32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
20.2.13 10:40

@natyber tak to je ten odběr co se dělá ár týdnů před porodem kuli krevnímu obrazu, to se dělá teď každé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.2.13 10:44
@Nelly 66 píše:
Jj chodím pořád ke stejnému doktorovi, no on mi mimčo teda poslouchá tou trubičkou, tak to asi stačí, včera jsem cítila docela bolest když mi hrabal v čípku, jako kdyby mi tam chtěl vrazit prst, už to ma mdole fakt celé bolavé…
dneska se mě sestra u dr ptala jak mi je, tak jí říkám už daleko lépe, byl to stres a ona to jsem ráda…

trubičkou :?: 8o né že bych si teď nepředstavila takový ten trychtýř, co se používal před x lety :mrgreen: mně nějakým sonarem, no prostě něčím jako když dělá UZV a přes PC, při vyšetření jsem necítila vůb. nic, no ona řikala, že se to tam ještě hodně dlouho nechystá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.2.13 10:49

Já teda ani nevím kolik mám plodovky, nic mi neříkali, ale prcek je celkem malý (měl 1800g v 34+6 tt) a břicho mám megózní, já už v 5.měsíci vypadala jak s dcerou den přen porodem.. a přibrala jsem jen 4 kg zatim (mi sestra vynadala :evil: ) tak nevim, kde se to vzalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
20.2.13 10:50

@Nelly 66 fakt mi příjde, že ta plodovka je ve většině problém u maminek, co čekají kluky..
jak se dneska máš? já jsem se celkem dobře vyspala, ale vstávala jsem v 7 a teď mě přepadla nějaká únava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
20.2.13 10:51

@Ajuschak jj ten trychtýř :D no je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.2.13 10:53
@Nelly 66 píše:
@Ajuschak jj ten trychtýř :D no je to normální?

no neke fááákt :?: : 8o :mrgreen: a kolik tak tomu tvému gyndaři je? starší nebo mladší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
20.2.13 10:54

@Mamango byla jsem na té krvi, večer jsem brzy usnula, za celou noc mě vzbudila jen malá kopáním asi 1×, no a dnes jsem mluvila se sestrou na gyndě, tak mi říkala, že si tím také prošla, že ví jak mi je, tak jsme o tom povídali no a je to lepší, nesmím se nervovat..dneska mi bříško stvrdlo 1×, což je super… @Ajuschak jen 4 kg, já 13 co mě včera vážila, už mi to nějak nejde nahoru, ale jsem ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
20.2.13 10:55

@Ajuschak no řekla bych tak 55 roků, ono je těžký zapnout ultrazvuk, nebo šetří energiema no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
20.2.13 11:01

@Ajuschak tak to je super, jen 4 kg :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
20.2.13 11:02

@Nelly 66 já jsem z toho tvýho gyndaře vždycky u vytržení, když popisuješ jak probíhá ta kontrola :mrgreen: hlavní je, že je maličká v pořádku… no na 4 dítko si najdi jinýho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
20.2.13 11:14
@Mamango píše:
@Nelly 66 já jsem z toho tvýho gyndaře vždycky u vytržení, když popisuješ jak probíhá ta kontrola :mrgreen: hlavní je, že je maličká v pořádku… no na 4 dítko si najdi jinýho :P

ty jsi jako všichni tady :D prý mě 4 ještě čeká :D já nevim, to už bych nedala, já spíš holky přemýšlím co pak za antikoncepci, jsem z toho zoufalá…
Prášky, neumím je brát a tloustnu…nemam chut na sex, takže je nechci…

Tělísko mi zkoušel, ale nějak mu do mě nešlo, mam pevnej čípek, je to znát i u porodů no…

Přerušovaný sex…viz Nelinka

Kondom mam pálení a nelíbí se mi to…

No přemýšlela jsem i sterilizace, já fakt nevim… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
20.2.13 11:15

Jo a po injekci jsem nabrla 10 kg za půl roku, to bylo strašný…rok jsem to shazovala a neustále jsem krvácela… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
20.2.13 12:35

@Nelly 66 tak tohle taky řeším!! Taky nechci brát prášky, brala jsem je deset.let :( už nechci, ta chuť na sex fakt byla malá..
injekci určitě ne, kondom nesnáším, je to na prd!! ale tu sterilku nee, bojím se ze bych si připadala méněcenná, třeba mě to za pět let chytne, navíc jsi na to fakt mladá.
a přerušovaný sex neumíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
20.2.13 12:53

@Mamango no vidíš, tak babo rad no :D já nechci sterilitu, ale ani už další dítě, tři mi fakt stačí. My jsme teda chtěli mimčo, ale až tak za rok, až bych něco vydělala, jenže pak by se mi třeba taky už nechtělo, děti by byli odrostlý a zase od dcery o 12 let už by bylo moc. No přišlo to v tuto dobu, asi ví proč. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
20.2.13 12:54

Čus holky tak už jsem vycuclá, upříři jedni :cert: nelly fááákt tím trychtýřem 8o :mrgreen: no to je sranda mě to taky dělal ale jen asi teď na posledních dvouch kontrolách taky nějakým takový sonarem či co to je :nevim: holky tak sestra mi jen řekla že tam má napsáno na toxoplazmozu a ještě dva další názvy co už nevím a že mi dr. večer vše vysvětlí že to jen vypadá že chtěl pro kontrolu nějaké testy, to říkám že jsem pokusnej králík :cert: a hrůza byla když jsem seděla v čekárně s tím bubnem až ke stropu a přišla paní sedla a žačala se semnou bavit až z ní vylezlo že jde zrovna z um. oplodnění jestli jsem jí pochopila a že musí čekat jestli se to udrží no bylo mi trapně že na mě koukala jak na svatej obrázek :oops: jo a holky dneska mě pořád dole nějak začíná pobolívat jakoby tlačit a pálit nebo co :nevim: no řeknu to na kontrole ale asi už jak se to tam chystá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí