3 puberťáci

33
29.3.14 22:45

3 pubertaci

Ahoj holky
Dost casto vidam tady na emiminu maminky s detmi, ktere maji dvoulety rozdil, maji treba 3 deti
Zajimalo by me, jake to asi je se 3 pubertaky, myslim finanacne, psychicky… a tak, najde se nejaka maminka 3 deti v puberte a sveri se nam? Klidne piste anonymne :kytka:
Prosim, berte to jako tema na zamysleni, popriklade i na zkusenosti maminek :) Treba i jako anketu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6350
29.3.14 22:58

Na to už se moc těším :mrgreen:. Dcery necelé dva roky od sebe - nyní 7 a 5, takže ještě trochu času zbývá ;) a syn 2 roky a protože jsou kluci trochu zpoždění (prý a doufám v to), tak snad ještě stihnu nabrat nějakou sílu :mrgreen:. Jednu pubertu už mám za sebou, né svojí ;), mám dceru skoro 22 a doufám, že jsem se trochu poučila ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
29.3.14 23:03

@samida Tak to budete mit doma veselo s trema pubertakama :mrgreen: Ale to se zvladne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.3.14 23:04

Mám dvojčata kluka a holku, to teda bude puberta 8o zatím máme „jen“ 2× období ne-ne-ne-ne :roll:
a to ještě přemýšlíme o dalším dítěti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6350
29.3.14 23:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
30.3.14 06:51

Mám tři potomky, kluk a holka jsou od sebe 2 roky a nejmladší od nich 10 roků. S nejstarším problémy v pubertě nebyly, ale holka, ta nám to vynahradila.Ani na to nechci vzpomínat. Sama teď má holčičku a teď se omlouvá za to, jaké perné chvilky nám připravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
30.3.14 08:12

@kuku.oo Stačí dva, 13 a 15, pošušńáníčko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
30.3.14 08:18

Už se na to těším :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.3.14 08:55

@kuku.oo mému je zatím jen necelých 8, ale už to s nim tříská obstojně :think: jinak k nám ještě jezdí další puberťačka, ta má 12.. občas velmi veselo - jsem zvědavá, jak to bude probíhat, až bude mimino :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.3.14 09:40

Což mě by spíš zajímalo, co je na pubertu horší kluk nebo holka :?: Hodně slyším, že jak začne holka krámovat tak je konec a puberta jede na plný obrátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
30.3.14 09:48
@tetma píše:
Což mě by spíš zajímalo, co je na pubertu horší kluk nebo holka :?: Hodně slyším, že jak začne holka krámovat tak je konec a puberta jede na plný obrátky :lol:

u nás byla určitě horší holka, s klukama nebyli vůbec žádné problémy. No, je to za náma, ale užili jsme si a to podotýkám, že v tom nebyly drogy ani alkohol, ale ta její s prominutím „držka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
30.3.14 10:41

Našim puberťačkám je 14 a 15. Docela to s nima jde, ale v jednom pokoji by se spolu nesnesly. ono stačí je poslouchat, i když se potkají v nějakém společném prostoru :). Naštěstí mám na rozptýlení dalších 5 dětí ve věku 6-9 let. Takže se na ty puberťačky nemůžu zaměřit na 100% :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.3.14 12:42
@tetma píše:
Což mě by spíš zajímalo, co je na pubertu horší kluk nebo holka :?: Hodně slyším, že jak začne holka krámovat tak je konec a puberta jede na plný obrátky :lol:

No ja myslim ze holky jsou horsi, ale asi zalezi na povaze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.3.14 12:43

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím… :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie