Kolik má vypít 3 týdenní mimi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
717
18.11.13 13:25

@kvaček My mame Complex :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
18.11.13 13:56

@Anne20 no ono by jí tvoje mlíko stačilo, ale musela by jíst častěji. má moc dlouhé pauzy, proto pak má velký hlad. Přes noc bych ju teda nebudila, nejsem blázen :D… ale přes den max po 4 hodinách bych vzbudila. To se dotýká i kojení, čím víc kojíš, tím víc máš. na vzhled mlíka nekoukej, od každé mámy je jiné, nemusí být úplně bílé jako klasika mlíko ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
7.3.18 15:11

Holky mam dotaz. Prvni dceru jsem kojila 3 mesice a byl to boj silenej. Ted u druhy chci kojit dyl. Ale. Mimco ma 3 tydny a vypije na jedno kojeni 50-60ml. Vazim ji pred a po kojeni. Kojim po 2 az 3 hodinach. Mala přibírá na vaze a i počůranych plen má dost. Je teda plačtivá, ale to přisuzuju prdíkům. Moje otázka je, jestli je možný, že si ona sama vezme jen tak málo mlíka, nebo ví nemám?? A co teď? Mam ji zkusit dát UM, alespoň do stovky?? Nebo to mám nechat bejt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
7.3.18 15:24

@vertunka Když jsem tady měla laktační poradkyni (malému byli tři týdny), tak říkala, že v tuhle chvíli by měl vypít cca 60 ml. Můj „drobeček“ je ale macík (při porodu 4100), tak vytáhl 125 ml, než se najedl.
Pokud kojíš po takovém časovém rozestupu, má dost počůraných plen a přibývá, tak bych to neřešila. Každé mimčo je jiné. Kdyby měla hlad, tak by chtěla jíst častěji, ne po takové době. UM určitě zatím nedávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
7.3.18 15:24

@vertunka Záleží spíš na váze, ne jen na stáří. A taky nepíšeš, jak často kojíš. I kdyby jsi kojila až po třech hodinách, myslím, že tahle dávka dcerce stačí ;)
Edit.: Pardon, přehlédla jsem ten časový interval. Stejně si myslím, že můžeš být klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
7.3.18 15:29

Urcite ji necpi UM, kdyz kojis. Takhle se ti MM bude tvorit podle jeji potreby. Pokud by rvala hned po kojeni, tak bych ji prso nechala dyl, kazde mimi pije jinak rychle. 3 tydny neni moc, to se srovna samo. Pokud ti pribira a cura, vubec bych to neresila. Max muzes zkouset kojit co ty 2 hodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.3.18 15:32

Mimčo si vypije kolik potřebuje, buď v klidu.
Nestresuj se vážením. Pokud pije a dost čůrá, tak je vše v pořádku.
Novorozenec má maličkatý žaludek, teprve postupem času se mu roztáhne a vypije i víc.
Tvorbu mlíčka si dítě stimuluje samo. Pokud je hladovější, tak déle a intenzivněji saje a tím se ti utvoří pro další kojení víc mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.3.18 16:02

Kdyz bys nevazila, zdala by se ti mala ok? jestli ano, tak to neres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí