32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
20.2.13 20:51

@Nelly 66 no v HK porodnici prej pití si má vzít doprovod a maminka dostane plněj džbán toho jejich lahodného čaje :poblion: a vložky teda neberu ty dávaj a hlavně foťááák :palec: holky já jak jsem z toho doktora vynervovaná tak cejtím každý lupnutí v břiše :mrgreen: jo a oblečení pro prcka neberu já se těším na tu nemocniční košilku :D mám nafocený mimča všech kamarádek v té košilce a už se těším až v tom bude i ten náš drobeček :dance: tašku s oblečením pak vezme přítel až pro nás pojede, a ještě musím koupit autosedačku :oops: nemáme ke kočáru a tu potřebujem jinak neodjedem :think: a bačkory to už jsme tady psaly že :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.2.13 21:42
@natyber píše:
Jo a taky jsem si sbalila jelení lůj neb bez něj nedám ani ránu a zítra si koupím nějakej obyč kartáček na zuby protože já bych ho stopro zapomněla :zed: ;)

taky mám cestovní v cestovní taštice, páč si ho jinak vždy zapomenu a bez balzámu na rty no to bych taky nemohla existovat a kor po porodu, to jsem měla táááák seschlý rty fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.2.13 21:47
@natyber píše:
Jooo a já si ještě na tajňačku beru dudlík, ale to nesměj sestry vědět jinak budou vyšilovat :P [/citace
prosimtě nám ho v porodnici šouply sestry samy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já prvorodička ještě blbá nezkušená jsem se řídila přiblblýma radama z časopisů typu Maminka a pod. „chytrých“ médií, takže jako jsem žila v tom, že do 6 m ho dítě mít nemůže a setričky asi druhý den po porodu lup ho, že má hodně sací reflex a potřebuje dudat, tak jestli chcem dudlík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě ho máme napamátku schovaný takovou tu kytičku klasickou :lol: a teď už mám svůj koupený a připravený :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.2.13 21:54

@natyber jinak kojící podprdu mám jen jednu, poprvé jsem si s ní tak nějak vystačila, byla teda pěkně mastná, ale zase když se přemáchla, tak byla za 10-15 min suchá na topení, takže když bude nouze tak pořídím další ale doufám, že neee
a ještě ji teda nenosím :D
toaleťák záleží jestli maj hajzlíky na chodbě či na pokoji, u nás jsou k pokoji, takže si toaleťák nosil každej vlastní, ale zas když u vás dávaj i ty vložky… ikdyž já bych si asi i tak vzala jedny vlastní, přeci jen budeš nahánět furt sestry, ať ti daj novou :?: :mrgreen:
jo a já mám ještě čaj pro kojící matky, ten nám hned po porodu sestřičky vařily a doporučovaly místo toho jejich nemocničního, to si pamatuju, že manžel běžel shánět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
20.2.13 22:04

@natyber doktorka mi říkala že váha miminka takto může poskočit. Můj drobeček za 7 dní o 410gramů. jinak čáru na bříšku mám taky. Čipek zkracenej, musíme více odpočívat.
jsem zvědavá kolik pribere teď, na další utz jdu za 2 týdny. ale řeknu ti ze z takového pozorování bych byla hodně vystresovaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
20.2.13 22:07

Holky a taky už se vám zdává o porodu nebo kojení? Já mívám tak živé sny..
jo a co kočárek, máte doma nebo raději podle pověry u někoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
20.2.13 22:14

@Nelly 66 a nemá ta porodnice na stránkách seznam věci co si má maminka vzít s sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
20.2.13 22:20

@Ajuschak u nás právě sestry šílej že se jim dudlík nedává ale já mu ho šoupnu hned jak začne békat :palec: jinak v porodce v HK si bereš sama vložky kolik potřebuješ je tam velká skříň a tam maj i ručníky pižama taky můžeš kolik chceš a holky všechny co znám si ještě nabraly (nakradly :oops: )vložky domů :palec: já mám podprdy dvě a jak se mi zvětšila prsa tak jsem je začla nosit protože ty kostice mě strašně vadily :pocitac: jinak záchody jsou taky na pokoji ale snad tam chodí nějaká úklidová četa a doplňuje :nevim: no to poznám až se nebudu mít čím utřít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.2.13 22:22
@Mamango píše:
Holky a taky už se vám zdává o porodu nebo kojení? Já mívám tak živé sny..
jo a co kočárek, máte doma nebo raději podle pověry u někoho?

už jsme to tu řešily :mrgreen: já ho mám právě doma - v pokoji pro babičku a návštěvy, ale jsem hrozně pověrčivá :mrgreen: jenže nevím kam s ním, nechce s emi ho dávat k někomu do sklepa nebo garáže a nikdo v okolí nemá doma místo :( Nelly psala, že ho má taky pod jednou střechou ale nahoře u rodičů myslím, že Nelly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
20.2.13 22:24

@Mamango no jo tak to nám povyrostli skoro stejně :palec: no lepší než aby nerostli :potlesk: jinak mě se občas zdaj divný sny né o porodu ale o tom že mi třeba vyteklo z břicha a bylo hrozně hezký :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ale dneska jsem zvědavá jak budu spát už aby bylo zítra to budu v pohodě mě to vždycky tak rozhodí a pak přemýšlím a sleduju se ale zejtra to bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.2.13 22:25

Ahoj holky, no my máme kočárek už docela dlouho, sice v baráku, ale ne v bytě (vlastní a čisťoučkej sklep). jinak vše ostatní si už trůní doma v ložnici :D už se teda docela těším, máme to za pár :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
20.2.13 22:27

Já mám kočárek u tchýně vedle ve vchodě :palec: ale jsou to jen pověry i když zrovna na tohle jsem taky pověrčivá :D no ale zase už mám složenou postýlku tak ono to je asi jedno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.2.13 22:31
@natyber píše:
Já mám kočárek u tchýně vedle ve vchodě :palec: ale jsou to jen pověry i když zrovna na tohle jsem taky pověrčivá :D no ale zase už mám složenou postýlku tak ono to je asi jedno :potlesk:

tak tu já mám FURT ještě složenou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: my máme tu velkou, co se z ní pak dá rzložit postýlka cca do 6 let, ale když jsem znova otěhotněla tak jsme pomalu dceru přesunuly do velké a malá čeká na nového nájemníčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
20.2.13 22:31
@Janna9 píše:
Ahoj holky, no my máme kočárek už docela dlouho, sice v baráku, ale ne v bytě (vlastní a čisťoučkej sklep). jinak vše ostatní si už trůní doma v ložnici :D už se teda docela těším, máme to za pár :mavam:

ty jsi tu nová? vítáme tě :kytka:kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.2.13 22:33

Já si právě taky myslím..z rozumovýho hlediska si člověk říká, že je přece úplně jedno, kdy se jaká věc pořídí a jestli je nebo není v bytě..no jo, jenže člověka pak navrtá malej červík pochybností co když na tom něco bude a kdesi cosi a pak se přidá pár kamarádek, který to od tebe berou jako nejhorší zločin, že si člověk nakonec řekne, proč to riskovat.. :D a jak se znám, až v porodnici mě napadne ještě milion věcí, který určitě nemáme, tak se tatínek asi stejně ještě hezky prožene :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí