Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
POčky tak jeslti MS měla být 1.2. a máš klasický cyklus kolem 30 dní tak jsi tak v 6. týdnu ![]()
Počítá se to od poslední menstruace, pravděpodobně jsi měla ovulaci spíš později než je obvyklé a proto je miminko tak malé. Teď musíš jen čekat a doufat, že je vše správně a miminko bude prospívat
Držím palce ![]()
Ahoj, já měla mít MS 4.2. a // mi vylezly včera. K dr půjdu tak za 14dní a uvidí jen váček
u prvního jsem to měla taky tak, // 36DC, KO za 14 dnů a jen gestační váček, dr. ani stáří neurčovala, objednala mě za dalších 14dní a do už bylo
a to mi napsala 6+4 myslím
Takže možné je všechno.
@Dice no mám v tom právě chaoz, vůbec jsem si 2 měsíce nenapsala
Navíc mi nějak blba menstruace, dost jsem před ní špinila, většinou mívám menzes po 26-28dnech. Právě nechápu ten 3 týden, je mi jasné, že musím počkat, ale tak znáte to zvědavost… Dr mi prostě řekla, že se jedná o těhotenství, ale že je vidět zatím na správném místě v děloze vajíčko, ale není tam ještě zárodek
U prvního jsem to měla úplně jinak, takže jsem z toho jelen a spousta otázek mě napadla až když jsem ordinaci opustila
Mám brát Duphaston na podporu těhotenství.
Příspěvek upraven 11.02.13 v 14:09
@Dice no mám v tom právě chaoz, vůbec jsem si 2 měsíce nenapsala
Navíc mi nějak blba menstruace, dost jsem před ní špinila, většinou mívám menzes po 26-28dnech. Právě nechápu ten 3 týden, je mi jasné, že musím počkat, ale tak znáte to zvědavost… Dr mi prostě řekla, že se jedná o těhotenství, ale že je vidět zatím na správném místě v děloze vajíčko, ale není tam ještě zárodek
U prvního jsem to měla úplně jinak, takže jsem z toho jelen a spousta otázek mě napadla až když jsem ordinaci opustila
Mám brát Duphaston na podporu těhotenství.
Tak je možné že jsi měla ovulaci později a nebo vůbec MS měla přijít později než toho 1.2.
No a pokud tam Dr. něco viděla, tak fakt nezbývá než čekat…
@sunnyho.motylek píše:
Myslím, že se spletla 3tt je týden před ms
3tt je týden je jeden týden po očekávané ms ne? pokud vezmeme v potaz že ovu proběhla v půlce 28 denního cyklu?
@Dice Hm, ukazovala mi to, byla to bílá kulička uprostřed dělohy…Zajímaly mě ty výpočty, prostě ten 3týden mi přišel divny, no uvidíme.
Díky holky.
Holky nevím, ale podle toho, co píšou tady http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi, tak se těhotenství počítá od prvního dne poslední menstruace ![]()
Dr. asi myslela týden od oplodnění. Řekla, že jsi 3tt, tak si k tomu přičti 2tt (od 1 do 14DC) a jsi nějaký 5tt. To už nějaká tečka může být vidět na utz ![]()
Ahoj, minulý týden jsem měla na 3 testech 2čárky, dneska jsem byla u Dr a ta mi řekla, že na ultrazvuku vidí v děloze vajíčko (malý puntík) a že jsem tak v 3 týdnu. Jsem z toho zaskočená, protože jsem si myslela, že v 3týdnu ještě dr nic nepozná. Mám trošku problém s tím, že jsem si zapomněla zapsat menstruaci, takže přesně nevím, kdy jsem měla menzes dostat, ale podle výpočtů to mělo být kolem 1.2. Vůbec nechápu jak se to počítá??? Min. týden jsem jeden den trošku špinila, tak mi to v hlavě šrotuje, jestli není něco špatně. Na kontrolu mám jít za 2 týdny. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Omlouvám se za anonymitu.