesmí do sauny a tady na mě čuměli jak na blbce, že proč nechci jít těhotná do sauny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.11.10 14:35

Ahojky. taky zrovna řeším toto téma. kámoška mi říkala že pod nulu už by jsme neměli chodit ven. prej to škodí sliznicím a tudíš jak píše maminka výš tak těm plícním sklípkům. ale mě to taky příjde zvláštní. copak nebudem chodit celou zimu ven? asi když budou větší mrazíky tak mu dám přes boudu plínu aby ten ostrej vzduch nedejchal. joo mám 4 měsíčního kluka.ale taky se přeptám dr.

Příspěvek upraven 25.11.10 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
25.11.10 14:50

My chodívaly za každého počasí. I když byly loni ty obr mrazy, třeba -15. Ale prostě aspoń na 15 minut jsme na vzduch šly. A myslím, že to malé nijak neuškodilo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.11.10 16:07
werryjane píše:
ahoj holky, já žiju ve Finsku a tady jsou někdy takové mrazy, že nejradši nikam nelezu já, ale maminky s kočárky dále vesele chodí po venku, takže si myslím, že to jít musí i při větších mrazech.. :D no ono asi podle toho :D.. v ČR do mě hustili, že v těhotenství se nesmí do sauny a tady na mě čuměli jak na blbce, že proč nechci jít těhotná do sauny :D

Co to jsou „takové mrazy“??? A do čeho ty děti balí? Já mám zatím péřovou zavinovačku a až bude malá, tak fusak z ovčí vlny, doufám, že by to mohlo stačit :-) Spíš mám teď problém s tím, že ji na ven nabalím jak medvěda, usne v kočárku a když už chci jít domů, tak ji nemůžu nechat dospat doma v teple, to by se uvařila. Tak stahnu v ložnici topení, otevřu okno a dám ji na postel v té vložné tašce do kočárku.
Ale taky si myslím, že aspoň na chvíli to i v zimě jít musí. Potřebuju proběhnout psy, nakrmit venku zvířata a tak.

• Citovat
  • Upravit
6555
25.11.10 16:32

Slyšela jsem do -5 do půl roka dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat