Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda vy si mlsáte
já nemám vůbec na sladký chuť a to jsem milovala čokoládu, spořádala jsem jí na posezení, milka s ořechamááá jůů ale teď se mi válej čokošky ve spíži a já si jich ani nevšimu
občas si dám nějake zákusek ale málokdy. Za to miluju top topic sice nic zdravého ale jak ho vidím tak slintám a nejvíc piju grepovej džus v něm bych se mohla i koupat
no já si vůbec teď ten průběh v porodnici neumím představit, čumím jako blázen co je tam dnes všechno k dispozici za mě jsem ležela a čekala až porodím, žádná sprcha ani balóny a rádio no to už vůbec né
tak to se tam těším to bude pohoda ![]()
holky ale když se vidím v zrcadle tak to se mi z toho chce
nejlepší je když vylezu ze sprchy a vidím se v rouše Evině no to je pohled
a přemýšlím že ještě skáknu na pedikůru neb na ty nohy si fakt nedosáhnu, zkoušela jsem všelijaké krkolomné polohy ale přes to břicho se neohnu ani náhodou a když tak mě hned bolí ![]()
@natyber já se do zrcadla nekoukám, ale dnes jsem se koukala do zpětnéh zrcátka u velikého zrcadla, zezadu nevypadám, že bych byla těhu, mam pas, ale zvětšila se mi prdel
myslíte, že se rozšířila pánev, nebo špeky? Mam o 6 cm víc než dřív fůj…jinak jen oteklý obličej, nj holka mi bere krásu
asp se tím utišuju haha ![]()
Ted ty porody jsou fakt lepší, mají tam dokonce barevné závěsy, hezky vymalováno, a to rádio k tomu bylo super, jsem říkala, že si vezmu cd agostina, já ho miluju ![]()
@Nelly 66 jj, já si taky ze zadu připadám celkem v pohodě, pas tam je no ale prdel jak valach
a nohy hrůza tlustý jako špalky no jo pak budu muset pěkně máknout aby ze mě zas byla laňka, nebo aspoň stará laň
tý jo to musím zjistit jestli si do HK taky můžu donést muziku no to by byla paráda, ale tady to asi nepůjde
a chodíte nebo jste chodily někam cvičit v těhu?? já občas najdu něco na netu když mě hodně bolej záda a občas zahopsám na balónu ale nic moc to nepomáhá
jenže jsem lenoh nikam se nedokopu ![]()
To mě taky vytáčí, že se neohnu a nemůžu spáchat nějakou tu kosmetickou procedůru - já hl. nesnesu neupravenej klin, kor kdyz jdu na gyndu, takze to je vzdycky megavykon
hele pro mě je problém i si ty nohy utřít a namazat mlíkem, když vylezu ze sprchy
![]()
Cvičit jsem chtěla, ale jak jse říkala, do konce 5.měsíce mi bylo megablbě a pak jsem zase špinila z okraje placenty a dostala nařízený klidový režim takže mě to nepovolila
chtěla jsem chodit na těhuplavčo alespoň…
Ja jsem taky vubec necvicila a tej obcas kocici hrbet. Nohy mi holi pritel no a dole musim vpodrepu ve vane..taky nesnasim byt neupravena. Naty, ty musis byt kocka podle fota ![]()
No jo dole se oholit to je sranda, už jsem se i párkrát fikla
a ty nohy to se mi taky blbě utírá a přítel se mi diví jak funím když vylezu z koupelny, ale je to fakt výkon no a když se mažu tak to je spotřeba na tu plochu
@Nelly 66 chi, chi to jsem kočka, hlavně teď
@Ajuschak no zrovna jsem si dneska říkala že to plavání to musí být žůžo jak se to tělo celý odlehčí a uvolní, přítel mi navrhoval že zajdem do bazénu, ale představa že navlíknu bikiny
tady v HK je taky těhu plavčo, ale já jsem zas jelito a sama bych nešla
kdyby bylo teplo to by bylo paráda u bazénku na chatě
no ale zase by nám bylo blbě z horka ![]()
Nelly 66 to ti závidim, to já toho mého k tomu nedokopu, maximum bylo před prvním porodem, kdy jsem hysterčila, že by mě tam měla holit nějaká baba
tak to se toho ujal
![]()
No já si vůbec neumím představit, že by mě holila baba, naštěstí jsem vždy k porodu byla oholená a budu i ted
Dneska mě docela bolí záda, ale jinak pohoda, no když nad tím tak přemýšlím, tak už budu mít v po 33 týden, to už docela letí
ještě týden a mimčo má i vyvinuté plíce, takže už jsem i klidnější. Dneska je nějaká hodná, maminka ji dopřála bábovku a tak pořád spinká. Je zajímavý, že je horzně hodná když sedím, když ležím, tak vyvádí, to je zajímavý. ![]()
Ahoj holky
to se máte, mě asi ta baba bude muset oholit
neb ten můj se k tomu nemá a já to prostě sama nedokážu
dnes jsem měla nějakou depku asi hormony
a malej dnes vyvádí jak šílenec celej den asi už je mu těsno a rozčiluje se
a nevím čím to je ale jsem dneska strašně unavená a nic se mi nechce a hlavně mě už dvakrát bolelo dole jako při MS
taky jsem dnes napekla protože mě honí mlsná a už jsem spořádala pěknej kus, dnes mi to sladký nějak bodlo asi na tu depku ![]()
Taky jsem byla včera abnormálně unavená a neschopná cokoliv
ale já chytla zas od malé nějakou rýmu a bolela mě hlava, tak mě to asi cekově zdrblo, já nemám teď žádnou imunitu, někdo přede mnou prskne a už to chytnu chjo…
taky jsem si včera všimla, že mi začaly praskat žilky na břiše a dokonce i noze
fuj, toho už se asi nezbavím, co?
strie mě úplně minule prvně i teď, ale z tohodle jsem vyděšená, asi jste neslyšely, jestli na to něco zabírá???
Ahojda, já zatím na břiše pohoda což se divím, když vidím jaký je a jak je tvrdý a ta kůže napnutá k prasknutí, ale na noze u kotníku mám taky popraskané žilky takovou pavučinu červenou ale co na to to nevím možná nějaký prepatáty na posílení žilních stěn a taky asi prevence jako střídání teplé a studené sprchy a často nohy hore ale na to jsem taky lajdák
no a když už se to udělalo tak se toho asi jen tak nezbavíš
možná ty malé žilky pak laserem nebo tak něco
já mám asi imunitu ok cpu se ovocem na kila tak snad to zabírá, zatím mě nic nepostihlo ![]()
Ahoj holky, tak já zase musím říct, že já se cítím poslední 2 dny docela dobře, i v noci spím. Řekla jsem si žádný stres a přímo si ho zakazuju.
Taky mě uklidnilo to, že v po mam konec 33 týdne, takže kdyby něco, malá už je vcelku hotová. Mě nějak i přešla ta únava, je to fakt zajímavý, já teda zase začala jíst těhotenské vitamíny, asi týden denně, brala jsem si to vždy když jsem byla unavená. No a taky prý po tom rostou děti a já chci aby malá ještě trošku nabrala.
Já mam prasklou žilku pod kolenem zezadu, je to fakt hnusný, stehna jako sloupy a už se na sebe fakt radši koukat nebudu, přitom mam 13 kg, ale zase před těhu jsem přibrala po úraze 6, takže mam jako 20, doufám, že to dám dolů…ale začala mě šíleně svědit kůže, je to fakt nepříjemné. Já mam strie ještě po dcerce, takže ted se jen roztáhly ![]()
Hezkou neděli holky
Fůj já se lekla že už jsi porodila když jsem viděla fotku
krásná
no hele prej se říká že před porodem tě najednou přepadne dobrá nálada a pocit síly a že jako všechno najednou zvládáš
no ale to je ještě brzo
jinak jsem ráda že je ti už je ti lépe ono se s určitýma věcma stejně nic nenadělá a zbytečný stres pak jen vše zhoršuje
holky už aby jsme to měly za sebou co? s tím balónem se fakt pořádně nedá nic dělat ![]()
Já sem sem dávala jako avatar fotku syna když jsme šli s porodnice a pořád tu vidím ultr Nelinky, proč mi to nejde změnit?