30.týden a potíže - nespavost, únava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
755
18.2.13 18:48

Tak já už jsem si také začala připadat jako jediná těhule, která to začíná těžce snášet - díky za téma :-) Představy o konci těhotenství byly jiné, chtěla jsem pracovat pomalu do porodu a nakonec je všechno jinak. V 25tt hospitalizace tvrdnutí a zkrácený čípek pak na 2 týdny ještě do práce a v 29 znova hospitalizace - to samé. Po tom druhém ležení už se to jakoby všechno rozjelo, jakobych úplně celá ztuhla nebo co. Co mě pustili, tak už musím jen ležet, tak mám úžasné vyhlídky na dalších 10 týdnů, ale budu ráda, když budu malou ještě pár týdnů v bříšku nosit. S těma běžnýma potížema-to jsem si už fakt myslela, že jsem asi divná, když jsou mi někdy ty neustálé prudké pohyby mimča nepříjemné, bolí to, do toho tvrdne to břicho, různé píchání a bolení, za noc 4× na záchod a chodím jako želva pomalu, protože mi to fakt dělá problém. Mám pocit, že malá vůbec nespí, je to fakt něco a poloha na spaní - taky mi víc vyhovuje na zádech, na boku mě okamžitě zkope a zboxuje, vymyšlené mimino :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.2.13 10:11

@Tinkyvinky hahah,tinkivinky-super nick…musim pochvalit!!!No ja zas nechapu jak muzete vsechny spat na zadech, ja chrapu prvni ligu, ze budim cely panelak..to me zase manzel budi 80× za noc. a kdyz spim ve vedlejsim pokoji? stejne nemuze spat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.2.13 10:12

Hele holky, nevite prosim podle ceho se pocitaji ty tydny? ja vubec nevim ve kterem jsu..jsou na to nejake tabulky, kdyz mam tp 26.4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
19.2.13 10:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
19.2.13 10:15

Tady si jen zadáš datum porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.2.13 10:24
@Lucík 25 píše:
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php

no dekuju, takze jsem porad ve 30.dikybohu…ale to ze se muze narodit uz driv-to nechcuuuuu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
19.2.13 11:23

@bahbouhi Já chrápu taky nic si z toho nedělej ale já to mám kvůli alergii :D před těhu jsem spávala na břiše a to jsem nechrápala. Manžel mi taky říká že to je mazec ale když mě začne ve spánku hladit tak prej přestanu :D já mu říkám že to není možný že dokud nebudu mít minimálně videozáznam tak mu to věřit nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.2.13 11:42

@Ninouš jamu to taky rekla, at udela videozaznam! Ja nikdy vzivote nechrapala, sem tam jsem si pomlaskala jako paly miminko, ale chrapat!!! to ne!!! :zed: ale jako ja treba nemam ani plny nos nebo nejakej duvod proc bych mela chrapat! proste nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
19.2.13 14:26

@bahbouhi Tak to je asi fakt všude stejný :) Jediný s čím fakt problémy nemám (musím zaťukat) je spaní… už od nějakýho 20. týdne spím zásadně s kojícím polštářek, jednu nohu si dám pod něj, druhou hodím přes něj a fakt se mi krásně spí, vůbec se neprobouzím a nebudím se s bolavýma zádama, ty mě začnou pak bolet vždycky až během dne… můžu vřele doporučit a hodí se pak i na kojení pro mimčo, mamka ho měla celý těhotenství a ségru v něm pak krmila hrozně dlouho, dá se pozdějc použít i jako opora za záda, když špunt ještě neumí sám sedět… já mám tenhle a nemůžu si ho vynachválit :)

http://www.spuntik.cz/…-big-flopsy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.3.14 17:20

Ahoj jsem33týden těhotenství čekám 2 dítě zase kluka po8letech předtím mě nic nebylo to jsem měla 22 a nemusela jsem nic dělat bydlela jsem u babičky a ona dělala za mě. Teď vyskládat myčku a naskládat novou je pro mě už dřina. Snažím se vařit každý den ale někdy třeba jak dnes mi to nevyjde. Vstávám v 5.00ráno s mojím stejně mě vzbudí tak jdu na záchod a pak ještě ležím a zas v 6.30 vstanu úplně a vypravuji malího do školy čaj snídáme a svačinu. Pak něco uklidím a dnes(pozbírala prádlo) jsem vytuhla v 11.00 a vzbudila jsem se v 16.00 odpoledne celá spocená zdají se mi strašné sny. Mám stoho strašné výčitky když vidím kolik toho můj syn a přítel za celí den zvládnou. Já jsem úplně vyřízená protivná všechno mě vytáčí potřebuju KLID. Už ať je tu mezi námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí