Kolik má vypít 3 týdenní mimi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
3 týdenní mimi
Ahoj holky,
asi toto tema sem nepatri, ale snad to neva
Chci se jen zeptat, jestli je normalni, aby 3 tydenni miminko vypilo 135ml? Moje mleko ji nestaci, mam vodu a tak ji krmim Sunarem a to mi vypije 135ml..Asi vam to prijde divny, ale ja se v tom proste jeste nejak neorientuju, kolik by tam takhle mala miminka mela vypit..:)?? MOC DĚKUJI ZA VEŠKERÉ NAZORY ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proč by ne.. Nevím jak UM, ale moje malá tohle vypila už v porodnici. Doma jsem jí nevážila. Přibírala teda raketově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, as pousteli z porodnice a mely jsme 2790 a ted mame 3490
prislo mi, ze to je moc, tak to jsem rada..obcas mi prijde, ze ani tohle ji nestaci, ale zase ji nechci prepijet..obcas si i ublinkne, ale to je taky normalka..akorad me desi, kolik toho vypije za mesic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik pisou na krabici, ze je doporucena davka?
Pokud to pak neblije, neboli brisko, tak je to v poradku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na krabici je 120ml pro 3tydenni mimi. No a blinka prave ze pokazdy..ne nijak hodne, jen si ublinkne a pohoda…na brisko trpi taky docela chudinka..to davam kapky Espumisan ale zase kdyz ji dam mene, tak place a natahuje se, ze chce jeste..:) tak ja nevim.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design Tak to jsi me trosku uklidnila
Snad to tak je dobre…ja ji nechci moc prejidat, ale zase odepirat ji papani taky nechci..:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě zas kluk pije poměrně často - dvě hodiny 100 má teda 4 týdny a nějaký den..
Doktorka mi řekla, že ho nemám omezovat a dopřát mu, že každé dítě je jiné.. Taky si říkám, kolik bude vážit na 6 týdení prohlídce..
Když sečteš dávky a množství tak třeba ti nevyjde velký rozdíl.. Jaký má odstup od pití..
Tam je napsané každé 4 hodiny- no můj by mě sežral za živa
Mě pije po dvou, a pije míň je jak uvedené, ale vyrovná se to a ještě přesáhne množství
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anne20 Krabicí se neřiď, to je jen doporučené, tabulkové je málokteré dítě, většinou tam jsou šílená numera. Řiď se potřebami malé. Pokud Ti pije 130 ml a je spokojená, tak jí to dej. Ublinkávání je normální, mimina nemají dovyvinutou hrtanovou záklopku a prdíky a bolení k nim taky patří, to se musí vydržet, přežít a pokoušet se jim ulevit - cvičením, nahříváním, masážema, polohovat na bříško, nosit na tygra, dávat kapky, přidávat do mléka laktobacily… jinak pokud by měla vyloženě koliky, tak pak samozřejmě můžeš zkusit i jiné mléko, některé děti snášejí jen určitá mléka a po jiných mají zase bolení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že můžeš být v klidu
Malej pil v tomhle věku 150 ml UM. Nekojila jsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design s tím souhlasím.. Co tak slyším tak děti třeba v noci jedí dvakrát, takto malinké a můj kluk to jede po dvou hodinách - až třech v noci, takže my se tabulkám neshodneme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuju holky moc
Jinak mala mi pije jak kdy..vetsinou po 3 hodinach a dneska jsem ji dala v noci v 1 hodinu a spinkala az do pul 9
pak se napapala a zase tu chrni az do ted..:) jak kdy no..:) Kazdopadne moc dekuju holky
Boleni briska neni zas tak zatim hrozne..ale snad to nebude horsi, to uspavani s bolavym briskem mame trosku horsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anne20 buď ráda, co já bych za to dala.. ![]()
My vstáváme např. v 21 -24 h- 3 h ráno, po 6 ráno a dopíjí se po 8 hodině.. takže u nás se nespí ![]()
Já zase chci aby si vypil víc a spal no
U nás dá jenom 100 ml
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček Aha..tak to jsem rada, ze alespon v noci spinkame, to ti nezavidim..:)Treba to prijde taky a budeme vzhuru, protoze ta to hlta ten Sunar, to je neskutecny..myslim, ze kdybych ji tam dala 150 tak to vypije taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anne20 a máte obyč a nebo complex?? My máme complex přecházíme z Nutrionu- ten nám nějak nesedí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit