32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
13.2.13 17:38

@Nelly 66 jj drž se, přeji ať se vše rychle a dobře vyřeší (snad to není nic fatálního!) takové stresy jsou na ho… i normálně natož v těhu :evil: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
13.2.13 17:40
@natyber píše:
Jooo já než se vykecám že :palec: konečně jsem dostala papír na mateřskou tak se už taky budu povalovat doma jupííí :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
13.2.13 17:41
@natyber píše:
Jo a ty bolesti co jsem mu popsala to je prej normální a v tomhle týdnu už to můžu považovat za poslíčky, už se to prostě všechno tam dole začíná štelovat :lol:

takže možná máme poslíčky a ani o tom vlastně nevíme :lol: :lol: :lol: ale jsem ráda, že tě uklidnil, že to je normál :! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
13.2.13 17:47

@Ajuschak jj :lol: prej to teď už tak bude pořád :zed: jinak já strach nemám snažím se na to nemyslet na nějaké problémy pořád si říkám že medicína je sice na špici ale tělo ženy a vývoj lidského plodu se nemení a beru to tak jak to přichází je teda fakt že když mě někde začne dloubat tak mi taky vždycky hlavou prolítné néé ještě néé, ale skočím na gauč nebo si sednu a odpočívám a to na mě zatím zabíbrá tak snad mi to vydrží i k porodu :mrgreen: někde jsem to četla že bolest je taky hodně způsobená psychikou a když si představím první porod tak se mi dělá mdlo :jazyk: ale snažím se teď si vsugerovávat že to bude paráda :palec: no nevím jak se mi to bude dařit až to začne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
13.2.13 18:12
@Ajuschak píše:
@Lenka5512 jé koukala jsem že jsi z Mostu :lol: já z Litvínova, akorát teď žiju na Moravě, ale domů jezdíme minimálně jednou za měsíc, nikdy jsem tam nechtěla zůstat a teď mi ten sever fakt chybí ;) že nejdeš rodit do MO ;) néé, Chomutov chápu, většina kamarádek rodila taky tam… a tam nemaj to nedonošenecké? já myslela, že jo, v Mostě je (což mě překvapilo)… no taky jsem uvažovala, co bych zvolila, kdyby mě to náhodou chytlo dřív, když budu zrovna na severu… :nevim:

Jojo z Mostu, pocházim teda z Chomutova, do Mostu jsem šla za manželem ;) No do Mostu nechci ani za nic, ležela jsem tu jednou na gyndě a to pro mě byl tak deprimující zážitek, že snad nikdy víc, ale kdyby to přišlo dřív, tak bych do Mostu musela, je to s podivem, ale prý mají jedno z nejlepších oddělení na nedonošené děti, kam vozej maminky i z velkých měst, což mě dost překvapilo. Takže tam bych to řešila, kdyby to přišlo do toho 35 týdne, ale přeju si ať vydrží a jdem do Chomutova. Tam bohužel nedonošenecké nemají, berou maminky až od ukončeného 35. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
13.2.13 20:14
@Ajuschak píše:
@Nelly 66 jj drž se, přeji ať se vše rychle a dobře vyřeší (snad to není nic fatálního!) takové stresy jsou na ho… i normálně natož v těhu :evil: :kytka:

děkuju, no snažím se na to nemyslet, ale když má člověk o někoho strach je to těžké, mam dnes nějaké tlaky na čípek, nebo tak nějak divně bolí, máte to také? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
13.2.13 20:20

@Nelly 66 Hmmm tak to já nemám, mě pobolívá tak nějak v celém břiše, já pořádně ani nevím kde ten čípek mám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale za to vím kde má prcek nohy uplně zaseklý v žebréééch ani dýchat nemůžu já ho zastřelím :cert:
to mě mrzí že máš takové trable snaž se na to nemyslet nějak jinak zaměstnat mozek já vím ono se mi to snadno říká :mavam: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
13.2.13 20:23

@natyber mam to asi z toho stresu, dala jsem si vanu a je to trošku lepší..já malou fakt pod žebry necítím, asi ji mam zaseklou víc v pánvi :) Mě bolí jako dole a táhne to třísla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
13.2.13 21:41

Já teda taky cítím tlak spíš dole, na ten čípek hodně když něco namáhavějšího dělám nebo delší dobu chodím :? v žebrech vůbec, nejvíc kopanců kolem pupíku, úplně mi tam břicho dělá vlny sem a tam, dneska večer teda se zas extra činí, to jsou už dvě hoďky neustálých pohybů - vln a kopanců :roll: :zed: já v prvním těhu pohyby cítila fakt minimálně, jen jemně a tak pár záchvěvů do týdne, zato teď :! :! :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
14.2.13 11:57

No jo holky je to fakt že prostě každá těhule všechno cítí jinak a každé mimi je v bříšku taky jinak čilé a položené, ten můj žebrokopáč to je hrůza a dole cítím jen takové jakoby ťukání tak zvláštně dovnitř nedokážu to ani popsat :nevim: ale nic mě tam netlačí má tam hodně té vody tak to asi tak necejtím :roll:
a dnešní dotaz zní: včera mi ještě sestra řekla že mi budou dělat testy na streptokoka 8o no toto já jsem jelito a na nic se nezeptám tak nevíte co to jako je??? no to mě z toho klepne když jsem čekala dceru tak to bylo 100× lepší, pohodovější a klidnější teď si připadám jak pokusnej králík :cert: a stejně když něco bude špatně tak s tím nic nenadělám že, příroda je příroda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.2.13 13:16

Ahoj holky, @natyber to dělají kvůli porodu, aby miminko nechytlo streptotoka hned při narození víš? Dali by ti antibiotika, ale dělají ti to nějak brzy, doktor asi ví…
mě tohle třetí miminko taky kope nejvíc, i se vzpírá proti a to mě teda děsně bolí, jinak hodně cítím fakt pár cm nad pupíkem nožičky, jak se otáčí, posouvá…
na ten čípek to cítím taky, hlavně nejhorší je, když mi něco upadne a musím se předklonit, to mě bolí jako stydká kost a podbříšek, fuj..mě už taky klepne. Dnes jsem kv tomu stresu u dr nebyla, snažím se být klidná, od včera od oběda jsem skoro nejedla, jen banán a přesnídávku, vůbec nevím jak to ovládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
14.2.13 14:37

Jj streptokoka dělaj pokaždý před porodem, většinou gyndaři ještě než odešlou do porodnice, ikdyž mě prvně dr. odeslala už v 35. tt a testy nedělala, v porodnici to neřešili, to až já aktivně jsem se přihlásila s dotazem den před porodem :mrgreen: :mrgreen:
jinak já nevim jak vy, ale JÁ se už neohnu :nevim: :evil: jakmile se o to pokusím, udělá se mi okamžitě mdlo a nemůžu dýchat, sekla bych sebou… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
14.2.13 14:45

A to dělají jako jak ty testy na streptokoka? a jak to může mimčo chytnout jako když leze ven, tak to dělají jako nějaký výtěr spodku :nevim: no holky neděste mě já žádný antibiotika nechci to uplně nesnáším :cert: no to jsem zvědavá, mám celý těhu výtok ale to snad streptokok není :roll: @Nelly 66 drž se to myslím neva že moc nejíš mimčo si bere ze zásob v těle akorát tobě aby se z toho nedělalo blbě jinak chápu že to je těžký :andel: jo a hoky já se ohnout tak snad břicho praskne :lol: snažím se jít vždycky do podřepu ale znáte to když smejčím a chci něco zvednout a zapomenu na podřep, ohnu se a to je bolest teda dole v břiše a nejhorší je pro mě obouvání, mám ještě tak blbý boty a než se do toho nasoukám tak si myslím že rodím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
14.2.13 14:48

Jo a jak vás to bolí na ten spodek tak to mi říkala kamarádka že to tak měla taky ke konci a že si kolikrát myslela že jí tam někdo vráží kudlu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.2.13 15:23

@natyber dnes v obchodě mi spodem projela jako by jehlice, ale já to cítím spíš jako když dlouho sedíš a tlačí tě to dole. Není to časté, ale nepříjemné jo. Toho streptokoka mít vůbec nemusíš, čeká nás to všechny, je to jako prevence fakt Naty..
já ještě pořád nosím boty na širokém podpatku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky