32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
18.2.13 11:02

Zato já mám dneska nějakou depo :evil: :pocitac: a nechce se mi vůůůůůbec nic :x :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 11:29

@Ajuschak já měla v sobotu i v neděli :cert: :cert: :cert: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.2.13 13:40

Já mam taky dnes depku, jsem se vážila a skoro za 14 dní jsem nepřibrla ani gram. No nevím co na to doktor a to žeru, fakt holky. Já byla na nákupu a ted se mi také nic nechce, vařila jsem jen bramborovou kaši a uzené. Furt se chystám na bramborové knedlíky a nemůžu se dokopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.2.13 14:48

Tak buď ráda, žes nic nepřibrala, malá si bere co potřebuje ze zásob… hmm bramborové knedlíky s těmi manžílek taky furt opruzuje, že by je rád se špenátem a pečeným masem a mně se do nich táááák nechce :roll:
ikdyž teď jsem se přemohla, tedy svou dnešní absolutní megalenost a upekla štrůdl, jablíčkovo-zázvorové muffiny a asi ještě udělám bábovku, ať mám do zásoby do mrazáku, až mě zase chytne těhuchuť na sladké, beztak tu dnešní depku mám z toho, že jsem ještě neměla žádný cukr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.2.13 15:12

@Ajuschak :mrgreen: jojo proto jsem si vzala opět skleničku nuteli a trošku jsem se do ní pustila, ještě že mi jí vzal syn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 15:31

Uf už jsem doma a jsem zdrcená :jazyk: hmmm bramborový knedle, špenát a masíčko no jo jen nebejt líná :palec: to vaření to je dráma nebo spíš to vymejšlení :zed: my jsme včera spořádali zbytek buchty tak si taky říkám že zas něco napeču ono se to hodí když pak člověk neví co by do tý huby nacpal :P holky ten můj prcek se asi zbláznil dneska se zas mrská jak šílenej až si říkám co vyvádí vždyť už se tam ani nemůže vejít :nevim: děje se vám už něco s prsama? Mě se ani nehnou ani nebolej ani se nijak nezvětšujou a nic mi neteče :nevim: nebo to začne až porodem? já už si tohle vůbec nepamatuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.2.13 18:46

Mně teda taky ne, alespoň nic nepozoruju a podprdu mám furt stejnou (a doufám, že budu mít i po :! :! :! ) ale manžel tvrdí, že mlíko už začíná :oops: ;) :mrgreen:
tak jsem tu depku dneska teda pěkně zahnala v kuchyni, stihla jsem nejen štrůdl (a hádejte kolik z něj zbylo :! ), jablíčkové muffiny a tvarohovou bábovku a poctivý hovězí vývárek se zeleninkou ze zahrádky (mam nadělané směsky v mrazáku), to je hrozný jak je to ten kluk, tak jsem najednou úplně megapolívková :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 18:55

@Ajuschak no teda manžel se vyzná :mrgreen: já taky miluju polívky, navařím hrnec a pak chodím užírat :palec: ty seš teda kuchtička :potlesk: já mám problém vymyslet jedno jídlo :oops: ale je fakt že když mě to jednou za čas chytne tak to pak v kuchyni lítá :D no hlavně žes tím zahnala tu depku :kytka: ženy já mám dneska asi zas ty poslíčky nebo co to je :nevim: teď na večer často pobolívá jako při MS :pocitac: ale není to nic hroznýho akorát jednu chvíli mě tam pěkně píchlo až jsem nadskočila, fůůůj jsem se lekla že mi praskla voda, ale máme sucho tak ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 18:58

@Ajuschak neboj tu podprdu budeš mít i po, ale jen ve skříni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.2.13 19:00

No holky, byla jsem si dát vanu, docela hodně poslíkuju od probuzení po hodině, ztvrdne mi celé břicho, bolest že ji musim někdy prodýchat. No a ted poslední 4 h to pozoruju co 30 min, tak doufám, že to přejde. To je tou depkou, myslíte kdyby mě to nepřešlo, přeci jenom jsou to jen poslíci, mam jít ráno k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 19:10

@Nelly 66 8o 8o 8o no já ti nevím radši to hlídej a nejsem z těch co hned plašej a letěj k doktoroj ale v tvém případě, tlak, stres, délka těhu a takhle často možná by bylo lepší zajet tam mrknou a uviděj, možná budou na tebe koukat co plašíš, ale budeš klidná že tě prohlídli :nevim: a víš jak spousta ženskej porodilo v tomto termínu nechci tě strašit ale přece jen jsi skoro u konce tak možná lepší ta kontrola kdyby to nepřešlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.2.13 19:11
@Nelly 66 píše:
No holky, byla jsem si dát vanu, docela hodně poslíkuju od probuzení po hodině, ztvrdne mi celé břicho, bolest že ji musim někdy prodýchat. No a ted poslední 4 h to pozoruju co 30 min, tak doufám, že to přejde. To je tou depkou, myslíte kdyby mě to nepřešlo, přeci jenom jsou to jen poslíci, mam jít ráno k dr?

a jsou to jen poslíci :?: já je právě nepoznám, tak já bych už asi plašila ;) no uvidíš ráno, snad nám do té doby neporodíš 8o a kdy máš jít jinak na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.2.13 19:17

Může za to ten stres holky, jde o nemoc člena rodiny, vím to týden a hrozně se stresuju. Já to budu hlídat a kdyžtak pojedeme asi do Hk že Naty, když by to bylo předčasné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 19:29

@Nelly 66 no jasně do HK když to máš nejblíž, právě ten stres je sviňák :cert: a hlavně když máš ten tlak vysokej to taky není dobrý no hlídej to a uvidíš, poslíci by měli po nějaké době odeznívat ale pokud je to v kuse nebo dokonce sílící a pravidelné radši bych taky zajela do porodky aspoň bys měla klid když by tě prohlídli třeba by to nic nebylo ale třeba taky jo, tak myslím na tebe :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.2.13 19:48

@natyber dekuju, sla jsem si lehnout, tak uvidime, ale myslim, ze to prejde. Hk mam 25 km, taky myslim, ze pro predcasne je lepsi nez jicin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí