32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
12.2.13 20:27

@Lenka5512 ahoj, hlavně klídek žádnej stres, jesli máš kontroly v pořádku tak buď spokojená a nepřemýšlej coby kdyby, vím že občas to nejde taky si někdy říkám co v tom břiše dělá kolikrát jsou to takový škubance až si říkám jestli mu něco nevadí, ale chce to pozitivní myšlenííí :palec: no jo a spaní to je co to je horor já zrovna nespala nijak zvlášť na břiše, ale už se na to tak těším až si narovnám záda a budu spát na břiše do smrti :mrgreen: teda to mlasknutí nevím co myslíš já nic takového nemám i když teď mě napadá že občas cítím a slyším takový jakoby lupnutí nevím jak to popsat jako když si pšoukneš pod vodou :oops: ale to asi není ono viď? chi, chi já to tak neřeším tak ti nepovím :nevim: hlavně musíme vydržet, já když si představím že mám termín až za dva měsíce tak mě polejvá horko :P už teď mám břicho jak merunu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 20:29

Já zatím 0kg, teď jsem na své původní váze, jak mi bylo těch 5 měsíců tak zle, tak jsem zhubla 6kg, ty jsem teď dobrala :lol: a sušenku taky musim mít denně :jazyk: nebo něco sladkého - dortíček nebo koláček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.2.13 20:31

@Nelly 66 teda průjem ti nezávidím, ale možná lepší než zácpa :mrgreen: néé dělám si legraci musí to být nepříjemné, ale snad to slepák nebude ono to teď řádí zrovna dneska jsem měla jet ke kamarádce a volala ať nejezdím že maj všici průjem, tak se opatruj ať to co nejdřív přejde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 20:34

@Lenka5512 a kdy máš termín? jinak to cítím stejně, taky už bych se ráda vyspala a zase chodila se psem apod na tůry, ale nechci se rouhat, hlavně ať je malý OK, ještě asp. 3-4 týdny vydržet :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.2.13 20:34

@Ajuschak coooo 8o no tak to se máš to je teda bledá závist :pocitac: a já jsem jak valibuch :cert: jooo sušenku si taky dám nebo koláček :oops: podle mě od všeho kousek neškodí, teda všechny ty testy co mi prováděj mám ok tak si říkám proč se nervovat jídelníčkem pro mě je horší vměstnat do sebe nějakou tu zdravou stravu, ale jím tuny ovoce a zeleniny to miluju tak snad vítamínů mám dosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 20:49

@natyber hlavně že máš UZV OK :palec: já byla min. týden (jsem o týden víc asi než ty) a malej měl 1700 g, tak snad už nějak enormě nepřibere, u nás ve famílii maj všichni děti 4kg a více, tak doufám, že to u nás nebude :mrgreen: ikdyž břicho mám monstrózní, ale vody mám asi normál, nebo alespoň na UZV nic neříkali ;)
s tím jídlem to já taky v těhu neřeším, naopak, dopřávám si na co mám chuť a kdy mám na to chuť :lol: a jím všechno na co mám chuť, nějaký pindy co se v těhu jako nemá neřeším (například NIVU - na té ujíždím celé těhu, nebo různé majonézové saláty, které normálně vůbec nejím a teď mi chutnají :D ) teď si dokonce dopřávám sklenku šampaňského (valentýnského - manžel má zítra i pozítří noční, tak jsme si dali už dnes) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.2.13 21:04

@Ajuschak :palec: :palec: :palec: jo, jo, přesně tak já jím taky co mi chutná prostě je to jednodušší a né počítak každou kalorii a měřit hladinu cukru chápu když má některá maminka opravdu nějaký problém tak se musí trochu hlídat ale některé dle mě občas až moc stresují mě stačí když dr. řekne že se nic neděje že je vše v pořádku a to je pro mě důležité :) jednou mě sestra sjela že jsem za 3týdny přibrala 4kg :oops: no ale co můžu dělat necpu se jak zjednaná jím tak nějak v normě hold máme každá jiný metabolismus a prostě ta váha je různá, já zas ujíždím na pivu hrozně mi chutná a tak si klidně cucnu pivo je zdravééé :mrgreen: nivu si dám taky když je chi chi, ty jo 4kilový macci to už teda já taky doufám že z něj nebude buřtík abych ten porod přežila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.2.13 21:09

Jééžiš on bude ten valentýn no jo to bych měla vymyslet nějakou véču ať je aspoň náká romantika :mrgreen: když už nic jiného :P a ještě dotaz holky, máte sex? já totiž né neb si připadám jak hrošice a hlavně nemám chuť přítel je sice v poho pořád říká jak jsem krásná a že to vydrží ale asi mu z toho už hrabe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 22:09

Hele já jsem špinila kvůli té placentě co mi zasahovala do por.cest tak nám ho dr.na nějakou dobu zakázala, manžel se sice jako držel, ale bylo to na něm znát, že je z toho (nebo spíš bez TOHO :mrgreen:) špatný :lol: ale teď nám ho zas povolila, tak jo (mírný) ale jako jak říkáš NATYBER, připadám si jak hroch nebo velryba uvízlá na mělčině, není to ono :evil: taky si říkám, jestli to není tím, že čekáme kluka, celé těhu na to moc chuť nemám, když jsem byla těhotná prvně s dcerou, tak jsem naopak byla furt nadržená a měli jsme sex furt až do porodu, takže manžílek byl zmlsaný a teď se nějak těžce smiřuje s tím, že to není jak prvně, ale co nadělám :nevim: kamarádka byla těhotná jak já prvně, čekali kluka a sex vůbec neměli a furt nechápala, že my jo a že mi to neva a já zas nechápala jí, že ho nemaj, když jsem tak nadržená, no tak teď už ji úplně chápu :! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 22:15

Jo a bez piva bych asi první měsíce nepřežila, to byla jedna z minima věcí co jsem mohla pozřít ale moje babička mi říkala, že ona to taky tak měla, když čekala strýce, že jí bylo ze všeho zle, tak pila celé těhu pivo! když jsem byla těhotná poprvé tak jsem zase poslední měsíce byla pomalu závislá na burčáku, furt jsem chodila ucucávat :jazyk: ale porodní asistentka na gyndě mi říkala, že to je v poho, že se z alkoholu zbytečně moc děla bubu, že samozřejmě chlastat jak duha nebo tvrdý rozhodně ne, ale dát si dvě deci vínka nebo pivka vůbec neva :dance: že to spoustě žen naopak pomáhá na žaludeční nevolnosti nebo nízký tlak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.2.13 22:31

Teda vy jste se tu rozepsali, to jsem rada! Leni vitej. Jinak jste resili sex, do 24t jo, ale ja nemam ani chut, tak chudak chlap, ale tak zase nadrbanyho bych ho nenechala. Ale ted mam stejne zakaz a i me to pak bolelo. Chape to, takze ok. Ja drive nymfomanka a ted se bojim ze zustanu chladna! Ja se ani nechci tulit, tak nevim! Taky miluju majonezu, salaty a cokoladu a to jsem to nejedla. Nj mala si zada, no a pivo jsem pila u syna, nutil me! :) ted si dam nekdy 2dcl cervenyho, snizuje tlak, dobre spim a uklidni me to, ale to jen tak 1×tydne. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 22:44

Holky a už se nějak chystáte? jako výbavička (praní a žehlení), věci do porodnice atd? Btw jak to máte s kočárem, jste pověrčivé, že nemá být doma :nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.2.13 22:57

Ja mam vse uz slozene ve skrini, postylku u postele, cestovni s prebalovakem v obyvaku. Jinak kocarek u nasich. Pleny do zasoby. Tasku jeste nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 23:16

@Nelly 66 takže už to máš vyprané a vyžehlené :?: já mám nachystanou komodu a tam naskládané neutrál věcičky po dceři 56-62, teď mi dovezla kamarádka pytel klučičích věcí, zavinovačku atd, taky jsem vytáhla plínky a osušky, tak zvažuju, jestli to už vyprat a vyžehlit, jestli to není moc „dopředu“ :?: povlečení, mantinely atd mám vyprané a uložené od doby, co jsme dceru přestěhovali do normální postele (to už bude nejmíň půlrok, no možná dýl) - myslíš, že to mám znova vyprat a přežehlit :?:
a kočár máme doma v hostinském pokoji, já jsem pověrčivá, tak bych ho nejradši šoupla někam jinam, ale nikdo v okolí nemá na kočár místo, leda sklep nebo garáž, tam se mi ho zase dávat nechce, aby se neušpinil a nezaprášil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.2.13 23:30
@Ajuschak píše:
@Nelly 66 takže už to máš vyprané a vyžehlené :?: já mám nachystanou komodu a tam naskládané neutrál věcičky po dceři 56-62, teď mi dovezla kamarádka pytel klučičích věcí, zavinovačku atd, taky jsem vytáhla plínky a osušky, tak zvažuju, jestli to už vyprat a vyžehlit, jestli to není moc „dopředu“ :?: povlečení, mantinely atd mám vyprané a uložené od doby, co jsme dceru přestěhovali do normální postele (to už bude nejmíň půlrok, no možná dýl) - myslíš, že to mám znova vyprat a přežehlit :?:
a kočár máme doma v hostinském pokoji, já jsem pověrčivá, tak bych ho nejradši šoupla někam jinam, ale nikdo v okolí nemá na kočár místo, leda sklep nebo garáž, tam se mi ho zase dávat nechce, aby se neušpinil a nezaprášil :(

Jj vyprane a vyzehlene od 30t. To vis, porad mam v hlave ten predcasny porod! Ale mantinel a povleceni mam ve skrini, povliknu to az prijdem! Ale porad neco dopiram a kupuju. Ten kocarek nevim, ja ho mam hore u nasich a druhy v byte. Jaky mate? Jsem posedla koukanim po kocarkach :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí