Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kriss Tina píše:
@Rive já mám ještě 4 leteho syna, sice vyžaduje docela dost venkovní aktivity, aby se utahal, ale doma je zlatej, hodně se těší a pomáhá.
No já jsem strašné ráda, že už je venku tak krásně, protože je oba vyšoupnu na zahradu a děj se vůlw boží, jen za nima musím běhat, když se ženou k rybníčku a navíc jak pak krásně večer usneme ![]()
@Rive tohle závidím, my bydlíme ve 3 patře bez výtahu, takže to běham několikrát denně plus za synem na kole, nebo si kopat s míčem apod
strčit ho ven na zahradu a děj se vůle boží, to by byla paráda ![]()
Takze ja jssm tady jedina, kdo to absolvuje poprve a prichazi postupne o iluze, ze tehotenstvi je hezke a jen ma clovek vetsi brisko
uprimne me dost prekvapilo kolik nepohodli a bolesti to prinasi…
@Lnm prej nejkrásnější období v životě
to tak a neboj bude hůř
porod, šestinedělí taky není zrovna pohodlí, pak se nějakou dobu nejspíš vůbec nevyspis, pokud nebudeš mít extrémně hodně dítě, kojení je taky občas utrpeni (hlavně ze začátku) ![]()
@Lnm píše:
Takze ja jssm tady jedina, kdo to absolvuje poprve a prichazi postupne o iluze, ze tehotenstvi je hezke a jen ma clovek vetsi briskouprimne me dost prekvapilo kolik nepohodli a bolesti to prinasi…
A já mám pocit, že je to s každým těhotenstvím horší a horší, jsem ráda, že je to naposledy
neskutečně se těším na porod a strašně bych si přála rodit dřív
jako třeba v 38. Týdnu, jenže já to vždycky dotáhnu až do konce 42
![]()
@Kriss Tina jenze po tom porodu aspon vis, ze uz se to bude zlepsovat. Takhle mas pred sebou jen vidinu narocnejsich dni
myslim fyzicky.
@Rive jen nic neprivolavej s tim drivejsim porodem! Ja byla porad v pohode a pak me dr uveznila doma, ze mi hrozi predcasny porod a musim vydrzet aspon do 36 tt.
Tak co je lepsi? Nevedet do ceho jdes, kdyz je to prvni tehotenstvi nebo naopak uz vedet jak hrozny to je, kdyz jdes do dalsiho? ![]()
@Lnm píše:
@Kriss Tina jenze po tom porodu aspon vis, ze uz se to bude zlepsovat. Takhle mas pred sebou jen vidinu narocnejsich dnimyslim fyzicky.
@Rive jen nic neprivolavej s tim drivejsim porodem! Ja byla porad v pohode a pak me dr uveznila doma, ze mi hrozi predcasny porod a musim vydrzet aspon do 36 tt.
Tak co je lepsi? Nevedet do ceho jdes, kdyz je to prvni tehotenstvi nebo naopak uz vedet jak hrozny to je, kdyz jdes do dalsiho?
Já se třeba na porod strašně těším, mám svoji asistentku, jdu do toho s tím, že si to fakt užiju, jen ta cesta k tomu je strašně únavná a dlouhá ![]()