32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
4.12.13 21:55

@Ajuschak Čus Ajuš, tak jsem právě dodělala těsta na cukroví :jazyk: no dnes jsem byla s Maťulíkem v tom stacionáři a dr. ho chválila, prý je úplně v pohodě, lézt má až na 10m tak má čas ;) ukázala mi jeden cvik jak ho trénovat a mám se přijít ukázat v únoru, ale že si myslí, že mi ještě na vánoce strhne stromeček :lol: no to jsem zvědavá :think: Jinak antikoncepci nemám :oops: dáváme bacha a hlavně já prášky nechci :poblion: a když jsem byla po porodu na gyndě tak se dr. zděsil, že chci tělísko, že po císaři se do dělohy nesmí co nejdéle zasahovat :think: tak jsem se ale já blbka nezeptala jako jak dlouho :nevim: no chystám se ještě do konce roku na prohlídku tak snad to stihnu a zeptám se ale já bych možná ještě chtěla jedno mimi :oops: :lol: s tím odklízením věcí máš pravdu, Viki už mi to neroztahá, ale jednou u něj na dece jedla skittles a našla jsem tam pak jeden bonbon :cert: tak dostala vylágoš. Dnes jsem koukala co mám všechno za dárky a co bych ještě dokoupila a úplně jsem zapomněla, že jsem ještě chtěla koupit Viki fén, neb mi pořád krade ten můj :pocitac: no tak musím ještě dokoupit a pak ještě něco pro přítele :think: už jsem si udělala vánoční výzdobu to je krása :dance: Přemýšlela jsem co udělám k štědrovečerní večeři pro Maťulku a asi mu dám normálka bramborový salát udělám mu s jogurtem a maso mu povařím nebo nevím :think: co budeš dávat ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
5.12.13 13:31

@natyber já právě nejdřív uvažovala nad tím kroužkem, ale to je taky hormonální, ikdyž slabá a jen lokální, ale mě u těch hromonálních vadí, že máš po 3týdnech pravidelně krámy, já si nechci zasahovat do cyklu a ani nechci být bez menses, ikdyž je to otrava, ale je to proti přírodě, navíc mám cyklus celkem dlouhý, takže mám vždy přes měsíc klid a mít to po 3 týdnech to by mě otravovalo, tak mi dr. doporučila to nehormonální tělísko, docela to vychválila, že s tím má velkou zkušenost a že jich zavádí několik týdně, taky jsem myslela, že to po CS nemůžu, ale říkala, ž eto je starý mýtus, že tyhle zavádí i těm, co ještě nerodily, je to na 5 let a stojí to „jenom“ 1000, to mě úplně překvapilo, ale doporučila mi to, tak nad tím teda hodně uvažuju, ikdyž bych někdy šla do třetího mimča tak určo ne během dvou tří let, spíš později, jsme si říkali že by to bylo hezké si pořídit něco na „stará kolena“ až nám děti odrostou a frnknkou tak za 10 let :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
6.12.13 23:24

@Ajuschak jj to nehormonální tělísko má jedna má kamarádka a je spokojená, to teda není špatný nápad :think: já taky nejsem z menses nadšená, ale beru to jak to je :P já to zas mám dost krátké cca 4 dny tak mě to moc neobtěžuje a zatím teda od porodu nemám žádné potíže jako před, to mě už 14 dní předem bolela prsa a když jsem to dostala, tak mě hodně bolelo břicho ten první den, teď ani nevím že to mám ;) už se těším, až se tady za deset sejdeme zase před porodem :lol: :lol: ale já bych musela dřív, už jsem stará raketa :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
11.12.13 23:28

Chacha stará raketa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tak pravda že za deset let ve 40 už to asi taky nebude nic moc, třeba už to ani nepůjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.12.13 00:03

Ahoj kočenky, tak k antikoncepci, také nic neberu, používáme ochranu a kdyby selhala, jdu do 4 toho mimíska :D páč věřím, že by to byl tatka…jinak malá to je číslo, leze všude, ničí nám dvdčko, ulomila kryt a je hrozně vysmátá. Včra měla poprvé rajskou s kolínkama a úplně vpoho, je vzteklá, když někdo jí a ona nic :D asi jí brzo neuživíme, ale má 6 kg, jinak mě oslovuje Jájo, tátu táto a dědu co umřel občas sama oslovuje a říká dede, tak nevím :) je to zlatíčko a já jsem tak ráda, že ji máme…pořád máme 2 zoubky a čekáme na další, ale pořád nic, ale je tak protivnoučká, tak uvidíme no… :jazyk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.12.13 23:24
@Ajuschak píše:
Chacha stará raketa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tak pravda že za deset let ve 40 už to asi taky nebude nic moc, třeba už to ani nepůjde :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no právě, měly bychom se všechny domluvit za rok se tu sejít zase s břuchama :jazyk: :mrgreen: dnes ráno jsem pekla cukroví a můj čokl mi shodil bednu a půlku sežral když jsem šla ven :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.12.13 23:27

@Nelly 66 4 mimíska :potlesk: cože 8o už lezete, my stále nic :cert: ani zuby nemá, ale je to zlatíčko nejhodnější :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
14.12.13 23:46

@natyber za rok 8o 8o 8o no to bych nedala :mrgreen: asp. tak 3 roky aby byly děti od sebe, ikdyž třetí v brzké době i fakt nedovedu představit, přeci jen už jsem přes 4 roky doma a a už mě to přestává bavit ;) ;)
My furt máme jen ten 1 zub :mrgreen: :mrgreen: A chceme pořád chodit :evil: Já už to vidím, že lezení nebude, on si už stoupá jak má za co a v tom chodítku se rozchodil a chce teď furt stát u něčeho a chodit, jinak s chodítkem lítá po baráku a rabuje :-) Klasika - miluje všechny šuplíky a skříňky na které se dostane, to ho děsně baví otvírat zavírat otvírat zavírat… A taky se naučil odsunovat se v sedě! Ho někam posadím, za chvíli se vrátím a on sedí jinde u něčeho pro něj zajímavějšího. V leže se taky pohybuje plazením, ale jedině když mu dám někam před oči mobil nebo ovladač, to jo, to se hned odstrká a přitáhne, jinak ale začne hned vzteklit a ječet. A dneska tady byla tchyně a vzala si ho a on se začal za chvíli kroutit a mrskat a natahovat ruce ke mně a volal mamama mamama, no tak jsem si to vztáhla jako že teda konečně řekl prvně „máma“ ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak furt jen táta a dede a pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.12.13 20:31

@Ajuschak Ahojda Ajuš, to zírám jak malej řádí :mrgreen: to už ti začal teror :jazyk: :lol: no u nás zatím pozoruji velké změny ve vnímání, mluvě i pohybu, ale zub stále žádný, neleze a ani na čtyři nejde, nemluví jen huláká jak pračlověk :mrgreen: blá, blá, ale teda pěkně hlasitě :lol: Včera když jsem ulehla do postele, tak koukám, že na monitoru svítí červená, tudíž baterka odešla, no a tak jsem si řekla že už se toho musím konečně zbavit a šla jsem spát, tak dnes to zkusím zase a zítra už to snad vyhodím :oops: Dneska tady byla zima jak v psírně :zed: sla jsem s kočárem na procházku na chvíli kolem oběda, máme tady vánoční trhy a tak tam každý den očumuju no a málem jsem umrzla, za chvíli jsme mazali domů :roll: Vždycky si tam koupím něco na zub a pak tu večer mlsám, dnes pečené, solené mandle a kešu :P zítra se chystám na sýry :dance: koupila jsem tam ještě jeden dárek pro Maťu, dřevěnou zvonkohru, xylofon nebo jak se to jmenuje, jak se do toho ťuká paličkama ;) Včera jsem konečně dodělala cukroví a už to nechci do vánoc vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.12.13 01:24

@natyber ty ještě máš monitor? To se nedivím, že to řve, to je myslím jen do 6m nebo odpovídající váze, pak už to blbne a každou chvíli řve :-( No jako u nás začal fakt hukot, během týdne dokonale vypiloval přesun po zadku, než se otočím tak je na druhé straně místnosti, ale prostě po zadku, jednu strčí pod zadek, druhou ma nataženou ruce vpředu a tak nějak se přitahuje a odráží, no ale dostane se kam chce, takže skončilo období hraček, ty ho vůbec nezajímají teď, jen šuplíky, skříňky, kde na co dosáhne už otvírá a všechno líto. Nejhorší je, že jak nemá dudlík, tak všechno na co přijde strhá furt do pusy, to se dnedá uhlídat, furt mu z ní lovim nějaké poklady :-( jej zlatý časy kdy seděl na hrací dečce a hodinu si hrál s hračkami na místě, že jsem o něm nevěděla a pak to jen nametla zpět do krabice… na břiše se jenom přitahuje za ruce, ale na 4 se nezvedne ani náhodou, ne a ne, tak asi fakt nepoleze… Já se furt nemůžu vyhrabat z angíny, pořád s emi to nějak vrací, vopruz největší, dneska jsem upekla vánočku a ještě nějaký cukroví, vyžehlila horu a chtěla balit dárky a n ato už nemám sílu :-( ještěže jedeme na vánoce k babičce, to bych letos asi nedala všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.12.13 01:26

Holky tak krásné Vánoce, první Vánoce s našimi zlatíčky :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: to to uteklo co… užijte si to všechny ve zdraví a pohodičce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
26.12.13 20:20

Ahoj holky, ani jsem vám v tom shonu nenapsala krásné vánoce, no doufám, že jste si je všechny pěkně užily ;) @Ajuschak on ten monitor nehoukal, Maťula v posteli moc necestuje, jinak dle doporučení by se měl používat do 1 roku, což jsem vůbec neměla v plánu, ale byl tam a celou dobu mi to vyhovovalo, jen jsem si už delší dobu říkala, že se toho musím konečně zbavit, nebo to tam budu mít deset let :lol: no a když došla baterka, tak jsem si řekla, že už nebudu zapínat ;) Jinak teda zírám jak malej řádí, to máš doma už pěkný terno :jazyk: já se na to netěším, protože tím přijdu o malé miminko a začne teror :lol: :jazyk: ale zase to tahaní mě už ubíjí :zed: Máťa se na plovoučce umí přitahovat rukama a nohy táhne za sebou :roll: jinak nehne ani brvou, na čtyři ani náhodou hračky už ho taky nuděl, furt by někam chtěl, ale nejde mu to a pak se vzteká :pocitac: včera jsem s ním byla na pohotovosti a zas jsem málem vraždila :pocitac: on má rýmu a jinak nic, ale už dva dny mu teče z očiček fakt hodně a tak si říkám než čekat do pátku a kdoví jestli by tam dr. byla tak zajedu na fakultky, no bába byla nasraná co tam lezu s rýmou, nenechala mě ani domluvit proč tam jsem, koukla mu na oči, napsala kapky a nazdar, jsem čuměla jak puk, chtěla jsem, aby ho prohlídla a řekla mi třeba ať mu to vytírám heřmánkem, nebo tak a ona na mě takhle :cert: já nejsem žádnej plašan a měla jsem sto chutí jí něco říct :zed: no jinak už to má lepší ;) no prskáme taky pořád všichni, ono se nediv to počasí 8o tak do sebe lijeme čas s medem a citronem a zatím to tak nějak zvládáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.1.14 21:50

Ahojda Kočenky, tak Vám i Vašim rodinkám přeji všechno dobré v Novém roce :hug: :hug: Doufám, že se máte fajn a že jste všici v pořádku, u nás zatím nic moc změny jen Maťulíček se začal plazit, sice se přitahuje jen rukama a tělo i nohy táhne za sebou a vypadá jak partyzán :lol: :lol: :lol: fakt zírám jak roste před očima je to už pěknej rošťák. Jinak počasí je u nás celkem jarní :roll: no to jsem zvědavá jak to bude letos se zahradou, určitě nic moc nevyroste :cert: Už se těším na teplo, šílím z toho strojení sebe i malého je to děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
8.1.14 22:06

@natyber Ahoj Natynko taky vše nej do nového roku opožděně :-) My se teprva předevčírem vrátili od babiček, byli jsme tam celé Vánoce. Jak jste je prožili, co Maťa na stromek a dárky? Oťula byl nadšený ze stromku a ze světýlek a z kouliček, furt po tom šel, pak ho teda zaujalo trhání papíru z dárků, co odkoukal od ségry, ta je teď v tom věku, že nejraději ze všeho rozbaluje a trhá papíry :mrgreen: tak to jen létalo :-) Jinak už vypiloval svůj přesun v sedě k dokonalosti, u babi mu to nejdřív moc nešlo, jalikož má koberce (my všude plovoučku bez prahů, tak to má snazší), ale nakonec se naučil i na tom koberci a jen šmejdit šmejdit, no řeknu ti zlatý chvíle, kdy jen ležel/seděl u krabice s hračkami a byl klid, teď si teda nesednu, už jsem musela udělat úpravy v baráku a poschovávat různé mycí prostředky, kabely a všemožné nástrahy. Taky teď furt vyžaduje chodit za ručičky, pořád si to vynucuje - necítím už záda :evil: tak už jsme museli vyrazit koupit první botičky a ty bláho, on má nohu 19! Jsem z toho byla celá pryč, já chtěla ty nejmenší 17 když mu teprv zítra bude 9m a malé, ještěže jsme ho měli s sebou a vyzkoušeli to :-(
a s tím počasím ani nemluv, z toho taky šílím, než ho navlíknu do všech hadrů, fusaku, vlezeš někam do krámu a hned je zpocenej tak ho musím vždycky asp. částečně vysvléknout, jinak zuří (nesnáší když mu je vedro), no být na mě už by mohlo přijít jaro definitivně, i když na druhou stranu Any třeba ještě neměla letos ani jednou na sobě kombinézu nebo sněhule no a Oťulovi jsem ji taky asi koupila na prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
9.1.14 21:52

@Ajuschak Ahojda Ajuš, no tak to jste si vánoce kráásně užili :potlesk: koukám jako blázen co píšeš 8o jak Otík už řádí :jazyk: Máťa byl taky unešenej ze stromku, jen jsem čekala, že ho to nadchne tak, že se za ním rozleze, příští týden 10.měsíců a zatím stále nic :roll: zuby žádné, neleze, jen se plazí, vypadá jak blázen, táhne tělo za sebou a plácá rukama, daleko to nedá, neb to musí být pěkně namáhavé a tak po chvíli začne hulákat a chce nosit a chodit po celém bytě, tak mám taky záda už bolavá :roll: poslední asi tři dny se začíná odrážet i kolenem tak snad je to snaha o lezení, na nohy ho nepostavím, stále je krčí a dělá že je nemá :zed: myslím si, že ho budu nosit do pěti let :jazyk: jak píšeš, počasí je divný, no ale zase je pravda, že nemrzneme, v těch obchodech mi taky šílí, jak je mu vedro tak je nepříčetnej :lol: to čumím, že už kupujete botky, to já si ještě počkám a Otík bude za chvílí lítat jako ďas :lol: No a já pomalu začínám pokukovat po prvním narozeninovém dortu :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí