Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky měla jsem dva dny celý den v kuse křeče v břiše jakoby MS ale trvalo to pořád v kuse, tak sem jela na pohotobost. Nález žádný neotvírám s nic. Zůstala jsem tady na pozorovaní a nasadili mi magnesko do žili jako kapak a železo že bych tu měla být tři dny a že by to mělo zabrat. Zítra by mě měli pustit ale mě to nějak nezabralo bolí mě to pořád už ne celý den ale třeba hodku pak dvě klid a tak. neměli jste to nějaká?
Křeče…nevím, čemu přesně říkáš křeče, ale silnou MS bolest i dva tři dny skoro v kuse ano.
@mishka231 píše:
@dani24687 a pak te to preslo??
jo, přešlo, nikam jsem nejela
Ms bolesti až křeče jsem od 30tt měla běžně už ani nevím zda mě to do porodu někdy přešlo
Tak já to měla třeba dva dny v kuse, pak zas pár dní nic, pak jen pár hodin, pak zas třeba dva dny v kuse a tak až do porodu
@mishka231 já měla v 32tt dva dny takové zvláštní bolesti, něco jako bolest MS, ale žádná trága. Jela jsem a byl to rozbíhající se porod, ležela jsem asi tři dny na Jipce, pak asi 14 dní na normálním pokoji, potom domů a rodila jsem v termínu
je dobře že jsi jela, radši párkrát výlet do nemocnice než předčasný porod ![]()
@Jasněnkaa taky jsem radši letěla ale dali magnésko na polykání a šupala jsem domů
No mě to bolelo proste 24hodin denne. po tech kapackach treba boli dve hodky pak zas hodka klid a tak. zitra bych mela jit domu tak nevim co mi na to rekne primar..
@mishka231 píše:
No mě to bolelo proste 24hodin denne. po tech kapackach treba boli dve hodky pak zas hodka klid a tak. zitra bych mela jit domu tak nevim co mi na to rekne primar..
to máš těžký u jedný ženský to může být začínající porod u druhý to nemusí být vůbec nic, držím palec ať je vš ok
@ikyki píše:
to máš těžký u jedný ženský to může být začínající porod u druhý to nemusí být vůbec nic, držím palec ať je vš ok
souhlasím, je to individuální.
@mishka231 píše:
Ahoj holky měla jsem dva dny celý den v kuse křeče v břiše jakoby MS ale trvalo to pořád v kuse, tak sem jela na pohotobost. Nález žádný neotvírám s nic. Zůstala jsem tady na pozorovaní a nasadili mi magnesko do žili jako kapak a železo že bych tu měla být tři dny a že by to mělo zabrat. Zítra by mě měli pustit ale mě to nějak nezabralo bolí mě to pořád už ne celý den ale třeba hodku pak dvě klid a tak. neměli jste to nějaká?
Ahoj, měla sem to samé a domů odcházela s léky na zánět močáku. Nechci být za chytrou jen jestli ti vyšetřili moč? Já takhle měla zánět močáku a objevil po nemocnici můj gyndr na kontrole díky tomu sem prý porodila dřív, ale nechci tě strašit já to měla komplikovanější. Přeji at to brzy přejde ![]()
Chtěla jsem napsat že můj gyndr den před propuštěním měl v nemocnici službu - jen aby nedošlo k nedorozumnění ![]()
@kikoška85 ahoj jo krev a moč mi brali hnedka po nastupu do nemocnice, a vlastne zistili mi nejakou infekci tak zavadim cipky tak mozna jeste stoho jestli ta bolest nebyla..