32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1165
18.2.13 09:27

@natyber já mám taky hodně plodovky- prý na horní hranici normy :) jinak jsem dost udýchaná při jakékoliv činnosti, mám pocit že se nemůžu pořádně nadechnout. no, je to fakt už únavné. taky mám velké břicho :) kluci holt rostou do špičky. s dcerkou jsem měla malé kulaté bříško. v jakém jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 09:27

@Ajuschak jasan všechno vyzjistím a pak budem vytvářet mňamky pro ty naše prcky, a budete holky vařit polívčičky? já vařila i pro dceru tenkrát toho tolik nebylo ale přiznám se že občas jsem koupila ty skleničky s jídlem no dceři to asi chutnalo ale když vidím že to někdo kupuje úplně běžně :poblion: ono je to fajn když se někde jede nebo zrovna není nic po ruce tak si říkám že jednou za čas to ničemu nevadí :nevim: a já se na ty polívčičky a kašičky těším, mě to totiž chutná taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 09:33

@Mamango já jsem 32+3 :palec: už se to krátííí :D no jo tak to jsme na tom stejně mě teda dr. říká že to ničemu nevadí že jen prostě zatím nezjistili proč se někomu tolik toho tvoří v bříšku :nevim: no ale já si říkám že aspoň má malej v čem plavat :palec: a že třeba když je tam tolik vody tak půjde porod jak po másle :palec: jen se obavám kdyby to prasklo doma (u dcery mě píchali v porod.) tak abych nevyplavila celej byt :mrgreen: a četla jsem že právě ty těhule co maj hodně té plodovky tak se právě mnohem víc zadýchávaj a vše je náročnější jak je to bříško nacpané já ho mám fakt hodně tvrdý a ohnou se nebo obout to je masakr :pocitac: i když třeba sedím u stolu tak mě strašně tlačí až bolí :zed: no musíme to už vydržet :) ptala jsem se dr. jestli se ta voda tvoří stále dál a on právě že jo tak snad neprasknu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 09:34

@Mamango jé a koukám že taky čekáš kluka :palec: a termín máš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.2.13 09:44

@Mamango ahoj,jsem moc rada, ze jsi dorazila, vic hlav vice vi! Ja jsem dnes 33 a ve ct kontrola! Dneska jsem cetla o vysokem tlaku, dr me hlida, mam i 140/95 ale tr hraje roli i stres. No a ted ho mam dost, tak to snad nebude horsi! Porad na to myslim. Jinak dnes vecer me 3× vzbudily poslici, ale uz dobry! Ja mam hore uz 14 no nic nenadelam. @natyber ja u deti varila huste polevky, spis kase. Maso, zelenina, ryze, brambory..hl mrkev, tr dochutila a davala zamrazit do vanicky na led, dala do igelitaku a pak vyndala tr3 kosticky..nemusela jsem denne varit. U syna hodne v tescu hame sklenicky, maji ak ruzne maso a chute. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
18.2.13 09:49

@natyber já mám taky pocit, že prasknu!! Hlavně, když se najím, fakt musím jíst malinké porce, zato často, ujíždím na sladkém a citrusech - pomeranče, pomela apod. Po jídle se mi ta kůže napne a mně příjde, že ty moje plíce nemají žádný místo :lol: Čekám taky chlapečka :) termín mám dle utz 7.4. a dle ms 24.3. ale ve 36 tt jdu do porodky na přijímačku a domluvíme se s prorodníkem na termínu porodu - nejspíš mne čeká cs, kvůli zlomené kostrči, ta se zlomila při prvním porodu s dcerkou - měla 4,050 kg no a nechali mně rodit s úzkým vchodem v pánvi.
tak to jsem neslyšela, že díky tomu množství v břiše jsme tak nemotorné :) ale leccos to vysvětluje, protože tohle jsem s malou nezažila, ale přikládala jsem to tomu, že jsem taky malou rodila před 13 lety, že jo, to mi bylo 20 :dance: tělo bylo mnohem „živější“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
18.2.13 09:51

@Nelly 66 taky tě zdravím :) jdu se připravovat do toho obchodu, pak písnu.
Mějte se zatím holky krásně :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 09:55

@Nelly 66 jj taky tak navařit a nacpat mrazák :pankac: a pár skleniček nakoupit kdyby náhodou :palec: s tím tlakem bacha, vím že máš ty starosti a to k tomu přidává, tak hlavně opatrně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 10:00

@Mamango fíííha tak to je masakr tak hlavně že tě hlídaj to jsi měla peknou cvaldu :potlesk: jj když se najím tak mám pocit že to břicho vážně praskne takže taky menší porce a po kouskách, jinak na citrusech ujíždím všechny :palec: já to říkám že potřebujem tu šťávu :mrgreen: já taky miluju grepovej džus…chi, chi já rodila před 14ti lety a taky jsem tohle nepociťovala, ale taky si myslím že je to hodně věkem přece jen už nejsme žádný mládežnice a to tělo už máme trochu zhuntovaný a tak se nám to asi teď zdá namáhavější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.2.13 10:02

@Mamango hezky dnik :kytka: @natyber ja si ho merim prvidelne doma, spodni nad 85 zatim nejde. Mela jsem hodne problem na 25 tt. Dekuju za podporu. Jeste lezim holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.2.13 10:08

@Mamango ja rodila ve 22 presne po narozkach a to bylo tehu pohoda! Je to znat tej v 31,je to masakr' plno zen ma prvni po 30ce, to bych nedala! K te plodovce, u syna jsem ji mela hafo, sla jsem rodit a pres bruch 115cm, na sale po pichnuti vody takova uleva! Malem jsme je vyplavili :mrgreen: sestra koukala jako puk :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.2.13 10:22

@Mamango Ahoj, tak to jsme na tom obdobně s tim termínem, taky dle UZV 7.4., zdá se jim menší, no náš prcek měl min. týden 1700g takže zatim fakt nejmenší tady z těch „našich“ prcků, jak to čtu :roll: a jinak taky zatím furt čekám na ortel zda CS nebo přirozeně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.2.13 10:27

Hele s tou plodovkou, lepší víc než málo, já měla prvně méně a pak najednou honem honem a hned mě brali ze dne na den rodit už v 37. tt, že bylo vody málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.2.13 10:36

Koukám, že vy jste všechny rodily jako mladice :mrgreen: :mrgreen: ;) to já si o sobě taky myslela, jelikož jsem byla ze svých kamarádek první, kdo otěhotněl, pak mi v Praze v Gennetu na screeningu 1.trimestru řekli, že už nejsem nejmladší a bylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no nevím jestli jsou u mně ty 3 roky navíc tak znát ve změně těhotenství :nevim: já to spíš přikládám tomu klukovi, že mám úplně jiný typ břicha, s dcerou jsem měla malé a dlouho nebylo znát, takže jsem ještě den před porodem hopsala na několika km tůře bez sebemenších potíží, zato zeď :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 10:49

@Nelly 66 :pankac: :pankac: :pankac: chi, chi já taky když mi píchli vodu ucítila úlevu a pode mnou taková louže až hrůza :D jen odpočívej :palec: @Ajuschak to je lepší víc plodovky než málo to je pak asi stopro větší problém hlavně pro mimčo tak ještě že máme takovej bazén :palec: a je fakt že ty klučičí břicha jak jsou dopředu tak je to takový těžší na ty ohyby a pohyby :zed:

teda holky já si tak užívám, prádlo se pere, oběd se vaří, myčka myje a já se válím no to je lahoda :mrgreen: já vím že mě to dlouho bavit nebude, ale dnes si fakt užívám a mám výbornou náladičku že nedřepím v práci :palec: akorát musím v jednu do školy (dálkové studium) a to se mi vůůůbec nechce, ale jdu jen na dvě písemky abych měla známky a pak hned pofrčím domů je to do 6h a to bych fakt nedala :jazyk: no přepadá mě zas nějakej hlad tak si prostě musím něco dát než se dovaří jídlo :mrgreen: ježiš tady je takovej klid, dcera ve škole přítel v práci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí