32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
216
21.2.13 17:32

@Nelly 66 netrap se tim, ikdyz je to tezky. Uzivej si to a nenech si to nikym kazit :kytka: kluci jsou uzasní, já jsem taky ráda ze cekám druhého chlapáka, budu mít doma 3 krásný kluky, co víc si prát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 17:33

@natyber jj nedá se nic dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.2.13 18:28

@MarkyMat děkuju, už je to za mnou, jsou to 4 roky :D jen by si zasloužil lepšího tátu, teda on ho vlastně má, mého přítele, zbožnuje ho, do školky chce aby chodil přítel, kluci si prostě rozumí!! Naty, nj první veliké lásky a bohužel jsme na to nepřišli dříve že jsou to grázlové…ex si pro ránu taky nešel daleko, 12 piv v hospodě bylo normálních, no zbytek tu vyprávět nebudu.
Proto si ted daleko víc svého chlapa vážím, je to takový dobrák, rybička!!!
Holky věříte ve znamení? Já mam děti i přítele vodní znamení, já jsem blíženec, ale měla jsem být spíš rak, jsem taky císařem :D prostě mě vytáhli dřív…:D tak jsem zvědavá co bude Nelinka, podle mě to stihne být rybička po tátovi :lol: Protože beránek mi k naší vodní rodině nějak nesedí : :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.2.13 18:30

@MarkyMat jj počkej až budeš muset k obědu dělat 3 šišky knedlíků :mrgreen: to mi vždy říká tchýnka, je hodná. Má tři syny a manžela, teda už má doma jen manžela…můj přítel jí jako 2 mužský po melouchu, ale je jako lunt, už nevím čím ho krmit.
:mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 18:52

@Nelly 66 noo s tím se pocítá :lol: ze budu vyvarovat jak o zivot, po pravde zatím knedlíky kupuju :lol:,ale pomalu se chystám na domácí, jen co si porídím pekárnu, jdu do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 18:56

@Nelly 66 jo je to fajn kdyz má clovek po ruce fajn chlapa, já se musim priznat, ze jsem si lépe najít nemohla. Má sice svoje mouchy, ne vzdy je to ruzové, ale nikdy bych nemenila. Malyho miluje, venuje se mu a hlavne je na nás vsechny hodnej, taky jsem si zazila sve, tak ze jsem stastná za to co mám :) Já nevim kazde znameni má svoje, malej ji blízenec, coz je pro me asi to nejhezčí znamení, já jsem býk :lol: a malej bude jeste beran, o pár dní dýl a byl by semnou, já jsem 22 dubna a melej bude mezi 15 -18 dubnem, presný termín jeste nevim, tak ze svoje 30tiny budu travit v porodnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.2.13 19:08

@MarkyMat já jsem taky blíženec, jsme hrozně hodné děti :mrgreen: :mrgreen: jo a mimochodem kluci blíženci jsou většinou hrozní milovníci, jako štírci :D U nás si on mě vyhlídl, já si ho nevšímala 3měsíce a pak ani nevim jak jsem se ráno u něho probudila a za měsíc jsme spolu bydleli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 19:15

@Nelly 66 no vidíš to :lol: no malej byl teda zlatý miminko, od 4 mesicu mi spinkal celou noc, tak doufám ze to tak bude i u druhého… O Jindrovi jsem v brisku ani nevedela, to byl svátek kdyz se pohnul a Ondrasek ten radí pekne. Táta je rak, ani nevim jaké je to znamení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.2.13 19:27

@MarkyMat račice je moje dcera a jsem z ní neštastná :D vždy má pravdu, je hrozně chytrá, ale zlatý srdce, taková citlivka a patřičně toho využívá :D Já o Tomíkovi taky moc nevěděla, Nelinka je teda dračice, ted nevím co ve mě dělá, ale pěkně mě mlátí do slepáku až jsem jukla, přitom je hlavinkou dolů, to jsem ležela, takže jsem zase musela jít k pc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 19:37

@Nelly 66 to já dostávám kopance do zeber :lol: ale vetsinou to jde, to jen obcas se zadarí… Odkud vlastne jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.2.13 19:44

@MarkyMat 25 km od Hradce Králové a ty?
No holky jak jsem ted 2 dny neměla poslíčky, tak je to tady zase, začalo to ted, tak jsem zvědavá jak to zase bude bolestivé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 19:56

@Nelly 66 za týden uz budu bydlet v Liberci :lol: jé já poslícky vubec neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.2.13 19:57

@MarkyMat to závidím, mě to chytlo zas až dnes, jian jsem si říkala no kam zmizely? Ztvrdne mi břicho docela bolestivě, táhne mi to třísla a záda. A malého máš přirozeně nebo císařem? Mimochodem krásný klučík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 20:08

@Nelly 66 tak tvrdnutí bricha mám, ale neni to nic hrozného… Malej byl císarem, jé děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
21.2.13 20:10
@Nelly 66 píše:
@MarkyMat 25 km od Hradce Králové a ty?
No holky jak jsem ted 2 dny neměla poslíčky, tak je to tady zase, začalo to ted, tak jsem zvědavá jak to zase bude bolestivé. :think:

Ty porodíš první z nás já to tak vidím :palec: kolik jsi teď? Holky nálada je lepší kašlu na to akorát bych zase nespala, já mám dnes prcka našponovanýho napravo, zaseklýho v žebrech uuuuáááá a celý břicho k jedný straně jak se tam nasoukal to nechápu :roll: hrozně mě honí mlsná a nevím cobych :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí