32. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
17.2.13 16:19

Cáká trochu štávy :D :lol: :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.13 16:24
@Nelly 66 píše:
Cáká trochu štávy :D :lol: :lol: :lol: :pankac:

no fááákt já jsem asi dehydrovaná nebo co a přitom piju dost, na mě až moc, ale neustále mám pocit jako že potřebuju něco šťavnatého, dnes jsem dokonce vyslala přítele do tesca pro živej ananas mňááám :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.13 16:25

Jééžiš holky možná proto mám tolik plodové vody :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.2.13 16:35

No taky jsem závislačka na pomerančích a ostatnímu tropic ovoci, ze zeleniny okurky, rajčata a papriky, miluju saláty všeho druhu. No zase máme hlad :D já právě moc nepiju, musím se hodně nutit, spíš mě to přepadá v noci a to vypiju půl flašky, pak se divím, že 4× lítám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.13 16:44

@Nelly 66 jj já taky piju málo ale teď se nutím tak si myslím že na mě je to až dost :) a hele to je divný ale já mám taky největší žízeň večer a na noc :think: no naštěstí chodím jen 2× jj pomeranče to je moje a letos jsou fakt povedený vždycky když koupím tak jsou fakt dobrý, sladký šťavnatý, bez pecek no lahůdka. Já mám taky hlad už jdu něco chystat :palec: jinak zelenina to je právě super na to ta zahrada né že bych byla nějaká zahrádkářka, ale když jsem v loni vypěstovala, papriky, rajčátka, hrášek, ředkvičky, kedluby salátovky no to mě fakt hřálo u :srdce: že jsem tak šikovná chi chi a hlavně to se s tím kupovaný ani náhodou nedá srovnat ty rajčata co prodávaj v krámě no to snad ani s rajčetem nemá nic společného :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.2.13 16:54

@natyber ty jsi můj člověk, aspon pak na té zahrádce pěkně pohubneme :mrgreen: a mimíškové budou spát vedle. Já právě taky, od ředkviček, salátu, až k sálovkám, už se nemůžu dočkat. Akorád tu máme psi, takže budeme muset vyřešit nejdříve oplocení.
No a ted než porodím, tak nás čeká malování ještě 2 místností, protože jsme na vánoce skoro hořeli :roll: a ten žlutý prach je po zdích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.13 17:40

Jéžiš tak malovat by se mi nechtělo to ti teda nezávidím a ještě v tomhle stavu, my právě plánujem vymalovat chodbu ale říkali jseme až po porodu já bych na to teď neměla, teda on by maloval přítel ale já musím u všeho asistovat :palec: a pak ten úklid no tak ať se vám to vydaří :potlesk: jj právě já jsem hrozně ráda že se prcek narodí takhle na jaro že už člověk bude moct od záčátku být venku a válet se na zahrádce, naše fenka je zlatá naštěstí se naučila a když začne lítat po zahradě jak splašená tak to máš vidět ty skoky přes záhony ona ví že tam nesmí a vždycky letí a přes záhony skočí jak kdyby lítala 8o no už aby to bylo tohle počasí je hrůza a zrovna dneska jak je celej den zataženo :cert: už se těším na sluníčko to bude hned lepší náladička :lol: teda Matyášek začíná zas vyvádět pořádně se převaluje a opět mě čutá nohama do žeber :cert: ten má snad ty hony dvoumetrový to je bolest však já mu to pěně povím až vyleze jak mě terorizoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.2.13 17:47

Jé kdybych měla kluka, tak mam napsané také Matyášek v těch o otcovství :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
17.2.13 17:55

Jj chlapi… s těma to člověk prostě neprobere, tak jako s ženskejma, natož ve stejný situaci jsem fakt ráda, jak jsme se tu sešly :palec: :dance: a můžu všechno pěkně s někým probrat a sdílet :pankac:
jinak s tou zahrádkou to jako máme fakt stejné, já z města a teď jsem v baráčku a nadšená pěstitelka a následná zavařovatelka a zpracovatelka našich výplodů :dance: :dance: :dance: zahrádku teprve u baráku pořádně doděláváme, ale záhony už dva roky co bydlíme vždycky někde vznikly :mrgreen: prostě to co si člověk vypěstuje sám nemá s tím koupeným konkurenci, hlavně pak když jsou děti, já se snažím fak minimalizovat malé v jídle umělotiny a éčka, stačí co je v těch věcech co si člověk sám neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.13 18:19
@Nelly 66 píše:
Jé kdybych měla kluka, tak mam napsané také Matyášek v těch o otcovství :D ;)
:mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: @Ajuschak jj já se chci taky pokusit o zavařování, v loni jen okurky a papriky, ale letos chci zkusit i něco jiného a hlavně chci natrénovat přesnídávky pro prcka máme jablka a příští rok už snad bude i jiné ovoce tak to si zamlsá no a já to taky můžu i dcera starší si ráda dá domácí přesnídávečku :palec: my to koupili po staré paní a ta tam toho měla tolik a já husa to vykopala a nechala jen něco samé bylinky no jenže jsem stejně půlku z toho neznala tak si musím postupně sázet svoje :zed: ale zase z toho má člověk větší radost :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
17.2.13 20:57

Tak to můžem pak v létě měnit recepty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přesnídávky jsem ještě nedělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.13 21:06
@Ajuschak píše:
Tak to můžem pak v létě měnit recepty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přesnídávky jsem ještě nedělala…

no jo to bude super já taky ještě nedělala ono to nebude těžké a hlavně kamarádky maminka výborně zavařuje tak k ní chodím pro rady a letos dělala právě pro vnoučka přesnídávky a ty teda byly já se olizovala až za ušima :lol: a taky skoro ze všeho ovoce dělá sirupy nebo šťávy a já od ní dostala malinovou a bezovou no a to byla fakt lahoda :palec: no jo chce to trochu snahy a určo se nám to povede :lol: holky prcek mi teda dneska fakt dává to jsou takový bolestivý pohyby ani né kopání ale takový vzpírání nebo co úplně se mi břicho hrne k jedné straně a pne to a bolí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
17.2.13 21:41

Já mám taky už celkem osvědčené a jednoduché receptíky na výborné pečené čaje, štávy a džemíky, celou zimu s tim vystačíme, hlavně ty čajíky jsou úžasné, ty jsem malé vařila už od roka a chodí na ně všechny návštěvy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: loni jsem začala i se zeleninou, jak jsem otěhotněla a bylo mi megablbě a hlavně jsem nemohla vůbec vidět zeleninu zejména rajčata a zrovna jsme měli takovou úrodu, tak jsem zkoušela vše možné, jak to zpracovat a celkem se zadařilo :palec: tak ty přesnídávky mi pak musíš určo vyzjistit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
18.2.13 08:46

Ahoj holky :mavam:
nejdříve děkuji Nellince za pozvání na tuto diskuzi :)tímto ji zdravím :mavam:

Jsem dneska 33+1 :) - jupí.. mám klidový režim kv předčasnému otevírání, ale po minulé kontrole v pátek se to po 3 týdnech ležení fakt zlepšilo, tak teď můžu doma i něco udělat a někam se projít, pak zase ležet :)
Chtěla jsem se vás zeptat, zda se také cítíte tak těžké?? Je to normální, že jsem přibrala 7 kg :roll: a dělá mi problém vstanout z podřepu, např. v obchodě, kdy mám na sobě kabát a držím kabelku.. připadám si že jsem přibrala snad 20kg. Taky se mi blbě v noci spí, chodím čůrat tak 4× v průměru, obča se probudím na zádech, tak doufám, že tím neškodím miminku, četla jsem o tom, že pak nemá dostatek kyslíku. :nevim:
Jsem celkově více unavená a pořád mě břicho táhne dolů, je to bolestivé.
Malý měl v pátek 2,250gr. Kolik váží vaše miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.2.13 09:23

@Mamango Ahojte tak tě vítáme :mavam: myslím že se cítíš úplně stejně jako my ostatní, je to už pěkně namáhavé :cert: za krásných 7kg buď ráda, dnes jsem se vážila, já už mám 15kg 8o 8o 8o a to nevypadám nijak tlustě jen to obří břicho, prý hodně plodovky a mimčo minulej týden vážilo 1823g tak to nevím kde jsem to nabrala, jestli to fakt dělá ta voda :nevim: jinak mě dělá problém se zvednout z jakékoliv pozice :palec: z podřepu hrůza z gauče masakr a zvedání z postele předchází složitá procedůra jako je převalení se na bok, podepření jednou rukou pak nohy z postele a pak se teprve nějak odpíchnu od matrace :jazyk: :jazyk: já spím na zádech taky i když teď už to nejde tolik, už se mi po delší době dělá těžko tak to tak nějak v průběhu noci střídám, jinak ženy dnes mám první den MD tak si válím od rána šunky u telky :mrgreen: no ale musím jít něco dělat abych nezlenivěla :palec: a ke všemu jsem si přeležela ruku a pěkně mě bolí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí