32. týden těhotenství

1755
11.2.13 18:25

32 tyden tehotenstvi

Ahoj holky, jsem 32 tt, ale uz tyden mi neni nejak dobre. Zacalo to silenou bolesti v krizi a obcasnym tvrdnutim. Byla jsem na kontrole a cipek mekky,2 cm, vc nad vchodem. Klidovy rezim. Ale me od soboty porad poboliva podbrisek a tr zada. Dnes mam co hodinu bolestive kontrakce, cekam 3ti ditko, ale tohle neznam. Myslite, ze jen zacinam poslickovat a nic to neni, nebo by se to mohlo chystat? Diky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
340
11.2.13 19:14

Těžko říct :nevim:. Na „buď, a nebo“ je nejlepší teplá vana. Když to jsou posličci, tak to ustane ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
11.2.13 19:47

Ahojda, já budu v pátek 32tt a můžu ti říct že se cítím zatím nejhůř za celý těhu. Čekám po druhé ale tohle taky neznám, neustálé tvrdnutí břicha, poslední dny mě pobolívá v podbříšku jako při MS a hlavně jsem celkově hrozně unavená, ale to asi k tomu patří mám taky pocit že mě bolí celý bříško jako by to byla jedna velká modřina, zjistili mi nadbytek plodové vody tak nevím jestli je to tím ale břicho mám jak kdybych čekala dvojčata :lol: zítra mě čeká velký UZ tak jsem zvědavá co mi řeknou, hlavně hodně odpočívej když to máš nařízený, ještě je brzy, tak ať co nejdéle vydržíš :palec: ale že je to fuška :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.2.13 20:02

Diky, taky citim neustalou ms bolest, ale kdyz se prida tvrdnuti a zada, tak uz musim prodychavat. Teda minule tehu tj 5 let, jsem mohla cokoliv, zadny problem! Ted jsem na 8 tt spinila, do 15tt nevolnosti, od 24 tt obcasne nebolestive tvrdnuti a ted od 31 sileny! Je mi na zvraceni, nekdy. Pred tydnem jsem mela krizove bolesti, nepomohla ani vana, az 2 tbl mg. Na utr jsem byla 31 pl 2 a mela 1735g, bylo to krasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
11.2.13 20:05

Já se v tomto období cítila z celého těhu nejhůř. Přešlo to až v 38.tt a teď už bych ráda porodila a nic. Jinak všude se píše, že při kontrakcích rozhodne vana - tak u mě to neplatí :? I po vaně mám kontrakce slabé stejné. V 32.tt mě MUDr. strašil s celkem vysokým CS - mám mít klid apod. Také třetí dítko… A CS zůstává téměř stejné teď, 2dny po termínu. A to bych moooooc ráda jednou rodila bezvyvolávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
11.2.13 20:11

Nevím kolik ti je mě je 33 a bude to asi tím že už nejsem žádná mladice, ale celý těhu v pohodě jen na začátku trochu špinění, jinak špatně mi vůbec nebylo ale to tvrdnutí mám asi od 4tého měsíce a poslední dobou je to síla taky si občas říkám abych pak poznala ty porodní bolesti :palec: chi chi to se asi nespletu :zed: a ty záda to je mazec, ono jak už jsou ty vazy rozvolněný tak to podle mě bude bolet víc a víc ta váha je prostě nápor jinak váhu mimi máš krásnou já byla před 14 dny a to měl 1717g tak jsem zvědavá zítra, aby to nebyl obr :) ale kdyby ses cejtila nějak fakt špatně tak si zajeď k doktoroj ono někdy je to lepší, jinak to jak je ti na zvracení bude asi tím jak to tlačí na žaludek já celou dobu spím na zádech neb je mi to nejpohodlnější ale občas mě to vzbudí a myslím si že hodím šavli :poblion: zkus si někde vyčíst něco na to jak se ti dělá špatně od žaludku nějaké ty rady a třeba se ti uleví mě občas pomáhá sklenice studeného mléka a je fakt že i ta vana mi docela uleví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.2.13 20:12
@HankaB píše:
Já se v tomto období cítila z celého těhu nejhůř. Přešlo to až v 38.tt a teď už bych ráda porodila a nic. Jinak všude se píše, že při kontrakcích rozhodne vana - tak u mě to neplatí :? I po vaně mám kontrakce slabé stejné. V 32.tt mě MUDr. strašil s celkem vysokým CS - mám mít klid apod. Také třetí dítko… A CS zůstává téměř stejné teď, 2dny po termínu. A to bych moooooc ráda jednou rodila bezvyvolávání.

Taky jsem mela oba vyvolavane, ale prvni byl lepsi nez druhy! U 1. 4 dny tabl do cipku,5 den odchod zatky a oxytocin. 2. Maly spatne ozvy, takze hamiltonuv hmat a oxytocin, ale zase rychlesi, od vody 6 h. No proto mi to ted nejde do hlavy co to je. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
11.2.13 20:14

@HankaB :palec: :palec: :palec: teda my si stěžujem a to toho máme ještě hooodně před sebou. Tak přeju ať už :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
11.2.13 20:17

@Nelly 66 no uvidíš třeba jsou to fakt poslové a už se to tam pomalu chystá a půjde to jak po másle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.2.13 20:20
@natyber píše:
Nevím kolik ti je mě je 33 a bude to asi tím že už nejsem žádná mladice, ale celý těhu v pohodě jen na začátku trochu špinění, jinak špatně mi vůbec nebylo ale to tvrdnutí mám asi od 4tého měsíce a poslední dobou je to síla taky si občas říkám abych pak poznala ty porodní bolesti :palec: chi chi to se asi nespletu :zed: a ty záda to je mazec, ono jak už jsou ty vazy rozvolněný tak to podle mě bude bolet víc a víc ta váha je prostě nápor jinak váhu mimi máš krásnou já byla před 14 dny a to měl 1717g tak jsem zvědavá zítra, aby to nebyl obr :) ale kdyby ses cejtila nějak fakt špatně tak si zajeď k doktoroj ono někdy je to lepší, jinak to jak je ti na zvracení bude asi tím jak to tlačí na žaludek já celou dobu spím na zádech neb je mi to nejpohodlnější ale občas mě to vzbudí a myslím si že hodím šavli :poblion: zkus si někde vyčíst něco na to jak se ti dělá špatně od žaludku nějaké ty rady a třeba se ti uleví mě občas pomáhá sklenice studeného mléka a je fakt že i ta vana mi docela uleví :palec:

Diky, je mi 31,zadna mladice, je to fakt znat ty roky. Hl asi ze uz ty vazy dostaly zahul minule. Syn mel 4kg, sestra nechapald kde jsem vzala takovy bruch na moji postavu. Jinak mleko taky piju, i z krbice hihi. Cekame holcinu, tak doufam, ze 4kg nedame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.2.13 20:22
@HankaB píše:

Taky jsem mela oba vyvolavane, ale prvni byl lepsi nez druhy! U 1. 4 dny tabl do cipku,5 den odchod zatky a oxytocin. 2. Maly spatne ozvy, takze hamiltonuv hmat a oxytocin, ale zase rychlesi, od vody 6 h. No proto mi to ted nejde do hlavy co to je. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
11.2.13 20:22

Jo jo, kéž by už :think: Včera jsem měla kontrakce,, slabší, ale praviďelné od šesti večer do tří ráno - a pak jsem spala. Asi jsem zaspala porod :lol: :D :lol: Taky si říkám, zda TO poznám, když obě děti šly vyvolávaně. Tak uvidíme, děsně moc si přeji klasicky se sama rozrodit. Zátka je pryč už týden a po úterním Hamiltonu docela špiním…
Jinak mám také děsný problém se žaludkem. Malý tlačí, vše mi jde zpátky, v noci mě to i budí. O pálení žáhy nemluvě :(
Tak se držte, jde se do finále :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.2.13 20:25
@natyber píše:
@Nelly 66 no uvidíš třeba jsou to fakt poslové a už se to tam pomalu chystá a půjde to jak po másle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asp 1 porod spontalne, kez by! Jsi hodna, tr se to fakt pomalu chysta a pry po 34t je mimi hotove. Bojim se tech 14dni co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.2.13 20:30

@HankaB ty jsi po hamiltonovi jeste cela? Ti preju at je to rychle, hl bez oxytocinu! Holky jake jste mely po tom kontrkce? Nechci to uz zazit monitor na 180. :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
11.2.13 22:07

@Nelly 66 jo jo, i po Hamiltonu jsem celá. U mladší dcery mi ho dělali dokonce 2× a nic. Teď „aspoň“ špiním :roll:
Monitor 180 na kontrakce? Bléééééééééééééé To je síla.
Každopádně mám další den za sebou a NIC :,( :,( :,(
Nelly, chtělo by to vydržet do 36.tt - ale uidíš. I kdybys porodila, mimi je teď už většinou v pohodě, jen bývá chvilku v inkubátoru, aby dorostlo. Ale neboj, určitě vydržíte… Ono to mnohdy vypadá hrozivě a nakonce se stejně přenáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí