3.týden těhotenství - jak se počítá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2575
11.2.13 14:24

@1pipa jinak jsou to hodně dobré stránky o těhotenství, jak pokračuje týden po týdnu (včetně 3D obrázků a videí) a je tam i kalkulačka, která ti spočítá předpokládaný termín porodu - dost informací pro nastávající maminy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.2.13 14:26

Ahoj a nemyslela dr. 3 týden stáří plodu když jsi nevěděla datum poslední menstruace? To by sedělo na 6 tt a tím pádem už viděla vacek :) :nevim: jinak gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
11.2.13 14:27

@Maky.p nad tím jsem už taky uvažovala. Takhle by to totiž sedělo a bylo by to jako u prvního těhotenství. Byla jsem na zástupu u jiné dr, takže je možné, že to tak myslela, mě to samozřejmě začalo šrotovat až doma. Taky mi trošku bylo divné, že nemluvila o té tečce jako o váčku ale o vajíčku. Ach jo, vím prd, ale tak co dopadne to tak jak má…
Holky a nebraly jste některá ten Duphostan? Mě to moc nejde pod nos to brát na udržení, říkám si, že když má mimi být, tak to musí zvládnout, v opačném případě si musí tělo poradit a vyčistit se. Ale vím o tom úplný houbelec :think: Co to je vůbec za prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
11.2.13 14:27

Počítá se to od prvního dne MS, a třetí týden je 2+ něco což je uplná blbost…
Dr asi myslela 3. týden po oplodnění a tj. 5 týden a něco, což už by vidět mohlo být něco málo na utz. Asi jo protože ta první varianta je fakt divná…Asi se nevyjádřila přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.2.13 14:28

@ivulinaM ten odkaz je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
11.2.13 14:30

Pardon je to Duphaston ne Duphostan :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
11.2.13 14:33

@ivulinaM díky za odkaz :palec:

Jinak holky, díky za názory :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.2.13 14:46

@1pipa Já ho brala kuli hrozícímu potratu, no, nevím jak moc pomohl, ale teď se mi ten potrat vzteká v kuchyni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
11.2.13 14:47

@1pipa ono je divné i to, že byla ta kulička uprostřed dělohy, zárodek je přeci „přilepený“ na stěnu dělohy…nelítá si tam volně… nehledě na to, že třetí týden je týden před MS a mimi se nejspíš zrovna akorát uhnízďuje…něco jsi musela poplést ty nebo doktorka… třeba to upřesní, až přijdeš příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
11.2.13 15:07
@1pipa píše:
Pardon je to Duphaston ne Duphostan :oops:

Duphaston podporuje funkci žlutého tělíska, které je potřeba na začátku těhotenství. Beru ho také…měla jsem dva potraty, tak pro jistotu mi teď nasadil dr. duphaston…vysvětlil mi to takto: když potřebujete, aby kytička vyrostla a nezahynula, tak ji pohnojíte…no a duphaston je hnojivo :mrgreen: :mrgreen: Myslím si, že ti nijak neublíží, naopak pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.2.13 21:04

No ze školy si ještě pamatuju, že ve třetím týdnu (cyklu) oplodněné vajíčko putuje do dělohy ne? tž se třeba zahnizďuje a proto mluvila o vajíčku..ale spíš bych taky řekla, že myslela 3tt po ovu, či-li 5+xtt

gratulace :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
12.2.13 19:37

@1pipa v klidu - mě ho napsal taky - jsem v 6. týdnu (takže asi jako ty ;) ) a trochu jsem krvácela, takže mi doktor řekl, že se to sice stává, ale kdybych přeci jen znovu krvácela, tak ho mám brát :nevim: Sice jsem si ho vyzvedla, ale užívání nechám až při případném krvácení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
12.2.13 20:22

@ivulinaM díky a gratuluju. Já už jsem to teda začala užívat. Dneska jsem měla frmol a musela jsem dost tahat malého a břicho mě bolelo jak čert. Když jsem v klidu, tak žádné problémy. Takže možná že mi to doporučila brát i z tohoto důvodu + to špinění :nevim: Uvidíme za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 20:35

Tak to máš stejně jak já, v termínu ms sem začala špinit, podle ms sem byla 4+2 a v děloze nic neviděla a za týden v 5+2 už viděla váček s embryem a říkala, že je to hodně mladý těhotenství tak 4 tyden a jak to dopadlo vidíš u mě v podpisu.Tak držím palce, aby to tak bylo i u tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí