Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, ted jsem prisla z kontroly a mam v prukazce cs3 (u 3 polozek 1), vsecko o.k., vsimla jsem si toho az doma, takze jsem se na to ani nezaptala, ale dr. nic nerikala, pry vse v pohode. chci se jen zeptat, kolik jste mely vy? snad nehrozi predcasny porod…diky moc!
Ahoj, tak já CS 3 měla i v 37tt, tzn, že se čípek nezkracuje, takže předčasný porod opravdu nehrozí, to by hrozil, kdybys měla mnohem vyšší číslo, ale i tak by to nemuselo nic znamenat, i když bys byla asi víc hlídaná.
V 32.tt jsem už měla dávno CS 6, rodila jsem ve 40.tt plánovaným císařem
předčasný porod mě hrozil pořád, nakonec se nekonal
já jsem měla v 34tt cs 0 a týden později jsem bez jakýhkoli komplikací rodila zdravou holčičku. Takže to CS není až tak směrodatný. U mě na nic nepřišli, řekli že do dneška nikdo neví co porod způsobuje, a Emi si asi řekla že už se tam mačkat nebude
. Takže ničeho se neboj, jak píšou holky, oni měli cs vyšší dřív a rodily na termín a já pořád cs v pořádku a rodila jsem předčasně ![]()
goldenka píše:
V 32.tt jsem už měla dávno CS 6, rodila jsem ve 40.tt plánovaným císařempředčasný porod mě hrozil pořád, nakonec se nekonal
Goldenko gratulace ![]()
Jinak já měla už ve 27tt CS2 a hrozil mi předčasný, měla jsem doporučený klidový režim. Pokud ti Dr. nic neřekla, tak je vše v normě ![]()