32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
13.2.13 10:59

@Nelly 66 Nestresuj se :cert: :cert: :cert: víš že to není dobrý, musíš myslet pozitivně a bude to ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
13.2.13 11:02

@natyber já chodím spát kolem 1 h ranní, protože malá slečna má nejvíc práce :D včera to teda bylo luxusní, skákala snad na trampolíně :D No a koukám, že máme všechny stejné příznaky, takže už jsem úplně vpohodě, protože stejně teda budu přenášet, protože asi nemam hormony pro porod, to mam po mamce, oba nás měla císařem. No a já oba vyvolávané na 40tt, za týden přestanu brát magnesium, aby mi to nebrzdilo otevírání. Já jdu na kontrolu 21, takže jsem taky zvědavá. Holky jak často vám dr dělal ultrazvuk? Mě zatím jen ze začátku asi 3×, pak ve 12 tt ten screening v hradci a pak ve 20 a pak až na 31. Já bych byla nejdradši, aby koukl každou kontrolu :lol: už mam chodit po 14 dnech, jinak jsem celé těhu chodila co tři týdny.
No a nejhorší je jak padne 39 týden a nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
13.2.13 11:03
@natyber píše:
@Nelly 66 Nestresuj se :cert: :cert: :cert: víš že to není dobrý, musíš myslet pozitivně a bude to ok :mavam:

budu, slibuju, díky…
takže už to slíbit nemůžu, něco ošklivýho se nám přihodilo v rodině a já se to dozvěděla poslední…

Příspěvek upraven 13.02.13 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
13.2.13 11:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
13.2.13 11:24

@Nelly 66 no tak to já si připadám že mě kontrolujou až moc, na každé kontrole na gyndě UZ pak cukrovka, odběr plodovky a v Sanusu asi stokrát na velkým UZ tam jsem byla i včera a dnes do poradny tak já jsem tak zkontrolovaná že to až není normální :nevim: ale zase jsem ráda že vím že je vše ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
13.2.13 11:27

@Nelly 66 a tobě nedělaj v poradně UZ??? někde jsem tady četla že pjišťovna proplácí jen asi tři nebo jak ale to mě přijde divný mě ho dělaj fakt při každé prohlídce spodní rychlej na čípek a pak přes břicho a nic neplatím chodím teda k dr. ze sanusu tak nevím jak to je jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
13.2.13 13:39
@natyber píše:
No ženský, vy snad vůbec nespíte :cert: za jednu noc tolik příspěvků že jsem to četla jak román :mrgreen: já už jsem taky nachystaná, ale povlečenou postýlku nemám taky udělám asi až přijedem domů jinak kočár u tchýně jupí už se na něj těším, já právě všechno vyprala a naskládala a mám už i pro mrňouse sbalenou tašku ve skříni neb ten můj by pak určitě vzal něco jinýho :zed: no ale pro sebe si to jen tak střádám na hromádku a hlavně si furt říkám co si mám sakra všechno vzít :nevim: no je fakt že dnes se dá hned vše koupit tak kdyby něco chybělo zavolám taťuldu ať vlítne do krámu :lol: jooo holky jak tady na začátku padlo něco o těch poslíčkách tak já nevím zda to není brzo ale dnes jsem vůbec nespala, občas mě pobolívalo v podbříšku na pravo jako při MS ale včera kolem 12h to teda ženy to bylo až moooc :cert: celý podbříšek a fakt jako hodně a několikrát až jsem z toho chytla nervy a nemohla jsem vůbec spát. Dnes jdu zas do poradny, chi chi já tam chodím k těm dr. jak do krámu :pocitac: tak se ho musím zptat a doufám že se tam dole zatím nic nechystá ještě aspoň 4 týdny bych chtěla vydržet :cert: dceru jsem 4 dny přenášela tak snad to teď nebude tak brzo, ale holky jak jsem se nebála tak jsem si včera říkala že to bude masakr uuuáááá :zed:

já měla večer tak úděsný tvrdnutí a bolebřich (taky jak při MS), že jsem spát vůbec nemohla :nevim: tak pak dej vědět, co ti v poradně řekli na ty bolesti :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
13.2.13 14:36

@Lenka5512 takže to jsme téměř stejně - ty 2. já 3. 8) a taky chlapeček, jo :mrgreen: kde budeš rodit? jinak s tou placentou - placenta ve 33.-34.tt je plně vyvinutý orgán a už jen stárne a pomaličku se chystá na svůj konec, takže tu zmínku dr. bych asi brala jako normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
13.2.13 16:18

@Ajuschak: jojo, taky klučina…jestli mu teda do porodu piňďa neupadne :) jmenovat se bude Tomáš. Rodit budu v Chomutově, pokud u mě miminko vydrží do 35+0, protože jinak bych musela jinam. Jinak děkuji za uklidnění s tou placentou, já to brala tak, že jako iž se mám chystat, že to přijde, když už je plně dozrálá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
13.2.13 16:20

@Nelly 66: Já mám taky strach…při každým zabolení, píchnutí, nebo tlaku se strachuju že už je to tady a že je to brzo a co teď atd., už mi to asi leze na mozek a chtělo by to už finále :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
13.2.13 16:30

@natyber nn ultrazvuk mi nedělá pokaždé, u syna skoro pořád, tej ne, asi proto. Já jdu zítra k dr, potřebuju něco na uklidnění, nějaké trable v rodině a nějak to špatně nesu, tak abych neporodila opravdu brzo, taky at mě prohlédne. Asp budu klidná…
Leni to mi povídej, taky se hrozně bojím, ale můj strach co jsem pocitovala nepatřil miminku, jen takový pocit co mě pořád zžíral a dnes už vím proč, takže proto jdu zítra k dr…cítím se tak hrozně. Už jsem byla dnes 4× na záchodě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
13.2.13 17:28

Čus maminy :mavam: tak jsem se zas nic moc nedozvěděla ale na další kontrolu jdu za týden 8o no doktor je z toho břicha v šoku že je velký a chce mě prostě vidět :nevim: ale je dobrej já mu věřím uklidnil mě že vše je v naprostém pořádku jen ho zaráží tolik té vody a ta velikost břicha ale mrňous má váhu normál čípek v poho cesty neuzrálé no tož to mě má asi jak pokusnýho králíka oni ti dr. ze sanusu se hodně věnujou tomu prenatálnímu vývoji jak mě asi používá na zjištování informací :pocitac: @Nelly 66 nevím co máš za trable, ale drž se v tomhle stavu je to těžké být klidná když tě potká něco špatného ale držím palce ať jsi v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
13.2.13 17:30

Jo a ty bolesti co jsem mu popsala to je prej normální a v tomhle týdnu už to můžu považovat za poslíčky, už se to prostě všechno tam dole začíná štelovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
13.2.13 17:31

Jooo já než se vykecám že :palec: konečně jsem dostala papír na mateřskou tak se už taky budu povalovat doma jupííí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
13.2.13 17:35

@Lenka5512 jé koukala jsem že jsi z Mostu :lol: já z Litvínova, akorát teď žiju na Moravě, ale domů jezdíme minimálně jednou za měsíc, nikdy jsem tam nechtěla zůstat a teď mi ten sever fakt chybí ;) že nejdeš rodit do MO ;) néé, Chomutov chápu, většina kamarádek rodila taky tam… a tam nemaj to nedonošenecké? já myslela, že jo, v Mostě je (což mě překvapilo)… no taky jsem uvažovala, co bych zvolila, kdyby mě to náhodou chytlo dřív, když budu zrovna na severu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí