32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
12.2.13 07:50

@HankaB dnes mi je zatim dobre, jen se nejak cistim, ale to je asi po horciku. Jo nakonec budu prenaset:) myslim na vas, urcite pisni az to bude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 09:58

Holky, takovej blbej dotaz, ale jak poznám ty poslíčky? :nevim: Končím teď 32 tt a cítím se teda příšerně, břicho mi tvrdne už půlky 2.trimestru, brala jsem i 6 magnézek denně, vcelku to pomáhalo, ale teď je to teda opruz, spíš bych spočítala chvilky kdy není tvrdé (někde jsem vyčetla, že normální je v tuto dobu 20 max. 30 ztvrdnutí za den), poslední dny se přidalo i takové pobolívání podbřišku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.2.13 12:16

@Ajuschak me taky tvrdne co hodinu, takze je to asi vpohode. Tlaci me zaludek, asp se necpu. Nejvic mi vadi ty zada. Dnes budu jen lezet, stejne jsem porad tak unavena! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.2.13 12:40

@Ajuschak ahojda, právě si taky říkám jak to poznám když břicho tvrdne skoro od začátku a teď se přidalo pobolívání jako při MS, ale oní ty poslíčci jsou něco podobného a až příjde porod tak to na stopro poznáme uuuáááá :zed: já ten hořčík jedla ale přišlo mi to stejné tak teď nejím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.2.13 12:45
@Nelly 66 píše:
Diky, je mi 31,zadna mladice, je to fakt znat ty roky. Hl asi ze uz ty vazy dostaly zahul minule. Syn mel 4kg, sestra nechapald kde jsem vzala takovy bruch na moji postavu. Jinak mleko taky piju, i z krbice hihi. Cekame holcinu, tak doufam, ze 4kg nedame :mrgreen:

jééé 4 kg tak to já bych praskla, právě se bojím že budu mít buřtíka a to bude horor :pocitac: já čekám kluka tak se modlím aby nebyl tlušťoučkej no nějak ven musí tak si s tím nemůžem tak lámat hlavu :D dneska jdu na večer na ten velkej uz tak jsem zvědavá kolik za těch 14 dní přibral, mám břicho jak meloun ale asi je to tím že jsem menší a tak se to nemá kam vměstnat :mrgreen: taky bych už nejradši porodila ale říkám si že to tam ještě těch 5 - 6 týdnů musí vydržet i když už asi prasknu :jazyk: ale je fakt že to kolikrát vypadá děsivě a nakonec se jim nechce ven :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.2.13 12:47

A holky jste už doma nebo pracujete? Já ještě pracuju a už mi z toho hrabe, sice sedím u pc ale to sezení je teda s tím břichem pěkně na h… :( musím ještě vydržet do konce února a už se těším jak se pak budu povalovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.2.13 13:06

Ja jsem od zacatku na neschopence, proto je to tak dlouhe! Taky mam veliky, ale jen dopredu, u syna jsem nemela pas. Taky nevim kam se mi vesel! Je to znat pul kg navic porodit, od dcery vl 700g. Jsem zvedava ted.ale kdyz porodim na 40t, tak podle vahy co ma ted by mela tak 3600g. Citite take takovou unavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.2.13 14:34

@Nelly 66 no jo tak to musí být fakt dlouhé, ale já už se na to těším v práci je to hrozný to sezení a pak přijdu domů a už se mi nic nechce a unavená jsem právě nějak poslední dobou víc, celý těhotenství jsem byla docela ok občas jsem po o usnula :) a večer jsem dlouho vydržela u telky ale teď si musím odpočnout přes den a většinou usnu no a večer padne desátá a mažu spát ale asi je to tím že se často v noci budím neb se furt převaluju, jeden bok, druhej bok pak na záda pak musím čůrat pak zas než usnu no znáš to :roll: a nejhorší jsou domácí práce, začnu něco dělat za 5 minut mě píchá v břiše na pravo jako kdybych běžela maraton tak šup na gauč odpočnout a zas pokračovat no je to nářez a bude hůůůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.2.13 14:41

A co říkáte na kopáníčko do žeber to je paráda, mě se tam malej pořát tak mele až to bolí, vždycky se tam tak našponuje až se mi udělá velká boule na jedné straně a to pěkně bolí, vždycky mu hubuju ať se kouká posunout, chi,chi.Je hlavičkou dolů takže má nohy hore a přijde mi že je zašprajclej v žebrech a tam kope a kope :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.2.13 15:09

@natyber no dneska mě taky teda začalo bolet v pravo, k tomu od rána průjem, tak lítám, ak jsem se lekla, aby to nebyl slepák, protože mam chronický, chytne mě jednou za čas. Jinak také polehávám, jenže na pravém boku to jde, to i tak usínáme s peřinou mezi nohama :D ale když jsem v obýváku a koukáme na telku, tak musím ležet na levé, nebo záda a to mě malá dloube dolů jako kdyby se odrážela od toho gauče, tak musím na záda. Jinak já kopání do žeber necítím, mam jí nějak níž v pánvi a cítím jen nad pupíkem tak 5 cm myslím kolínko, občas tuknutí vlevo vedle pupku a jinak boule jak se mi tam pohybuje, je docela divoká :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 18:47

Já jsem taky doma na rizikáči, prvních 5 měsíců mi bylo megablbě a nemohla jsem nic téměř nic pozřít (ani vodu blééé), pak zase problémy s placentou, kterou jsem měla nízko a při menší námaze z ní lehce krvácela :? v tom pravém podbřišku mě taky hned začne píchat jak chvíli jdu nebo něco fyzicky náročnějšího dělám :evil: kopání do žeber u nás zatím taky neprobíhá, ale vbírá si to na močáku (asi ručičkou) a to je teda horor :mrgreen: hele, taky furt lítáte na WC? Mě stačí se zvednout, nebo chvíli jít a ten ten tlak dole a hned musim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 18:50

Jinak spaní to je kapitola sama pro sebe :zed: na zádech nemůžu dýchat a je mi mdlo, na boku se to zas nelíbí prckovi a zuřivě kope (asi když ho přimáčknu), jedinou záchranou je kojící polštář, o ten se zapřu a nepřevalím tolik na břicho, tak to nějak vydržíme :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.2.13 19:02

@Ajuschak do mocaku jsem si uzila do 30t, pak se asi otocila a uz tak zustala. Myslela jsem.ze mi to cele vypadne. Ted me sem tam zduchne hlavinkou. Jinak ja jsem na zachode 4× za noc a ve dne ani nevim. To spani je mazec, kojici polstar nemam, ale ta perina mi taky pomuze. Kolik mate hore? Ja 13kg,1× denne musim susenku, jinak ovoce a jogurt. Porce mam jako dcera 9 a stejne to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.2.13 19:15

Čus ženy :lol: tak na uz vše ok jen furt dr. řešil to množství plodovky ale prej to neva jinak prcek od minule přibral, má 1823g a já jsem teď 31+4 a jemu to vycházelo na 32+5,ale to je prej taky v normě tak snad ok hlavně aby mi ta voda nepřibejvala abych nepraskla a nevyplavila byt :mrgreen: :mrgreen: asi nafouknu matračky :jazyk: jinak já přibrala 14kg a na noc jsem vytáhla jednu huňatou peřinu kterou si vždycky sruluju do rule strčím mezi nohy celá se tím omotám a pak se druhou přikreju :zed: přítel šílí že se nevejde do postele no ale co mám dělat když jinak je to nepohodlné že :palec: a prcek mě mlátí hlavou do močáku takže mám pocit že bych na wc mohla bydlet a ty nožičky má fakt hustě zaseklý v žebrech to spodní žebro mám hodně omlácený dost to bolí když se začne protahovat no a okolo pupíku máva asi ručičkama a to vypadá jak kdyby snad se chtěl vyvrtat ven no je to mazec :cert: v noci chodím čůrat zatím jen 2× zato přes den snad každou půl hodinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
12.2.13 20:12

Ahoj, mohla bych se k vám přidat? Já jsem dneska 33+1 a už si připadám jak ležící pacient někde na LDN. Ten tlak na spodek je příšernej, občas mám až strach, že ze mě miminko vyletí jak raketa. Teď asi poslední týden jsem začla pozorovat další zajímavost…v břiše mi občas jakoby " mlaskne " až je to slyšet, ale jinak se nic neděje. Tak to mi hlava nebere, co by to mohlo být. A celkově v tom podbřišku mě píchá jak jehličkama. Chtěla bych ho už mít venku, chybí mi spaní na břiše, normální chůze atd., znáte to ;) Ale ještě bych měla strach, že by při případným narození mohl mít nějaký obtíže nebo nedejbože následky, tak musíme oba vydržet. Táhne se to nehorázně celý to těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí