32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
17.2.13 11:29

No a včera jsem měla takovou sílu, že jsem pouklidila byt, utřela všude prach, srovnala vš, ještě potřebuju teda žehlit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.13 11:33

No vidíš to je to hnízdění nebo jak tomu říkaj tak moc neuklízej ještě musíš pár týdnů vydržet :lol: my máme velký byt a když někde začnu uklízet tak než dojdu na konec tak je tam na začátku zas binec :cert: do toho pes takže časté vysávání což jsem teď omezila ale já z těch chlupů šílím kord teď když tady bude mimi a tak musím donutit moji pubertální dceru a holky ta má u toho sto tisíc keců :cert: ale nakonec docela pomáhá :palec: no musím jí pořádně připravit až přijedu z porodnice tak aby se trochu smekala že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.13 11:36
@Nelly 66 píše:
Já sem sem dávala jako avatar fotku syna když jsme šli s porodnice a pořád tu vidím ultr Nelinky, proč mi to nejde změnit?

no právě jsi tam měla tu fotku z ultrazvuku a teď je tam foto mimča v růžové peřince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.2.13 11:37

@natyber to mi povídej, když nemam děti doma, to mam veliký byt, tak mam uklizeno, ale jakmile přijedou od táty, tak úklid je pryč!! Všude drobečky, papírky, hračky od obýváku až po pokoj a nádobí všude, to mam myčku, dceři je 10 a fakt nevim jak budu pak uklízet po 3 dětech, už ted mam z toho trauma. Nesnáším nepořádek, ale na jedné straně začnu a můžu odznova. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
17.2.13 11:37

My vidíme foto hezkého růžového mimi :lol: taky jsem si říkala, no ona snad už porodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.2.13 11:44

@Ajuschak no já to teda nevidím :D to je zvláštní…jj na to že měl 4 kg byl roztomilé miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.13 11:45

No právě, když jsem doma sama to je krásný čisťounko, a jak se ti dva (dcera a přítel) vrátí domů tak to začne akorát to nejsou hračky a drobky ale hadry, skleničky a všelijaký jejich předměty, taky si říkám jak to budu s mimčem zvládat když už na to vůbec nejsem zvyklá přece jen dcera už se o sebe postará sama nemusím k ní vstávat, i jídlo si udělá no budu z toho pěkně vypleská :jazyk: snad bude dobrou pomocnicí ale spíš si myslím že se na mě pěkně vyprdne :mrgreen: no kočárek snad povozí abych si oddechla :) holky nejvíc se těším na teplo, my koupili před 2roky s přítelem zahrádku cca 15minut pěšky od baráku který je v centru a tak se nemůžu dočkat jak ráno sbalím prcka a půjdu chytat bronz a pěstovat mu zeleninku i pes se tam vylítá no na to se fakt strašně těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
17.2.13 11:47

Já měla „hnízdění“ minulý týden, jsem vyprala závěsy, polštářky atd, poumývala důkladně všechna zákoutí, která jinak jen šmejknu mopem, na skříních utřela prach… no jestli do Velikonoc neporodím, tak stejně už asi nebudu nějakého jarního úklidu schopná s tím panděrem :mrgreen:
jinak běžný úklid - vysát, vytřít, utřít prach to bych mohla dělat denně, barák velkej jak kráva, dceři jsou 3 takže všude bordel :cert: a ještě k tomu ten její zvěřinec :evil: hrůza, taky to nesnesu :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.2.13 11:48

@natyber ty jsi někde přímo z Hradce? Já tej nechci číst zpětně, jak más starou dceru? Té mé bude ted 10 a už to teda začíná, mámo hm, nejdu, nechci, nemam čas, to je mazec. Ta nechce po sobě odnést nic když se nají!! To i ten malej ve 4 letech mi odnese talíř aspon do kuchyně na linku!! :lol:
No a víte holky čeho se nejvíc obávám? Takhle mam prádla jak na 5 lidí, peru denně a co teprve pak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.2.13 11:50

@Ajuschak ty máš takovou cácorku jo? Holky já sem asi cvok, ale já si vůbec nepamatuju i když to napíšete kolik máte dětí… :mrgreen: a jak staré :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.2.13 11:52

Musím ještě vyprat taky záclony, polštářky, deky a tak nějak bych měla mít vše hotové…přítel pak akorád vytře, no bude muset a zbytek si dodělám až budeme doma. Jako připravit postýlky, kočárek, komodu na přebalení atd… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
17.2.13 11:54

Jooo teploučko a zahrádka toho se taky nemůžu dočkat, až se zase vyvalím s kávičkou na terasu a kočár zaparkuju vedle… jen s tou zeleninkou nevím nevím, jestli to zvládnu naset :mrgreen: no záleží kdy a hlavně jak porodím (jestli budu po CS :evil: ) ale už se těším, až začneme první příkrmy pěkně z naší biozeleninky, 4 měsíce to akorát vyjde na dobu sklizně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.13 11:56

@Ajuschak no barák to musí bejt taky záhul a ještě s tak malým dítkem :zed: @Nelly 66 já jsem přímo z HK bydlím kousíček od Tesca a dceři je 14let(začala jsem brzy :oops: ) no a tu pubertu má fakt tak od těch 10-11 ti roků tak se máš na co těšit :jazyk: jo, jo ty menší děti jsou v poho ty mamince pomáhaj rády ale tyhle puberťačky to je občas na ránu :mrgreen: ale zase mi přijde jak to brzo začalo tak se to teď začíná trochu lepšit, už se s ní dá o čemkoliv mluvit i když já v ní na spoustu věcí pořád vidím malou holku no a to se jí nelíbí cítí se dospělá :pocitac: no kolikrát se v ní úplně vidím a pak šílím když mi v hlavě prolítne věta mojí mamky:počkej až budeš mít svoje děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.13 12:02

@Ajuschak ježiš já se táááák těším, představa že jsem s tím prckem zavřená v bytě a nebo se procházím po městě no to by mě kleplo, já už pěstovala v loni a docela se povedlo no a přítele to taky docela baví tak letos bude muset zaset on já budu jen ukazovat kam a co :palec: no a pak už si budu jen sklízet je fakt že na to je to parádička že si můžu alespoň tu zeleninu a ovoce vypěstovat a pro děti super, dcera miluje hrášek tak já nasela záhonek s tím že si pak dám pár pytlíků zamrazit, no a bohužel mi ho spásla celej :mrgreen: a hlavně to bude pohoda že bude male celý dny venku a máme tam i baráček a už tam mám i kuchyňku tak tam můžu i vyvářet přítel chce letos udělat podkroví abychom tam mohli o víkendech přespávat a hlavně se těším na grilovačky, i když jestli budu kojit tak si moc nepochutnám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
17.2.13 12:03
@Nelly 66 píše:
@Ajuschak ty máš takovou cácorku jo? Holky já sem asi cvok, ale já si vůbec nepamatuju i když to napíšete kolik máte dětí… :mrgreen: a jak staré :mavam:

jj v dubnu ji bude akorát 3,5 :mrgreen: ale naštěstí je hodně samostatná, všechno zvládá sama - obléknout (sama si jde i vzít věci do skříně a ví co a jak nosit, nemusím jí nic říkat, což jsem ráda, protože tatínek v tomto směru značně pokulhává a nechat oblékání jen na něm až budu v porodnici… to by byl haluz a do školky by chodila jak Chytrá horákyně :mrgreen: ) sama se nají, vyhraje si a naštěstí má zrovna to období kdy ji děsně baví pomáhat a domácí práce, takže toho hojně využívám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jediný co furt řešíme, je spaní, sice od léta spí ve svém pokojíčku, ale v noci se vždy vzbudí a přestěhuje k nám, no vůbec si neumím představit co budem dělat, až bude mimi, kor jestli bude v noci řvát :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí