32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
216
21.2.13 20:14

@natyber jako o mlsné mi ani nemluv :mrgreen: já sezrala dneska dve cokolády a sla bych klidne do tretí, jeste ze jí tu uz nemám. Sladké mám ráda normálně, ale ted v tehu, tak to je extrem :poblion: uz mám prdel jak valah v tahu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.2.13 20:18

@natyber dneska jsem 33+3 :D já mam malou taky jednou vpravo, jednou vlevo, jednou na kontrole píše PPh 1, pak PPh2, jak se jí prostě chce…já když ležím na zádech, tak jí tam kolikrát hledám, říkám kde je? Nic nemůžu nahmatat :mrgreen: ale teda fakt nevim čím mě bouchla do slepáku, to se mi otřásl celý spodek. Je hodná když sedím, ale jak si lehnu je to číslo, popravdě jí v sedě ani moc necítím.
No nevím zda budu první ale brala bych to :)
Jo dneska jsme malovali tu ložnici, teda fialový spodek, jakoby vlnky :D tak jsem si to užila. Bude se to hodit k postýlce a nebesům do fialova :D snad se to bude Nelince líbit :lol: Tchýnka mi dnes přinesla ještě 10 vypraných a vyžehlených plínek, takže mam vše. Ještě šoupnu ten foták do tašky a doklady mam v peněžence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.2.13 20:19

@MarkyMat v tahu :D no já měla jednu tyčinku twixu, kvůli tomu zadku jsem si to už zatrhla, ale zase jsem si dala celerový salát, pak půlku jitrnice, sklenici mléka a pomeranč. Víz moje večeře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.2.13 20:21

No tvrdne mi břušek děvčata, jdu si lehnout na gauč, písnu až z mobilu papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 20:22

@Nelly 66 to je fajn ze si to dokázes zatrhnout, me to tak nejak nejde :lol: tusim se na váze mam 14kg nahore a to jsem na ní radeji uz týden nevlezla des bes :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 20:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
21.2.13 20:28
@MarkyMat píše:
@natyber jako o mlsné mi ani nemluv :mrgreen: já sezrala dneska dve cokolády a sla bych klidne do tretí, jeste ze jí tu uz nemám. Sladké mám ráda normálně, ale ted v tehu, tak to je extrem :poblion: uz mám prdel jak valah v tahu!!!
:mrgreen: :mrgreen: to je sranda, já miluju čokošku hlavně milku s celejma ořechama no ale celý těhu jsem na sladký neměla chuť a nes ženy jsem slupla půlku čokolády asi po tom se mi ulevilo :palec:
@Nelly 66 no 33+3 to je ještě málo ale už se to blííížííí :lol: jé my máme taky fialovou ložnici, teda je to kalová lila studenější barva, přítel nejdřív šílel ale už je to v pohooo :palec: teda holky mě buď strašně kručí v břiše (ale né v žaludku) a nebo už mi hrabe a slyším jak se mi tam ta voda přelejvá :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
21.2.13 20:30

@MarkyMat jé teď tady jsem viděla na pravo nějakou diskuzi o kostrči ale už mi to někam zmizelo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 20:31

@natyber :lol: no vidis to já jsem bud slepá a nebo nevim, nenasla jsem to tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 20:33

Jinak fialovou loznici budeme mít, u prítele to proslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
21.2.13 20:41

@MarkyMat jj fialová frčí a je taková příjemná na spaní :palec: já to zkusím najít někde to musí být o té kostrči, ale jak říkam asi to k tomu patří psala jsi že máš nahoře asi 14kg tak ono to na těch kostech musí být znát já mám 15kg jsem jak vepř :cert: no ale ještě furt nejsme na 20ti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
21.2.13 20:45

@MarkyMat jo našla jsem to najdi si v hledání v diskuzi kostrčový syndrom a pánevní dno třeba tam něco vyčteš :nevim: a u doktora si to říkala že :think: to by ti měl taky říct jestli je to normální jak ti to tam tlačí na spodek a tak nebo něco poradit, no ti doktoři jednou je jim to všechno jedno a podruhý zas až moc přeháněj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 20:47

@natyber já do ted mela oranzovou a kdyz se stehujem, tak chci zmenu :) jj máš pravdu ze to k tomu patrí, kdyz jsem cekala Jindru tak se mi pro zmenu bortila klenba, to bylo taky moc prijemný… No já se obávám ze se na tech 20 dostanu no, do konce mi jeste neco schází. Jen doufám ze tentokrát budu aspon kojit, prece jenom to jde dolu líp. Prvne nám to nevyslo, malej byl hned po porodu na operaci a já jsem o mlíko prisla, videla jsem ho az po týdnu… to bylo hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.13 20:48

@natyber šikovná dík mrknu tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
21.2.13 20:54

@MarkyMat fíha tak to je smutný když prckové takhle hned musej operovat no ale hlavně že to dobře dopadlo ono to kojení se dneska strašně vnucuje, já dceru kojila jen pár dní byla jsem mladá nevěděla pořádně jak na to žádné takovéhle diskuze nebyly dostala jsem zánět do prsou vždy když jsem jí měla krmit tak mi vstávaly vlasy hrůzou jak to bude zase bolet až jsem to vzdala no a pak byl klid u mě u u dcerky :palec: teď se chci taky snažit jít na to tak abych to zvládla snad se to povede :nevim: já na to že mám takovej pupek tak záda docela dobrý ale jak delší dobu chodím nebo když třeba vařím tak to mě bolej fest :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí